Gravidute&mamici de Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by catal_ina

Mamici..am uitat sa va zic..am o carte de retete pt bebe in format fisier text..foarte fain structurat pe virste(luni)...daca-l vreti lasati-mi mailul si-l trimit cui doreste. Mie mi-a fost de folos, am gatit multe chestii de acolo si i-au placut.

cata

catal_ina si eu vreau : simona.ciortan@intertek.ro
Merci mult !!!

Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">TUSTELE LA 28 DE SAPTAMANI

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

pussi felicitari ptr. bebelinele grasune !!!

Simona 30+ TOBIA

Mergi la inceput

Fetele, ptr. cine e interesata eu tocmai am fost la METRO din calea Torontalului si am luat oferta valabila de azi pana in 3.10.2007 unde sunt niste articole super ieftine si de calitate gen:
1. Marspiu CHICCO (2 pozitii, ideal 3-9 kg) superb la 108 ron cu TVA inclus.
2. Carucior 3 in 1 HAUCK (pliere cu actionare de la nivelul mainii, landou, cosulet scoica(ideal ptr. transportarea de la spital spre casa), ham de siguranta cu prindere in 5 puncte,copertina ptr. soare, cos de cumparaturi) la 714 Ron cu TVA inclus.
3. Premergator MINIBLU (categorie de copii: 13,6 kg si 81,3 cm reglabile pe 3 nivele de inaltime, se poate transforma in balansoar) 95 RON cui TVA inclus.
Eu consider ca pretul raportat calitate-produs este foarte bun.

Simona 30+ TOBIA

Mergi la inceput

simo de gemeni n-ai vazut carucior?????????????tu cand pleci defapt? unde o sa cresti copilul?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ank, eu am avut putin bagaj in prima zi(de fapt noapte) ca m-a luat prin surprindere "treaba"..am eliminat dopul.. si la o ora dupa mi s-a rupt apa...si dupa alta ora am intrat in travaliu...toate cu 11 zile inainte de termen..nici patutul nu-l aveam cumparat..curata nebunie cind stau sa ma gindesc acum...Si bagajul da..m-am dus cu el in sala de travaliu iar dupa ce am nascut oricum a venit sotul meu si m-a ajutat sa ma mut in salon si intre timp mi-a adus restul lucrurilor.

cata

Mergi la inceput

voi unde ati vazut cadita cu forma anatomica si cauciuc antiderapant?? Ca la Miniblu nu eraaaa... sau aveti cadita normala si cu suportul de BB separat.. acel suport care se lipeste si pe cada?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pussi sunt asa si asa cu unghia.si eu am aceeasi problema ca nu mai pot sa imi fac pedichiura din cauza burticii decat cu eforturi mari.mi-am legat degetul cu tot felul de leacuri babesti si a inceput sa ma mai lase, s-a si desumflat
Foarte frumoase fetitele
andre28 bine ai venit printre noi
cata asa ma gandeam si eu sa fac, saimi iau initial doar camasa si vreo 2 pampers si bagajul sa il las la sotul sa mi-l aduca dupa

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre28 spune:

Ma bucur ca ma primiti printre voi si va doresc la toate sarcini si nasteri usoare si bebici frumosi, sanatosi, destepti si norocosi.

Andre16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre28 spune:

Spuneti-mi si mie, care spital are saloanele private?
Bega sau Odobescu? Pt ca vreau sa si nasc la TM, binenteles daca totul va fi OK.

Mergi la inceput