Gravidute&mamici de Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bb_yasmi paturicile acelea sterile de unica folosinta de pus sub fund sunt alezele sau campuri sterile le mai spune.Mie mi-a zis doctorita ca ne trebuie sa ne punem sub fund sa nu patam cerceaful.Eu am luat din real cu 6 roni 5 bucati dela Bella.
Eu ii dau 200 de euro pentru nastere naturala.Daca nasti natural fara epidurala nu ai nici o treaba cu anestezistul.In schimb am vb si cu Clau care a zis ca a dat un milion la moasa.A zis ca a stat cu ea tot travaliul si a ajutato f mult.I-a dat 20 de euro inainte si la sf pt ca a fost foarte multumita de ea ia mai dat 400 de mii.

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anka vad ca tu stii mai multe, deci spune-mi si mie te rog la cine trebuie "cotizat"....dr, asistente, moasa.....mai la cine??? cam cat??
eu am de gand sa il intreb pe dr cat tre sa le dau la fiecare, oi face bine?>???
mie mi-a zis dr ca nu trebuie sa iau nimik cu mine la spital inafara de camasi de noapte, pampers si schimb pt bebe. ce sa inteleg de aici????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

pai mie mi-a zis doctorita ceva de genul:
telefon
campuri sterile
camasi(2 pt inceput)
cana si niste tacamuri pt tine
Hermozom supozitoare
tampoane de vata invelite in tifon neaparat(mai multe la inceput )
paturica pt bebe(ca o sa iti ceara asistentele sa inveleasca papusa)
cearceaf sa ai pe ce sa il asezi in salon cand sta cu tine
cate un schimb de haine pe zi pt bebe
pampersi cam 3 pe zi
Asta a zis ea... eu mi*-am mai luat garmastan crema pt ragade si fiole de algocalmin (nu se stie niciodata cu durerile si febra)

bani mai trebuie sa dai pe la asistente.. depinde cat merita fiecare si cat te ajuta... cate 5 ron sau 10 si asistentelor tale si ale piticilor.Si cum zicea cata daca gasesti una care sa te invete sa te mulgi manual merita toti banii.
Moasa e posibil sa se schimbe cat timp stai tu in travaliu.Intreaba de la inceput pana la cat lucreaza...ca poate ii dai bani si ea intr-o ora iasa din tura si tu mai ai de stat vreo 9 ore in travaliu cu urmatoarea moasa.
Cu banii doctorului... nu stiu ce sa iti zic eu atat ii dau pt ca stiu ca la ea cam asa merge , dar in cel mai rau caz poti sa il intrebi tu atunci pe doctor daca e bine atat...sau il pui pe sotul

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank eu l-am intrebat daca sa imi iau algolcalmin cu mine sau alte medicamente, ca am auzit ca nu sunt in spital si mi-a zis ca nu e adevarat! eu mi-am pregatit tot ce ai scris tu plus multe altele,,,, trebuie sa ma pun sa mai scot din ele!!! mi-am pregatit pana si lenjerie de pat, dar am scos-o pana la urma si i-am aratat sotzului care sa o aduca in caz de nevoie!!! eu marti merg iarasi la dr atunci il voi intreba din nou!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

mie mi-a zis ca pt noi mamicile ea are sa ne dea tot ce ne trebuie in materie de medicamente(doar de hermozom mi-a zis sa imi iau la mine),dar algocalmin am zis ca imi iau si garmastan ca vb aia ea nu e non stop acolo.
Mi-am mai pus si samponel pt bebe , cica putem merge sa vedem cum le face baie si invatam si noi numai bine cum se face .
Pt mine am mai pus un gel de dus si un prosop.A mai zis de slapi si halat ...de astia am uitat sa spun ca am uitat sa pun si eu in bagaj
Si fiecare costumas de bebe sa fie insotit de manusi si caciulita

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ce va mai pregatiti voi bagajul.... eu mi-am pus pijamalele, vata+ tifon... sa vad daca nu imi face vreo infirmiera tampoanele, aleze 5 buc., pampersuri 22 buc., sampon+balsam pt. fete, tampoane de sani, bandaj pt. cezariana si cam atat........ mai vedem!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

cam asa am luat si eu aleze 5 buc si 22 de pampersuri.(jumatate de pachetel new born).tampoanele le-am facut eu, dar ma gandesc ca daca ii dai bani la vreo asistenta ti le face.
Tampoane pt san am luat un pachetel de 24.Cred ca imi ajung.daca nu ajung aduc o galeata si rezolvam problema .
Mai am putin si avem sapt 36 implinite

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

cam asa am luat si eu aleze 5 buc si 22 de pampersuri.(jumatate de pachetel new born).tampoanele le-am facut eu, dar ma gandesc ca daca ii dai bani la vreo asistenta ti le face.
Tampoane pt san am luat un pachetel de 24.Cred ca imi ajung.daca nu ajung aduc o galeata si rezolvam problema .
Mai am putin si avem sapt 36 implinite

Ank 35+

Raul

esti totala, cu tampoanele .. eu laparoscopie am primit de la ei in prima zi .. si dupa mi-am pus normale.. si acum imi pun normale cu mine!
Bandaje pt. buric ati cumparat? eu n-am stiut de ele.. si acum am vazut la o fata de la FIV.. sunt de la Chicco1

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

nu am luat bandaje pt buric .... nici eu nu am auzit ca trebuie.
O sa ma interesez.Eventual o intreb si pe iuhas ca merg marti la control.

Ank 35+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

salutare fetelor

nu prea am avut timp sa scriu, la servici am f. mult de lucru , iar cand ajung acasa nu mai am chef de nimic .. numa' sa stau in pat. Da' citesc tot

Dupa ultimele pagini citite , cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de cumparaturi serioase... mie mi se pare ca mai am atata timp pana la inceputul lui decembrie.

am fost ieri la dr. si avem o de 1.400 kg.

voua vi s-a intamplat sa va curga ceva din sani ? stiu ca e normal sa se mai intample, dar ma gandeam ca ceva de genul o picatura , doua ! mie mi s-a udat destul de bine tricoul in zona unui sin.

Daiana de
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput