Gravidute&mamici de Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andre bine ai venit! sarcina usoara si tie si BB sanatos! La Bega sunt mai multe saloane cu 2 paturi renovate, la Odobescu este o singura rezerva cu 1 pat!
ank m-ai molipsit cu bagajul.. asa ca ieri am pus pus si eu separat o parte din lucruri pt. bagaj Sper sa-ti treaca unghiuta!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by pussi

simo de gemeni n-ai vazut carucior?????????????tu cand pleci defapt? unde o sa cresti copilul?

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

pussi nu am vazut, sincer nici nu m-am uitat ptr. ca nu m-a interesat, dar am o vaga idee unde ai putea sa gasesti ceva frumos, exista un magazin exact in spatele hotelului CINA (cel de langa Paecul CENTRAL) langa farmacia de pe colt este un magazin cu articole de copii de tot felul.
De plecat voi pleca in primele zile din luna noiembrie, voi naste acolo iar craciunul si anul nou oricum acolo il fac de 4 ani, dar nu am intentia sa-l cresc acolo, deocamdata avem (eu si sotiorul meu) firma si locuinta aici, pana cand ne e bine aici nu vom pleca....
Oricum daca toate vor fi bine cu Tobia si voi putea calatori cu el ma intorc prin 15 ianuarie inapoi in tara.

Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

catal_ina merci mult de carte
tocmai am dat-o la imprimat si am citit ceva din ea, m-i se pare super interesanta...

Simona 30+ TOBIA

Mergi la inceput

andre28 bine ai venit !!! sarcina usoara si tie si BB sanatos!

Simona 30+ TOBIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello
pussi felicitari pt printese!!
andre bine ai venit!! sarcina usoara in continuare!!
cata, spune-mi si mei te rog, se merge cu bagajul; in sala de travaliu???...eu am o geanta mareeee....si tind sa cred ca mai am de bagat cate ceva si nu mai am unde....deci voi lua o geanta si mai mare...

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bebe spune:

Ciao!

Andre, nu stiu cum e la Odobescu, dar la Bega sunt 2 saloane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

bb_yasmi, da, sa stii ca am mers cu bagajul in sala de travaliu. La internare(pe odobescu) dupa consultul medicului de garda si dupa completarea actelor cu toate cele a trebuit sa ma despart de ai mei,sa-mi iau "boccelutza" si sa urc singura in salon.
Pe de o parte a fost greu sa ma despart de sotul meu in clipele alea, dar pe de alta parte m-am bucurat ca n-are voie sa urce pt ca si asa imi era frica si ma durea si in plus m-ar fi durut si neputinta lui daca participa la asta.In plus, asa am fost "mama eroina"...:)
Tu ia ce crezi dupa tine si vezi la fata locului daca te poti descurca cu toate..daca nu iti mai aduc ai tai de acasa zilele urmatoare cele necesare.
P.S. am omis sa precizez ca daca sotul sau cineva din familie e cadru medical atunci poate fi atasat la bagaj si poate intra in sala de travaliu(am avut cazuri in salon).

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bb_yasmi si tu ai aceeasi problema cu bagajul??? si eu la fel.Sa stai linistita ca si eu am schimbat geanta ...Initial am zis ca e exagerata si am luat una mai mica, dar dupa..... am schimbat totul in cea mare mare
Eu ma tot gandesc ca atunci am sa las bagajul la sotul si am sa imi iau camasa ..."darurile" pt doctor si restul, 2 pampersi, o aleza, o tura de hainute pt bebe si telefonul...Restul o sa cer sa mi se aduca cand ma instalez in patut.
Sincer chiar nu stiu unde as baga geanta aia pe sub paturi pe acolo prin sala de travaliu.P

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

M-am trezit acum o ora jumate si bat pas de defilare prin casa ...bineinteles ca intr-un final l-am trezit si pe sotul

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hy
da anka la fel voi face si eu!! ce inseamna : "o aleza " ??? cat vei da tu la dr pt nastere naturala??? daca nu facem cezariana sau epidurala se da si la anestezist???
cata multumesc de sfat si de raspuns!!

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput