Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

n am citit nimic. mastita la sanul drept. formatiune disipata. adica nasol..laptele curge aiurea...augumentin 1g/12h. paracetamol si gheata la greu...alaptat normal. dr ok. dupa 5 ore de batut netul si n telefone (mersi mult ruxandra&ralucaU) am gasit cu greu la medsna. ecografie +consult. sa vedem....stare de rahat...bb2..de unde..mai neprihanita ca mine nu cred ca exista...

ziggy pernutele alea se gasec la farmacie, sensiblu sigur. le zice pernute cu gel pt reumatism.

incerc sa citesc, d nedormit...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by acs

Sunt necajita :(. M-a sunat mama sa-mi spuna ca Victoras iar a avut scaune moi si e din nou iritat rau la fundulet. De la ce o fi? Habar n-am! Ca i-am scos tot ce se putea scoate din alimentatie. Ramane sa renunt si la banana. E-a doua saptamana (sau a treia?) cu regim: orez cu morcov, lapte HN25, cereale pentru 4 luni (cu orez), ceai de menta. Trecem iar pe Smecta. Trebuie sa-i fac o programare la doctor :(.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

te du, te du, nu mai astepta. sa nu fie, ca doar la atat ma pricep si eu, alergie la proteina din laptele de vaca, in laptele HN nu e destul de descompusa ..descompusa??....proteina in partile dansei esentiale.
multa sanatate lui Victor.
din cate stiu eu, banana constipa...

ai go home. sper sa nu aiba bea iar febra.
va tzuc.

am citit dianocica. imi pare rau.. multa sanatate si iti tinem pumnii sa treaca repede!

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Offffffff...David tot tuseste, si parca mai tare acum. da' se vede clar ca se inneaca...cu secretiile din nasuc. Pana acum cand stranuta elimina mucozitatile, acum nu mai stranuta, dar se aud, fornaie, si se inneaca apoi tuseste pana i se face greata si ii vine sa verse. Dupa masa de dimineata chiar a varsat putin.
Are o stare generala tare buna, se joaca, merge, gangureste, doar dimineatza si seara are episoade de tuse. Noaptea doarme tare linistit, nu tuseste deloc. dr. zice sa stau linistita, sa aspir cu batista bebelusului si sa-i dau Ambroxol. Zicea ca daca nu se amelioreaza pana maine tusea sa mergem sa-l asculte la plamani.
De fiecare data cand incercam sa-i aspir cu batista urla groaznic. Acum l-am lasat sa urle, l-am tinut de capsor si mi-am facut treaba. E muuuuuuult mai bine. Asa ca de acum inainte nu ma mai sperii de urletele lui.
Dandusa, vad ca si crinuta a tusit cand a fost bolnavioara. cat timp a durat tusea asta? Tusea des, asa in cascada, sau cum era??
Irinabr, noi luam doar Nazomer spray, pt. desfundat nasucul si Amroxol pt. tuse. prima nopate nu a dormit deloc din cauza ca nu putea respira pe nasuc, dar apoi s-a linistit. Insa a aparut tusea... Multa sanatate!!
Oanacat, mie dr. mi-a spus ca nu exista limita de grasime la iaurturi pt. bebe, chiar se recomanda sa nu fie sub 3%. Mai ales cum ai nostri asunt mai slabutzi...Ma bucur ca papa atat de bine Nicole!
Acs, nu trebuie sa te ingrijorezi, dupa otita David a avut scaune moi, nu apoase, vreo 6 saptamani, isi revin tare greu cu burtica micuztii. tot 6 saptamani am ramas pe lapte HN.
Laura, eu i-am pus painica alba in piureul de legume.Nu i-am dat Almette, nici paine cu unt.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dianocica,

Multa sanatate!
Capul sus, ca trece,bine ca nu l-ai privat pe D de iubitul lui tz!

Acs,

Pana sa ajungi la dr.,fa-i coprocultura si coprocitograma.
Ca dr. nu are ce sa-ti spuna fara analizele astea.Si Hidrasec 3-4/zi.Au gust mai bun!
Sanatate lui Victorila!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare "minunatelor"
.
pentru nepotelul meu drag Filip!!!! Azi are 7 luni!

pentru Denis de Asiza!!!

pentru Luca de Yagmur - o mamica harnicutza!!!!

pentru toti sarbatoritii zilei!!!

Noi suntem cam suparati - nu mancam mai nimic - motivul este aparitia a doi dintisori deodata! Unul sus si unul jos. Deci suntem la dintisorii 2 si 3! Dimineata mananca fructele ,apoi cateva lingurite din orice ii dau. In schmb, ar bea lapte non stop.

Am fost la doctora ieri:avem 8.800 kg si 73 de cm. Ar trebui sa avem 9.200 kg. dar asta e ! - cu aparitia dintisorilor nu avem cum sa luam in greutate. Apropo de vaccin - a zis ca ne vedem la un an si sa-i cumpar Pentaxim - atat!

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

quote:
Originally posted by roana

Salutam minunatele,

noi suntem putin raciti, azi noapte fonfaia de numa, azi mergem sa cumparam batista bebelusului ca vad ca merge si dupa sase luni cum scrie pe ea. noi nu am fost tare raciti (adica muci curgatori) pana acum asa ca va rog sa ziceti daca e OK batista asta.

Yagmur, ti-am vazut flacaul cu bona era la un magazin in zona in care lucrez eu. e un scump Luca de mori. evident ca m-am oprit la el, am povestit cu el, am pupat baiatul:)
El radea de numa la mine. se uita bona ta la mine dar ce sa ii fi zis ei? ca stiu copilu de pe net? am zis ca am si eu unul de aceeasi varsta si asa... e mortal jur.... si iti seamana.
nu am vazut pozele ei. pls careva da-ti-mi linkul sa vaz si io tatal sa imi pot da mai bine cu parerea... Si crede-ma ca ai o bona super, mi-a placut de ea.
Esti o mama super de admirat si cand iti vine greu uita-te la scumpicul tau si trec toate te pup mult de tot si LA MULTI ANI LUCHITA.

La fel LA MULTI ANI Denis de asiza.

de maine scriu mai greu ca e conferinta v-am zis si nu sunt pe la job dar recuperez eu de saptamana viitoare.

va pupicim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc fetelor!

Ruxandra, m-am mai linistit un pic. Totusi de cateva zile era chiar bine, astazi vioam sa-i reintroducem iaurtul.

Lavinia, ii voi face coprocultura si coprocitograma. Daca duc un scutec la laborator o fi in regula? Ca n-am recipient special. Am notat si cand ies de la serviciu iau Hidrasec.

Chinico, sper sa nu fie alergie la proteina din lapte de vaca. Oare se poate ca alergia asta sa apara la aproape 10 luni? Ca pana acum vreo 3 saptamani nu a avut nicio problema.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Tot eu sunt!

Aveam de gand sa fac o propunere pentru mamicile din Cluj!

Vreti sa ne vedem sambata sau duminica undeva: poate in parc sau unde vreti voi!

Sa profitam cat mai e timp frumos: Oana, Yagmur, Roana, Melinda ....binenteles toate clujencele!!!

Astept raspunsuri si propuneri !

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

simo,
saptamana asta nu am timp defel. am conferinta am zis.
imi pare rau.

Mergi la inceput

Salutam minunatele,

noi suntem putin raciti, azi noapte fonfaia de numa, azi mergem sa cumparam batista bebelusului ca vad ca merge si dupa sase luni cum scrie pe ea. noi nu am fost tare raciti (adica muci curgatori) pana acum asa ca va rog sa ziceti daca e OK batista asta.

Yagmur, ti-am vazut flacaul cu bona era la un magazin in zona in care lucrez eu. e un scump Luca de mori. evident ca m-am oprit la el, am povestit cu el, am pupat baiatul:)
El radea de numa la mine. se uita bona ta la mine dar ce sa ii fi zis ei? ca stiu copilu de pe net? am zis ca am si eu unul de aceeasi varsta si asa... e mortal jur.... si iti seamana.
nu am vazut pozele ei. pls careva da-ti-mi linkul sa vaz si io tatal sa imi pot da mai bine cu parerea... Si crede-ma ca ai o bona super, mi-a placut de ea.
Esti o mama super de admirat si cand iti vine greu uita-te la scumpicul tau si trec toate te pup mult de tot si LA MULTI ANI LUCHITA.

La fel LA MULTI ANI Denis de asiza.

de maine scriu mai greu ca e conferinta v-am zis si nu sunt pe la job dar recuperez eu de saptamana viitoare.

va pupicim

Mergi la inceput