FIV 134

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LILIANAFI FELICITARI IUBITA!! SARCINA USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Liliana felicitari pentru minunea din burtica, sa va bucurati de ea/el toata viata!!!!Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos!!!

Madalina 19+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Felicitari Liliana, sarcina cit mai usoara si bebe sanatos tun.Te asteptam la Odisee.
Va tin pumnii strinsi in continuare tututror. La cit mai multe gravidute.
Meda17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Liliana, UAUUUU ce surpriza frumoasa ti-a facut DD !!! FELICITARI din tot sufletul, draga mea !!!

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kla felicia Valeria ralu t Pussi ioanacarmen madalina28 IoanaTugs medamaya1,rami73...multumesc din suflet fetelor,mam bucurat pt fiecare felicitare....mie inca nu imi vine sa cred chiar daca mm-au mai lasat emotiile...la antecedentele mele si 37 ani chiar o minune mi s-a intimplat....oricum tocmai dat.antecedentelo proaste voi cred doar cind voi tine bebele in brate...inca o data va multumesc si va doresc din suflet sa vi se intimple acelasi lucru...

...numai bine tuturor...sa avem o toamna plina de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Kora merci mult scumpo!!!

Liliana asta chiar este o minune!!!! Iti doresc sarcina usoara si bebic sanatos!!! Te asteptam la odisee.

Cum a-ti spus ca se numeste analiza aia care masoara rezerva de ovocite?? A aflat cineva unde se face????

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia T. spune:

Pentru KITTA.Multumesc pentru raspuns. Plata la Giulesti se face cand te peszinti prima data la Dna. Doctor sau mai tarziu ?
Eu am facut doua inseminari in Toronto pentru care am platit aprox.2200 cad(cam 1500 EUR), desi la a aoua incercare am avut medicamentele coperite de asigurarea sotului.
Doctorul a dat diagnosticul de infertilitate inexplicabila(doar varsta mea de 40 fiind o problema), am facut laparoscopie, ultrasound, etc, sotul este OK, rezultatul negativ.
FIV-ul costa 10000-15000 cad, deci pe undeva pe la 7000-10000 euro, mult mai scump decat in Ro.Chair si cu costul medicamenteleor acoperite de asigurare(3500-5000 cad), tot este mai ieftin in Ro; plus ca vrem sa nevedem si parintii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

LilianaFi FELICITARI din tot sufletul!!!!!
Chiar ca se intampla minuni!!!!! Felicitari, ai grija de tine si de bebe si sa traiesti cu intensitate fiecare dintre momentele astea!!!!!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari, Liliana. Ce surpriza minunata!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Liliana , FELICITARI , DD ti-a pregatit o surpriza...... Sarcina usoara si nastere la termen!
Kora , te rog sa imi spui si mie daca cei de la IDS fac sambata recoltari , ca ma duc cu sotul pt spermograma si spermocultura si as vrea sa imi fac si celelalte analize.
Va pup pe toate si va tin pumnii in continuare!

Mergi la inceput