FIV 134
Raspunsuri - Pagina 7
KoraPop spune:
betty cu intarziere am pus linkul si la tine,e ok?Sa iti traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii!
Antosit m-am conformat!
Adhnana multumesc,intrebam pt ca medicul meu de fam(tata) e din alta localitate,asta e problema ca nu primesc taloanele la orice laborator daca medicul de familie e din alt oras.Al tau e din al oras?
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Hey fetelor am auzit la radio vestea ca Jenifer Lopez e insarcinata...ati ghicit cum?Prin FIV....
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Antosit tie nu ti-a dat dr. sa iei AC pana incepi FIV-ul?M-am uitat la analizele tale si cred ca ar trebui scazut LH-ul,daca e posibil si FSH-ul.Mie AC imi scade bine LH-ul ( am inceput FIV-ul cu LH 1,23) dar la FSH nu prea se vede o scadere decat micuta,luna trecuta il aveam de 11,35.Oricum de cand am auzit ca se poate reusi si cu FSH >14 chiar ca incep sa cred ca nu e prea relevanta analiza asta,la inhibina B nu am cum sa ajung pana incep FIV-ul asa ca...DD cu mila!In octombrie ne tinem de manuta,virtual,desigur !
Kora
CARPE DIEM!
felicia_ spune:
Buna dimineata!
Luck, tin pumnii sa iti creasca puiutii si sa isi gaseasca culcus in burtica!
Diana d, cum te mai simti? Cand faci testul?
Aly, asteptam vesti!
Mirela, abia astept sa vii sa dai raportul!
Eu sunt bine, ma joc de-a doctorul cu sotul meu, dimineata si seara...
poze
KoraPop spune:
Cine se mai pregateste sa inceapa in octombrie???
felicia_ ce ma distrezi cu "jucatul de-a dr.!",macar tu ai un sot curajos,al meu imi pregteste doar injectiile dar nu e in stare de mai mult ,cica ii e mila,iar soacra-mea nici atat...asa ca singura am sa mi le fac,cu gentamicina am reusit,putin m-am invinetit intr-o parte dar poate ca am introdus serul prea repede,sa vedem cum o sa ma descurc cu urmatoarele!Sa aveti spor!Cand e prima eco?
Luck din cei doi embrionasi viteji pot iesi gemeni asa ca...bafta multa,iti tin si eu pumnii stransi!
Relya tu in ce stadiu esti?
Mirela si eu astept vesti bune de la tine!
lili spune-ne si tu despre tine!
diana d mai ai simptome de CM?Cum esti?In ce data faci testul?Doamne ajuta!
Haideti si celelalte fete de septembrie -oct la raport!
Teli ai facut analizele?Vezi ca te astept sa te trec pe listuta,nu te-am uitat!
M Oana tu unde te-ai ascuns?Chiar nici un semn nu ne dai ?Parca acum in toamna trebuia sa faci o noua incercare....eu tot sper ca iti scoti nasucul din barlog si vii cu vesti bune!
Kora
CARPE DIEM!
Adhnana spune:
Kora intr-adevar medicul meu este din acelasi oras cu mine. Cel mai bine suni si intrebi. Tel: 409 40 30 (info Medlife).
Bafta!
Adhnana 36+ Alexandru
antosit spune:
Kora ne tinem de manuta,normal!Dar cred ca tu incepi inaimtea mea, dupa calculele mele eu incep pe la sfarsitul lui oct.Despre AC,... eu nu am luat la nici unul din fiv-uri si nici acum nu mi-au dat, nu stiu ce sa zic, dr. a zis ca hormonalele sunt ok si pot incepe stimularea.Stiam ceva despre raportul FSH-LH dar ...am uitat poate ma mai luminati voi!!!La mine este FSH=8.48 si LH=9.52.
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
KoraPop spune:
Anto eu zic ca LH -ul e cam mare si ar trebui scazut pe cand incepi FIV-ul ( pe parcursul stimularii creste asa ca e bine sa fie cat mai mic sa aiba de unde sa creasca),FSH-ul nu e de speriat in conditiile in care sunt fete care incep cu FSH chiar mult mai mare.Parca raportul era LH/FSH sa nu fie mai mare decat1 sau 1,5,ma lasa memoria....La tine LH/FSH=1,12 asa ca e ok.
Kora
CARPE DIEM!
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor!Am si eu o intrebare, v am tot citit si nu am putut gasi singura raspunsul, dintre voi nu face nimeni FIV la Medsana?
Eu inca am niste probleme de rezolvat si nu am inca unda verde pt. a incepe FIV ul si pana atunci vreau sa ma documentez unde ar fi mai bine sa merg; trebuie sa aleg intre Ungaria si dr. Denisa Protopopescu de la Medsana?!
succes tuturor!
daria