FIV 134

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora eu m-am dus tirziu la dr.mea la centru sa vedem ce e de facut ...CM intirzia prea mult...si ea mi-a facut un beta acolo in centru imediat si rez.l-am avut in mai putin de 2 ore,s-a intimplat totul asa nepravazut de repede totul pe ziua de azi....mie inca imi tremura miinile de emotii...mi-e greu sa cred ca mi se intimpla mie ....multumesc mult si multa bafta si tie...se pare ca toamna a inceput bine...sa o tina tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lili poate totusi galeria de pe prima pagina si-a facut treaba bine !Te-am trecut pe toate listutele,atat ma bucur pt tine incat chiar nu am cuvinte!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Lili- acu' fa-ti valiza si fuga la Odisee

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora cred ca nu numai galeria,cred ca si tu ai mina buna,chiar asa cind am scris eu primul mesaj pe forum la Tutu,tu deschisesei acel capitol si cu tine am avut primul contact,tu mi-ai purtat noroc,sper si eu tie...Doamne ajuta!...mai tirziu cind ma voi mai calma ii voi scrie si lui Tutu un mail,sa vada ca a facut treaba buna prin burtica mea si sa se bucue si el...de fapt asa mi-a si zis sa il anunt cind voi avea un test pozitiv,sa imi urmareasca sarcina de la distanta...si s-ar putea sa vin totusi sa imi faca si un cerclaj preventiv...si poate ne vom intilni toate cu burtici pe la cabinetul lui ...inca mi-e frica sa nu fie doar un vis....m-am uitat in fiecare 5 minute pe analiza...

Ginger inca nu sint pregatita...stai sa realizez mai clar ce mi se intimpla....acum parca vorbesc despre alta persoana

...hai sa auzim numai de bine in toamna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Bravo Lili, vezi ca se intampla si minuni!!! sa dea DD sa stea minumea 9 luni la tine in burtica

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Liliana, tu esti sigura???? Esti ?
FELICITARI!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LILIANAAAAAAAAAAAAAAAA NU-MI VINE SA CRED,DOAMNE,ESTI GRAVIDUTAAAAAA,FELICITARI!!!!SE INTAMPLA ATATEA MINUNI FETELOR INCAT NU SE POATE SA NU SPERAM!FELICITARI,FELICITARI,FELICITARI!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

te felicit si aici!!!!!
bravoo!!!!! [green]Liliana![/green]
sa fii sanatoasa si tu si bebe, si sa mearga totul f bine.
nu-ti vine sa crezi , asa e? nu-s singura nebuna

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by lilianaFi

Dragutele mele...ce sa zic...tot asteptind suparata CM sa pot incepe si eu stimularea si sa nu prelungesc prea mult inhibarea si surpriza:am un beta hCG:321....sint sub soc...si nu pot sa cred...

SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!!!! FELICITARIIIIIIIIIIIII

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

LilianaFi
Felicitari!!! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si multumeste-i pentru minune!!!! Sper sa-ti foloseasca ce ti-am trimis pe PM. Te asteptam la gravidute.

Mergi la inceput