Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Neata!
La multe lunisoare bb nascuti azi!
Adrian de Pitikot
Bogdan Cristian de miruna25
Lisa de Elise
Denis Cristian de Asiza
Luca de Yagmur
Mamaana felicitari pentru cercei.
Yagmur,Teutz, Donia
Yagmur vreau sa-ti spun ca si eu am auzit de vaccinul de 9 luni si am sunat la dispensar si mi-a spus asistenta care face vaccinele ca nu se mai face dar s-a facut fiindca a fost epidemie de varsat de vant.
Ieri a papat Nico de m-am speriat ( sper sa o tina tot asa)un castron de piure de cartofi cu pui si iaurt la pranz , o banana dupa amiaza.
Azi noapte s-a trezit din la 2 sa pape si la 6 dimineata.Cam ciudat ca a inceput tocmai acum sa pape noaptea ca pana acum nu papa.Cred ca diareea asta a dat-o de tot peste cap cu programul de masa.
Oricum eu sunt multumita ca papa poate se ingrasa si ea ca este numai piele si os, cand o sa ma duc la controlul de 9 luni o sa-mi spuna doct. ca o tin nemancata la cat de slaba este.

Ieri i-am luat iaurt cu 4 % grasime Zuzu ca mai slab nu am gasit vroiam sa va intreb daca voi le-ati dat bb-lor iaurt asa gras.Inca nu i-am dat astept si raspunsul vostru.
Revin ca s-a trezit

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Parintii lui Maddie contraataca!
Atentia lumii intregi se indreapta din nou catre cazul Maddie, fetita britanica disparuta fara urma, acum patru luni in Portugalia.

Purtatorul de cuvant al parintilor copilei, principalii suspecti potrivit presei, a facut primele declaratii. "Clientii mei sunt victime ale lacomiei de senzational de care dau dovada ziaristii", a precizat el.

Initial, Clarence Mitchell a fost trimis in Portugalia de Ministerul britanic de Externe pentru a asista familia McCann. El si-a dat demisia din minister, pentru a deveni purtatorul de cuvant al lui Kate si Gerry McCann.

Mitchell a explicat ca, in saptamanile petrecute langa familia MacCann, n-a sesizat nici cel mai mic indiciu care sa sustina suspiciunile vehiculate intens de presa portugheza.

Sotii McCann, amandoi medici in varsta de 39 de ani, au fost declarati suspecti de justitia portugheza in dosarul disparitiei fiicei lor de patru ani. Conform unor zvonuri, ei ar fi banuiti ca si-au omorat accidental copila si i-ar fi aruncat trupul in Atlantic.

gasiti pe site-ul pro tv-ului

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Brrrr ce urat e afara azi

Dianocica-sper sa nu fie nimic grav

Laura-cata nesimtire dupa ce ati muncit pana in ultima zi

Roxanica-am pus lapte de vaca Mili,nu a avut nimic nici macar o bubita ,laptele il folosim la branzica calcica si la facut sosuri pt mancarica sper ca e voie

A_deju-a fost buna sampania

Luca si Denis

Oanacat-noi papam napolact care are 3.5%
grasime

fug sa fac ciorbita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Denis Cristian de ASIZA!

Luca de YAGMUR!

OANACAT, ce vesti bune! s-o tzina obiceiul! cred ca a fost data peste cap cu regimul si din cauza asta se trezeste noaptea sa pape, parerea mea.

DIANARUS, v-ati intors?

vreau sa strig 2 fete care-si fac de cap: KKKOOOKORINA!!!! KKKKKKIIIKINEATZO!!!!!!!!!!!!!!!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Salutare, salutare...

Oanacat, eu i-am dat si cu 6% grasime, Iaurt Zdravan de la Napolact. Eu zic ca poti sa-i dai linistita!
Roxanica, da poti folosi lapte de vaca pentru a-i gati micutului, dar in niciun caz, asa cum spuneai si tu, nu se inlocuieste laptele formula cu cel de vaca pana cel mai devreme 1 an. Am citit ca se recomanda chiar continuarea cu laptele formula pana la varsta de 2 ani (asta apropo de intrebarea lui Ktrinel).
Yagmur, sa-ti traiasca feciorul!!!! ...si-al meu la fel! (ocazie cu care pup fetele care ne-au urat toate cele bune)...Mai, mai, vazut poza cu "tata"...stii parerea mea!
A_dejule, BINE AI REVENIT!!!!! ...Zau ca mi-a fost dor de tine!...Boala cu cumpararea hainelor o am si eu...Te-am tzucat!
Dianocica, cum esti? Ai fost la ginecolog? Musai sa merge de urgenta!
Chinico, ma bucur ca Bea a revenit la sentimente mai bune!!! De acord cu propunerea ta de a se pune pe prima pagina PROTOCOALE in caz de febra, diaree si alte cele!!! CE ZICETI????

Votez si eu pentru titulatura de mamici de fulguletzi!

Laura, ABUZ se numeste ceea ce ai patiti tu cu angajatorul si-l poti cocosi bine de tot cf cu dreptul muncii! Nu trebuia sa te lasi calcata in picioare! Imi pare tare rau! LAs' ca-ti gasesti tu rapid de munca, ca doar esti fata desteapta...cat despre faptul ca stai acasa pe banii lui Florin...am un singur comentariu: so what????? E betooon sa stai acasa pe banii sotului ...Macar cat mai putem...Hai, te pup dulce
Ruxandra, ia sa faci bine sa bagi mai es poze cu conu' ca l-am vazut si eu in poze, dar la o prima vizualizare nu am stiut cine e . Abia dupa ce a mai pus Dandusa link-ul o data si a spus clar si raspicat ca e vorba de Grigore...m-am luminat...Asadar, nu-l mai tine ascuns atata timp!

Noi suntem bine...Denis m-a tinut planton de la 3 la 5 dimineata, ceea ce nu-i sta deloc in fire...cine stie ce-o fi fost...probabil no 8...

Va pup pe toate si revin io ca mai aveam muuulteeeee de spus, dar neuronul....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
mi-au dat lacrimile, va multumesc!
norocul meu a fost ca nu imi intrerupsesem CIC, deci "oficial" nu au putut sa imi faca nimic, mai mult sunt obligati sa ma primeasca la munca oricand decid eu sa ma intorc. dar va dati seama ca eu acolo nu ma mai duc.....mai bine stau acasa 2 ani apoi in somaj si acolo nu ma duc. e! orgoliu!
stiu ca slujbe se vor mai gasi, probabil nu cu programul lejer care era aici, poate poate cu aceeasi bani, dar asta e! ne vom descurca noi cumva.
stiu ca trebuie sa imi revin, parca inca nu ma simt in stare, ulcerul meu mi-a facut o faza tare tare nasoala azi noapte.....stiu ca pt bb trebuie sa ma scutur si sa imi revin si sa am grija de mine. incerc!
oricum, va multumesc din suflet ca ati sarit toate! va imbratisez cu mult mult drag.
dani e afara, ma duc sa imi fac un ceai, niste paine prajita, altceva nu cred ca pot sa retin in stomac la ora asta. oricum....sunt prin zona

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

vroiam sa va intreb/zic: dani a papat intr-o seara painita cu almette ( e voie?). 1/4 dintr-un miez de felie, nu f mare, deci destul de putin. dar a papat atat de frumos, a "mestecat" el de zor in zona maselelor, nu mai puteam de dragul lui. intrebarea mea este: voi le dati copiilor paine cu unt? sau altceva? si mai ales...cand? dimineata in loc de fructe? seara cand intra in casa o mica gustare? as vrea sa ii dau, ca e ceva la care mesteca si nu prea are sanse sa se inece. eu ma gandeam, de ex, intr-o dim fructe, intr-o dim paine cu unt/almette. ce ziceti?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Laura13

vroiam sa va intreb/zic: dani a papat intr-o seara painita cu almette ( e voie?). 1/4 dintr-un miez de felie, nu f mare, deci destul de putin. dar a papat atat de frumos, a "mestecat" el de zor in zona maselelor, nu mai puteam de dragul lui. intrebarea mea este: voi le dati copiilor paine cu unt? sau altceva? si mai ales...cand? dimineata in loc de fructe? seara cand intra in casa o mica gustare? as vrea sa ii dau, ca e ceva la care mesteca si nu prea are sanse sa se inece. eu ma gandeam, de ex, intr-o dim fructe, intr-o dim paine cu unt/almette. ce ziceti?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Almette contine asa: branza proaspata de vaca, verdeata, condimente(???), sare! Clar nu are ce cauta asa ceva in meniul lui Denis deocamdata! Nici paine cu unt n-am papat inca, dar probabil sunt deja destul de multi fulguletzi care papa asa ceva...nu tu spuneai ca nu e voie unt??? Te-a pupacit!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

asiza almette in iasi contine asa: branza proaspata de vaca si sare. e din aceea cu smantana, cutie albastra. si in plus el papa cam un varf de cutit.....cata sare poate sa fie acolo??? si ca fac, ii dau paine goala sa mestece?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Luca de Yagmur!
Denis de asiza!
Sa cresteti sanatosi si fericiti!

Danita, noi am lasat balta (pentru o perioada) spalatul pe dinti. Victorila nu vrea periuta in gura si pace. E buna doar de lovit cu ea in apa si, eventual, la mine in cap. O sa mai insistam peste vreo 2 saptamani (asa mi-am propus).

Danutz, de cand am fost in Grecia in concediu, le citesc in fiecare (aproximativ) seara din "Legendele Olimpului". De aici stiu de Dionisos. Sunt cam grele legendele pentru mandrele mele, dar imi cer in fiecare seara sa le citesc. Ioana a facut o "pasiune" pentru zeul Pan si pentru zeita Demeter. Cartea e cu poze si apare si imaginea unei statui cu zeul asta cu picioare de tap (ceea ce-o distreaza pe prichinduta mea). Ei oricum ii place tot ce-i legat de animale... Preferata Mariei este Atena (ca deh, am insistat pe inteligenta ei si pe faptul ca se purta mai omeneste decat ceilalti zei :) ). In fiecare zi fetele mele sunt zeite sau zane sau regine :) (dupa preferinte si-n functie de ce carti au mai rasfoit). Asta cand nu se casatoresc sau nasc sau cresc animale / copii :).

Ruxandra, deci "tucu-tucu" e chiar un termen din vocabularul bebelucesc :).

Teutz, multa sanatate Alexiei!
Cu fierul a fost cam asa: am facut cura de fier o luna, maxim 20 pic. pe zi, 10 dimineata si 10 seara (am crescut treptat de la 5 pic./zi).

Laura, sarind peste nesimtirea directorului, ce e asta: "ma gandesc ca nici ca mama nu e mare lucru de capul meu"? :( :( :(
Iti tin pumnii sa-ti gasesti un serviciu asa cum ti-l doresti!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput