FIV 134
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:

la toate fiv-oasele!
luck tinem pumnii!!!
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">TUSTELE LA 28 DE SAPTAMANI 
PUSSI
28+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
cristal1995 spune:
Fetelor, m-am intors... Din cei 5 embrioni congelatzi au supravietzuit 3, Cocei era foarte incantata de ei, zicea ca arata super shi i-am plantat pe totzi (2 erau A8 shi unul A6). Asta dupa ce am stat pe acolo o groaza sa ashtept sa vedem daca traiesc. Problema este insa, ca am avut endometrul de 8 mm!!!!!

Shi asta dupa 19 zile de Estrofem. La primele 2 FIV-uri l-am avut de 9 respectiv 9,5 pe CM natural, iar acum...Doctora zicea ca Estrofemul il face mai dens, voi atzi mai auzit asha ceva?!, asha ca de ieri iau shi Aspenter (o aspirina) pentru vascularizarea mai buna a uterului. Sunt destul de dezamagita shi nu prea am sperantze, stau mai mult in pat shi dorm shi ashtept ziua de 2 octombrie cand voi avea testul. Cred ca doar o minune de la Dumnezeu ma poate ajuta acum.
Va multzumesc la toate shi va pupic dulce!
Aly
diana_d spune:
Buna fetelor,
Kora, Bombonique,
multumesc pt grija.
Sunt in ziua 6 dupa ET (ziua 7 daca socotesc si ziua ET-ului)
si am in continuare discrete senzatii de CM.
Nu pot sa-mi dau seama de absolut nimic cu certitudine.
Uneori am sentimentul c-as fi insarcinata,
alteori dimpotriva, ma apuca disperarea, smiorcaiala
si sunt 1000% sigura ca nici de data asta n-am reusit...
cine stie, voi vedea in curand.
Va pup din tot sufletul 
si va doresc puiuti si iar puiuti!!! 
flori76 spune:
Aly,Diana,nu disperati!Sunt atatea fete care n-au avut deloc simptome de sarcina si totusi testele le-au aratat ca-s gravidutze!
Cu Dumnezeu inainte!Eu va tin pumnii si ma rog pentru voi sa va vedeti visul implinit!
Cate un 
pentru fiecare sa nu mai fiti triste.
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Mirela_1 spune:
Betty, sper sa am si eu noroc ca si tine. Sa-ti traiasca bebele si sa fie sanantos.
Kitta, le-am facut la Bios Diagnostic; le-am trimis pe e-mail la dr si mi-a transmis ca rezultatul putea fi influentat de injectiile de menogon facute in dimineata respectiva. O intreb eu mai multe azi, ca merg la eco.
Kora, mai ai putin si tu. Bafta multa!
Teli, eu si la primul FIV am facut monitorizarile la cab particular (doar FIV-ul la Giulesti). I-am spus de la inceput ca vreau asa pt ca nu pot merge dimineata la Giulesti. Si acum tot asa fac, dar FIV-ul il fac tot la Giulesti.
Cristal, nu fi necajita, iti tin pumnii sa se lipeasca embrionasii bine. Eu zic ca si 8mm e OK.
Felicia, raportul il dau deseara, ca abia pe la 18:00 merg la eco.
Fetelor mi-au venit si mie rezultatele de la analize dupa 7 zile de stimulare: estradiol: 185,6 pg/ml si progesteron: 0,694 ng/ml. Se pare ca n-am o productie grozava nici de data asta. Progesteronul ce arata in faza asta? Nici macar nu stiu cat ar trebui sa fie.
Aldolina spune:
Aly, daca Cocei era optimista, e de bine! Tin pumnii sa dea DD
sa se lipeasca puii de tine! 
Numai bine tuturor!
valeria72 spune:
Diana_d nu trebuie sa-ti faci griji, acum doar trebuie sa gandesti pozitiv, sa stai cumintica si sa te relaxezi, o sa vezi ca o sa fie bine 
Mirela sa dea DD sa fie bine si sa ai puiutul mult dorit 
Aly tinem pumnii sa stea embrionasii la mami in burtica 9 luni 
Relya, rubia, kla, luck, felicia, ioana, Andrada.P, liliana, DORIS, nusy, Dariela,

Aspiranta la titlul de mamica 
KoraPop spune:
Flori76 durerile de cap si starea nasoala nu sunt de la inhibare,mai degraba de la stres,emotii,subconstient…incearca sa te relaxezi pe cat posibil si sa te deconectezi…un film bun,o carte si daca e sotul in preajma ta muuulta dragoste ca dupa ET ..pofta’n cui cel putin pana la test
!
Crystal sad ea DD ca macar unul din cei trei sa fie viteaz si sa ramana alauri de tine toata viata!Cycloprogynova nu iei?Mie mi-a zis dr. ca voi lua incepand cu ziua punctiei dar si dupa ET cate 3 pastile ( albe)/zi.Iti tin pumnii!
Lilisor las’ ca vine el acusi si apoi sa nu il mai vezi cel putin 9 luni, ba chiar mai mult!
Diana d eu zic mereu ca e bine sa ai senzatii de CM...am avut si eu, dar din pacate pana ziua 8-9 ,dupa care....nimic si am stiut ca atunci s-a oprit totul,asa ca fii bucuroasa cat ai senzatiile acestea.Incearca sa nu te stresezi,stii ca stresul influenteaza negativ implantarea si dezvoltarea micutilor si acum e perioada critica.Eu stiu sa dau sfaturi bune,dar eu m-am stresat cumplit toata perioada FIV-ului,sper ca data urmatoare sa pot sa fiu mai calma...
Mirela tin pumnii pt azi la eco!!!!Te asteptam la raport neaparat!Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
lilianaFi spune:
Dragutele mele...ce sa zic...tot asteptind suparata CM sa pot incepe si eu stimularea si sa nu prelungesc prea mult inhibarea si surpriza:am un beta hCG:321....sint sub soc...si nu pot sa cred...
KoraPop spune:
LILIIIIIIII pe mine m-a luat tremuratul!!!!!!!Doamneeeeeeee DD e alaturi de tine,a facut o minune si ai un bebe in burtica!!!!!!!!Sunt atat de fericita pt tine ca nu mai pot sa scriu de cat FELICITARI si draga mea sa ai sarcina usoara,ia-ti adio de la FIV si multumeste-i lui DD in fiecare zi!!!!!!!

Mey apoi tu ai facut bhcg fara sa ne zici nimic sa facem si noi o galerie ceva,eh atata sunt de bucuroasa pt tine ca nu te mai cert si te
Yupiiiii Lili e
!!!!!!

Kora
CARPE DIEM!