FIV 134

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Kora , m-ai prins , eram cu ochii pe voi!
Maine e Z2 , merg sa-mi refac hormonalele.
Chiar ma uitam pe calendar sa vad cand ar trebui sa ma programez
pt primul eco.
Vad ca tu ai unda verde , iti doresc sa ai succes.
Mult noroc tuturor , va tin pumnii la fiecare in parte!
O sa revin cand am planul de bataie stabilit , sper sa ma accepte , la cat de baba sunt , of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Relya - Si eu trebuie sa fiu pe 24 la Giuly. Poate ne vedem pe acolo.
Felicia - Bafta multa!
Luck - Cred ca la ora asta ai deja puiutii. Sa se lipeasca de mamica lor urmatoarele 9 luni.
KoraPop - pentru 10.10! Sa fie ultimul!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

am facut eu la medsana, daca pot sa te ajut cu vreun raspuns...
parerea mea personala este ca un mare neajuns la medsana sunt embriologii greci care vin doar 4 zile pe luna. Adica daca nu ti se face neaparat punctia in momentul ideal pentru tine. Eu am ajuns sa am 40 de foliculi, din care multi erau prea batrani si nu s-a mai putut face nimic cu ei pana au venit grecii. Si in tot timpul asta au continuat sa bage hormoni in mine.
Sau daca nu raspunzi prea bine la stimulare nu iti acorda nimeni cateva zile in plus, tot cand vin grecii trebuie sa faci punctia.
In alea 4 zile se fac si punctiile si transferurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dariaioanaxx stii ca intotdeauna exista pareri pro si contra pt fiecare clinca sau doctori,asa ca cel mai bine e sa hotarati voi tu si sotul tau unde si cu cine sa faceti FIV.De ce trebuie sa alegi numai intre Ungaria si dr. D. Protopopescu?Mult succes!
Teli te-am simtit eu....bafta multa maine si te asteptam la raport cu analizele.
Dariela chiar acum cand ai scris mi-am dat seama ca startul meu e pe 10.10...sper atunci intr-un final tot de 10....In ce data e ET-ul tau?In 24 sau atunci te duci doar la eco?Iti doresc si tie nota de premianti!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Azi ziua 5 de stimulare. Deja simt ovarele ca lucreaza. Oricum nu stiu daca e de la stimulare dar ....nu ma simt grozav.

Pe 24 merg la Bucuresti dar fac monitorizarea la cab. particular al dr. Dracea probabil si fiv-ul tot acolo. Aflu mai multe la monitorizare.

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Relia si eu sunt pacienta dr Dracea si as prefera sa fac monitorizarea la cab particular .Ea ti-a propus sau ai ales tu sa mergi acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

toate fetele fara exceptii

Psj-de ce nu vii la Gravidute prin Fiv? noi te asteptam....

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Teli,
Prima programare mi-am facut-o la ea la cabinet. Atunci am aflat ca s-ar putea ca din luna septembrie sa faca si fiv in privat. M-a incantat ideea , asa ca merg pe ea.

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kora,m-am regasit pe listuta Sar'mana si bafta multa si tie.

Eu astazi am o stare tare naspa..nu stiu ce naiba,ca doar m-am trezit bine,mi-am facut injectia si cam de vreo ora m-au luat niste dureri de cap si o stare de nervi...Pot fi de la inhibare?

Luck,cred ca esti cu puiutii la purtator.Doamne ajuta sa stea cu tine inca 9 luni fara probleme.

Bafta tuturor!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora
........eu inca astept CM....

Ioanacarmen vreau si eu tratamentul de sustinere,multumesc anticipat,numai bine

Numai bine tuturor...