Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
chinico spune:
la cat de des ma inverzesc de ciuda cred ca mi-ar fi mai usor sa raman asa. verde.
intalniri..intalniri..
unt, smantana, lapte de vaca, branza de vaca, almette...vaaaii..ma fac si mai verde..
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
flore26 spune:
Sper ca nu ne/ati uitat...Intru asa pe fuga. AM citit pe diagonala toate paginile din capitolul asta nou...da sa ma intrebati ca nu mai stiu nimic...sau aproape Sarbatoritilor de ieri, de azi, si de cand am lipsit noi Multumesc celor care ne/au felicitat de ziua noastra...avem si noi 9 LUNI!TEUTZ si noua ne/a dat doctorita fier, doar ca Alessia il vomita...asa ca am intrerupt. DIANOCICA sper sa nu fie nimic grav. Si eu am patit ceva asemanator, dupa vreo 2 luni de la nastere...am pus pe Nicu la desfundat canal, fara vreo reusita , insa, pentru ca, cica nu stie sa faca cu limba asa cum face Alessia...am incercat cu pompa, tot degeaba...asa ca solutia a fost Alessia care m/a desfundat de tot...da de tot. Din cate am inteles la tine nu e infundat canalul...asa ca ...sanatate multa... Noi suntem bine, adica eu capiata de somn, dupa ce saptamana asta s/a trezit in fiecare noapte de cate 3/4 ori ...gingia de sus fffff umflata in 2 locuri, semn ca iar vor iesi amandoi o data. Cat a tinut la voi trezirea si maraiala pana au dat dintii de sus? La noi, atunci cand au dat cei de jos, o singura noapte cu tipete o ora, si dimineata am zarit coltisorii. Acum cat mai am de indurat???Eu ca eu da printesuca mea....Am citit in cartea sotilor Capraru, ca dupa 10 luni putem da dimineata painica cu dulceata...pai dulceata nu are zahar??? Pot ei mesteca painica? Noi de spatamana asta mancam biscuitii zdrobiti in iaurt si in fructe, nu rasi...deja suntem mari Am fost in vizita la OANA de DIA... a facut bucute, semn ca/i merge bine cu noul meniu...energica, ca de obicei, doar ca acum si/a dat drumul si printesuca mea, si a fost putin mai dura...a prins/o putin de pantaloni Cand primesc poze de la DIA va arat...sau poate are ea timp sa puna pe net.Am cumparat carucior, adica GIPAN ( asa arata cand o pun pe Alessia in el, ea pitica, el mare), merge super...sunt multumita deocamdata de el...nu la fel pot spune si de Alessia care sta ce sta si apoi urla...Poze nu am, dar o sa fac...secolul asta GATA am terminat...deocamdata. Am plecat la datorie...ca vad ca striga. Va pup " minunatelor". Votez pentru " mamici de fulguleti" si apropo nu se poate sa ne numim " minunatele mamici de fulguleti"??? Daca tot vrem sa fim si minunate si mamici de fulguleti?
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
Irinabr spune:
Intram si noi cam tarziu!! Suntem raciti tare,,, de cateva zile nu mananca nimic aproape... Are secretii la nasuc si nu poate suge,,, Dar ciudat este ca nu se aspira nimic si se scurg in plamani... Luam ospen. Daca nu merge vom trece pe Amoxicilina...
Voi ce ati luat la raceala?
Cum ati trecut peste noptile in care nu putea sa respire?
astept sugestii...
BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni
Matei_dec_2006_laNastere
dandusa spune:
quote:
Originally posted by flore26
Si eu am patit ceva asemanator, dupa vreo 2 luni de la nastere...am pus pe Nicu la desfundat canal, fara vreo reusita , insa, pentru ca, cica nu stie sa faca cu limba asa cum face Alessia...am incercat cu pompa, tot degeaba...asa ca solutia a fost Alessia care m/a desfundat de tot...da de tot.
iarta-ma ,te rog...,dar mor de ris...m-am imaginat pe mine cu sotul..."hai barbate,treci la desfundat canalele...",care al meu barbat...,nu stia cum sa delimiteze zona crepusculara,ca tisnea laptele...,ar fi vrut si el o bucatica mica...,dar sa nu curga laptele...,asa ca in timp ce...,aveam sutienul si tampoane de sini...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
flore26 spune:
quote:Pai nu ai cum sa ramai verde... te ingalbenesti , si cazi!
Originally posted by chinico
la cat de des ma inverzesc de ciuda cred ca mi-ar fi mai usor sa raman asa. verde.
intalniri..intalniri..
unt, smantana, lapte de vaca, branza de vaca, almette...vaaaii..ma fac si mai verde..
Beatrice (13.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
LUNA 9
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Irinabr
Intram si noi cam tarziu!! Suntem raciti tare,,, de cateva zile nu mananca nimic aproape... Are secretii la nasuc si nu poate suge,,, Dar ciudat este ca nu se aspira nimic si se scurg in plamani... Luam ospen. Daca nu merge vom trece pe Amoxicilina...
Voi ce ati luat la raceala?
Cum ati trecut peste noptile in care nu putea sa respire?
astept sugestii...
BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni
Matei_dec_2006_laNastere
panadol la 8 ore,ser fiziologic pentru nasuc si aspirat cu batista bebelusului...,doar pentru raceala...
pentru tuse am luat ceva,parca ambroxol ,daca vrei caut si-ti spun...ATIT!
si a trecut...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
flore26 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by flore26
Si eu am patit ceva asemanator, dupa vreo 2 luni de la nastere...am pus pe Nicu la desfundat canal, fara vreo reusita , insa, pentru ca, cica nu stie sa faca cu limba asa cum face Alessia...am incercat cu pompa, tot degeaba...asa ca solutia a fost Alessia care m/a desfundat de tot...da de tot.
iarta-ma ,te rog...,dar mor de ris...m-am imaginat pe mine cu sotul..."hai barbate,treci la desfundat canalele...",care al meu barbat...,nu stia cum sa delimiteze zona crepusculara,ca tisnea laptele...,ar fi vrut si el o bucatica mica...,dar sa nu curga laptele...,asa ca in timp ce...,aveam sutienul si tampoane de sini...
Mindrete de Crinuta
LUNA 9
OanaCat spune:
Multumesc pentru raspuns.
Fog ca nu vrea sa doarma.
Pup fetele
Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=19
acs spune:
Sunt necajita :(. M-a sunat mama sa-mi spuna ca Victoras iar a avut scaune moi si e din nou iritat rau la fundulet. De la ce o fi? Habar n-am! Ca i-am scos tot ce se putea scoate din alimentatie. Ramane sa renunt si la banana. E-a doua saptamana (sau a treia?) cu regim: orez cu morcov, lapte HN25, cereale pentru 4 luni (cu orez), ceai de menta. Trecem iar pe Smecta. Trebuie sa-i fac o programare la doctor :(.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dandusa spune:
Yagmur,
sspecial pentru burtica de Luca
ce ne place noua foarte tare:
1.brocoli,conopida,fierte,adaugi marar verde si jumate de borcanel de smintina...
2.ciorbita de vacuta cu crutoane de piine prajita...,las piinea sa se inmoaie putin...,nu de tot dar nici deloc...,servim simplu sau cu smintina...
3.paste fierte,puse in tava la cuptor cu galbenus de ou batut cu iaurt...,daca iese prea uscat mai pui putin iaurt inainte de servit...
4.ficatel de pui fiert cu piure de cartof,facut cu lapte
5.conopida,dovlecel,morcov,ceapa,brocoli,cartof,ceapa,bucatele de pui,bagate in tava la cuptor,cu apa trei sferturi si citeva picaturi de ulei...,daca nu-i plac simple,adaugi iaurt sau smintina...,ies mortaleeee
6.mar ras,biscuiti,iaurt si brinzica...
7.mar ras,biscuiti,iaurt si galbenus de ou...
8.paste fierte,carne de vita fiarta , doua rosii fierte fara coaja...,amestec tot
9.banana ,biscuiti,iaurt...
10.para,brinzica,iaurt...
11.orez fiert cu morcov,ceapa,ardei,citeva picaturi de ulei si bucatele de pui...
12.prune ,biscuiti,brinzica...
13.spanac,cartof,smintina si crutoane de piine prajita...
de fiecare data incerc sa-i dau simplu...,de genul legumele coapte...,daca nu-i plac ,le amestec cu iaurt sau smintina...,asa sigur ii plac...
Laura,
sintem alaturi de tine...,nimiceste-i pe nemernici...,daca ai nevoie de forte proaspete...,nu ezita...,ma antrenez de mult...,dar nu prea am pe cine aplica...,centura portocalie in jiu jitzu [aiiiaaaaaa,omulet care se antreneaza in chimono]
Dianocica,
jap,jap,jap...,de trei ori,sa fiu sigura ca ajunge la tine...si ca le si simti...,bai nene,ala-i un nodul format din cauza unui canal ,mama lui de canal...,nedesfundat...,ia fa si tu ca Flore(),baga-l pe Alex la inaintare,daca D nu mai face fata...,pai cum adica te duci sa plingi?,ce se intimpla domnule?!?...,tu care ne incurajezi pe toate cu jap jap jap-uri...,iti dau citeva orea sa apari...,daca nu,sa stii ca sa mor daca ma duc la curs...,vin calare pe tine...si sa te fereasca sfintul de jap jap jap-urile mele...
Laura,
eu zic ca-i mult mai sigur sa-i faci tu in casa brinzica,care-i fresh,fresh...,pui mararul...,pui smintinica...si gata Almette a la Laura...,ce-i asa greu?...,maxim 10 minute,garantat...,pai cam cit iti ia sa deschizi cutia de Almette de la magazin...,nu?si cu untul...,sa mor daca-i dau...,pai de ce sa-i dau?...,pun putin ulei de masline...,in mincarica...si ajunge...,de dulceata nici nu mai zic...,sub nici o forma...acum...si nici curind...,la cit zahar contineeeee
Mamaana,
programul nostru de masa este urmatorul:
ora 10 -fructe in cobinatii cu cereale sau brinzica sau biscuiti...,ceva de genul asta...
ora 14 -legume cu carnita sau legume cu ou sau paste cu carne...,ceva de genul asta...
ora 18 - iaurt cu fructe,iaurt cu biscuiti...sau fructe simple...
ora 21...,titza...,noaptea titza
ziua mai suge titza,dar depinde de programul meu...,adica sint sau nu sint acasa...,pentru ca suge doar inainte sa adoarma...,deci daca sint la curs,o adoarme mama in carut...,daca sint acasa o adorm eu la titza...
Chris,
la cit ne-ai pove despre frumoasa voastra casuta...si la cit de ocupata esti cum cu aranjatul...,sa mor...,daca nu ne pui si noua niste poze sa ne clatim si noi ochii si poate fur si ceva ideii de amenajari...,hmmm,ce zici?
Raluca,
offf ce rau imi pare...,da-ne si noua mai multe detalii despre infectie...,unde ai fost,ce control ti-a facut?...,adica cum s-a depistat infectia?Speram sa treaca repede si sa nu mai aveti probleme...
O VREM PE AELITA INAPOI!!![omulet care va roaga frumos]...,daca vreti n-o mai lasati sa posteze la "STELUTE"...,lasati-o sa posteze doar la noi...,plizzzzz,apoi mutam "STELUTELE" aici si gata...,s-a rezolvat problema...,aici n-or sa fie probleme...,avem oameni antrenati cu bicurile,cu jap-jap-uri si mai nou cu bite...,deci toata increderea ...,discutii n-au cum sa mai iasa...,aici sint doar MINUNATELE ...
Mindrete de Crinuta