FIV 134
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanatugs spune:
Buna fetelor, mi-a fost dor de toate!
Sheritra mi-e dor de tine! Mai ai putin iubita, tin pumnii!!
Aniast72, Lachione vin si eu cu intarziere sa va felicit pentru bebicii vostri si sa le urez multa sanatate!

Zouzounaki ce mai faci??? Mi-e dor de tine!!
Felicia multa bafta la FIV, sa fie cel care sa-ti aduca fericirea mult visata!
Madalina28, Aurel_cris pupici voua si bebicilor din burtica!

Despre mine ce sa va spun: am fost intr-o perioada in care mi-am luat putin gandul de la proiectul bebe si am decis sa dau la Medicina, facultate pe care voiam de mult timp s-o fac. Ma batea gandul inca de cand am terminat-o pe prima, insa nu am gasit in mine puterea de a face acest lucru pina acum. Si am invatat vreo luna si jumatate cate ceva si am dat. Nu am intrat la buget cu nota mea de 5.4, insa am asteptat ca poate am noroc la "cu plata" pina mai ieri si de curand am aflat ca mi s-a recalculat nota cu cea de la Bac si a iesit doar 6.5 si cum altii au picat cu 8.5 de la buget nu am avut noroc si prin urmare nu am intrat anul asta insa la anul sper sa fiu printre cei de la buget, pentru ca m-am pus pe invatat. La proiectul bebe am somat toata vara si mi-am aranjat dantura(inca mai am putin), dupa care incep sa-mi fac si eu usor usor dosarelul pentru FIV, care banuiesc ca va fi gata pina intram in 2008. Inca nu m-am hotarat cu cine-l voi face si nu am mai fost la medic de vreo 3 luni si ceva. Va pup si va urez la toate fetele in tratament si in asteptare multa bafta!! 

betty78 spune:
Am gasit un centru unde se face inhibina b http://korona.ro/ceoferim/lab-tarife.htm
Nu am sunat, dar puteti sa incercati
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
lilianaFi spune:
Iyoana Lauravoinicu Anca Wish multumesc din suflet pt urari fetelor,ma simteam deja bine cu asa surpriza dar cu atitea felicitari ma simt mult mai bine si chiar incep sa cred si eu ca sint totusi gravi...inca sint sub soc...ma bucur pt fiecare felicitare in parte,multumesc inca o data....AncaW. mai era si motivul nr.3 pt care eu mincam mult..in afara elevitului si a bibilicii..
....va doresc la toate sa va indepliniti cit mai repede dorinta arzatoare de a deveni mamici,numai bine...
Sa avem o toamna cu burtici...

Mirela_1 spune:
Liliana, m-ai lasat masca. Felicitari si o sarcina la termen iti doresc. Ai grija de tine acum.
Ioana, chiar nu te-am mai vazut de mult. Ma bucur ca esti bine.
Fetelor, am doar 2 foliculi, unul pe stangul si unul pe dreptul, 11,5mm si 9,5mm. S-a uitat bine dar nu mai era nici unul mic pe langa. Endo 6,8mm. Acum sper sa fie 2 ovocite bune inauntru, sa iasa 2 embrioni buni si macar unul sa ramana cu mine.
felicia_ spune:
Mirela,
asteptam vestile, speram sa fie mai bune... Hai ca o sa fie asa cu ai zis: 2 ovocite, 2 embrioni frumosi si un puiut peste 9 luni! Cand mai mergi la eco?
poze
KITTA spune:
Lilianafivin si eu cu felicitarile de rigoare si bineinteles tremurandu-mi si mie picioarele numai la inchipuirea gandului ca ni s-ar putea intampla si noua o astfel de minume! Ai grija de minunatia din burtica si dute la Sf. Anton si multumeste-i.
ClaudiaTtot eu iti raspund. In primul rand, si eu am aceeasi situatie ca si tine, pana acum trecut prin aceleasi etape, sotul OK iar varsta merg spre 40......Numai ca tara difera, dar uite ca nici asta nu conteaza, deci nici chiar daca platesti cu zecile de mii, in tari mult mai evoluate tot nu se pot face minuni!
Deci, la dr. platesti aproape de momentul final,mai precis innainte de recoltare ovocite, unde am zis ca trebuie sa dai 300 Eur cash la asistentele de la dept. FIV, care in caz ca DD fereste nu au ce sa recolteze ti-i dau inapoi. Daca se recolteaza totusi ceva, dar dansii nu supravietuisc dupa
asta e altceva si tot lasi aia 300 Eur ca nu a fost vian lor ca ei saracii nu au vrut sa ia calea cea buna, ca cei de la spital s-au ostenit pentru asta si au consumat materiale, medii de cultura si iau mai si gandilat sub coada sau iau mai impins de la spate pe gigei.....Sper ca mai intelegi spiritul de gluma romanesc....Macar cu asta sa ramanem!
Daca mai ai intrebari poti sa imi dai um PM. La ce dr. mergi?
Iata ca se strange gasca: a aparut si IoanatugsStai sa ma updatez de pe ultima pagina, ca chiar eram curioasa despre prietenele din gasca noastra!
Mirelus-1nu ne-ai scris ce ai facut la eco azi? Macar tu ai un motiv cu hormonalele tale care au sarit calul, dar eu?Ieri nici nu am putu sa ma plang sotului ca a fost ziua lui de nastere, iar acum doar ce am venit acasa, am mancat si am baut 2 pahare de vin de chiar nu mai imi pasa de hormo!
KITTA spune:
M-am updatat si pe pagina asta si am uitat sa pup fetele mai vechi: Betty78Doamne ce trece timpul, cand ma gandesc ca eram impreuna si dac era sa fie poate acum mai aveam putin si nasteam si eu....
Felici-1pupici! Prezenta ca intotdeauna la datorie!
Mirelus-1hai ca e mai bine ca data trecuta, adica acu sunt 2, deci se dubleaza sansele! Sa fie cu noroc, ca uite Lilianafifu prima care sparse gheata!
Dar totusi cineva lipseste de mult timp: Liana30 si Avalonsau Carmencita.
Crista1995vazui si isprava ta! Buna sa fie si hai de om mai merge pe la Ghighiu! Pe mine ma tot roaga neste clienti din Rm. Valcea sa ma duca la nus ce manastire, dar nu week-endul asta, viitorul cred ca imi fac timp!Apropos de ce am vorbit ultima oara in masina!
flori76 spune:
Liliana,felicitari si sarcina usoara!
Doamne,imi tremura si mainile de emotii!!Nu-mi vine sa cred ce surpriza frumoasa ti-a facut DD!!Intr-adevar exista minuni!Acum ai grija de tine si de puiul din burtica.
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Moniland spune:
Liliana, Doamne ce bine trebuie sa fie. Bravo fata draga!!!
Diana, la mine din cele doua ET-uri facute, a fost bb doar cand am avut dureri premenstruale. Sa dea DD sa fie si la tine la fel.
Si mie mi-e dor de Avalon. Din cate tin minte va incerca in toamna asta Germania. Ii tin pumnii sa vina cu bb in burtica de acolo. Iar daca ne citeste poate ne da un semn de viata.
Ioanatugs,
Pussi, sunt super frumoase fetitele tale. Eu te invidiez si cred ca majoritatea o fac dar doar in sensul bun si cu mult drag pentru tine si printesele tale.![]()