FIV 134
Raspunsuri - Pagina 6
Claudia T. spune:
Buna fetelor,
Am mai intrebat odata si nu am primit raspuns; pentru Giulesti se poate plati FIV-ul cu credit card(VISA, Mastercard, AMex) caci nu as vrea sa schimb o gramada de bani si sa-i car in Romania. Am cautat la informatiile pentru FIV si nu am gasit nimic legat de modul de plata.
Multumesc si multe bucurii sa aveti !
KITTA spune:
Claudia.Tda se poate plati si cu card!Trebuie sa ai oricum parca vreo 300 Eur cash pe care ti da inapoi in caz ca se produce embriotransfer! Sa inteleg ca vii din Canada sa faci aici FIV si multe fete pleaca in starinataturi! Care este motivul tau?
betty78 spune:
Luck nu am iesit la nici o plimbare..era si frig afara pe vremea aia si mi-a fost frica de efort. Mi-am petrecut timpul in casa,calc, canapea, etc.
Iar utrogestanul doctorul mi-a spus sa incep din seara et-ului asa ca seara in jur de 8 am inceput. Oricum nu imi amintesc dar am respectat cu stricteze cele 8 ore. Multa bafta!!!
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
luck spune:
betty
am sa vin astazi cu noutati.Utrogestanul il pot tine la temperatura camerei nu ?
pupici
KoraPop spune:
Buna dimineata fetelor!
Bafta multa gashtii de toamna care sunt in plina "batalie"!!!!
Am absentat putin de pe aici,dar motivat si anume am fost la discutii cu dr. mea si am stabilit inca odata schema de tratament.Desi ieri ar fi fost ultima zi de AC dr. a zis sa continui cu AC pana in 5 octombrie ( inclusiv),in 9 oct imi va veni CM,in 10 oct fac analizele hormonale si incep cu 1 diphe +1 medrol,iar din 11 oct incep stimularea:1 diphe+1 medrol,3 gonal f+1 menogon pana in 15 oct cand fac iarasi hormonalele si prima eco,dupa aceea vom vedea in functie de eco si analize cum mergem cu stimularea mai departe.Pana atunci iau elevit+aspenter,aspenterul trebuie sa il opresc cu 2 zile inainte de punctie.Din ziua punctiei voi lua cate 200 mg/zi prog. inj si cate 3 pastile albe cycloproginova ( astea si dupa ET).Cam atat despre mine, incep emotiile....
O veste buna pe care mi-a dat-o d-na Matei:una dintre pacientele lor cu FSH>14 dupa ce a facut 2 fiv-uri in Ungaria ,nereusite,a reusit acum la al treilea FIV cu dr. T si cu dansa!!!!Si are si embnrioni la congelat!
Kora
CARPE DIEM!
elena74 spune:
Buna dimineata, la toata lumea!
Eu nu am nouati, astept rezultatul analizelor ca sa putem continua.
Luch,poti sa-mi spui cu aproximatie cam la cat s-a ridicat tratamentul cu procedura fiv cu tot, am inteles ca si tu ai facut icsi.
Si iti doresc din toata inima ca puiutii care asteapta sa vina azi la tine sa stea cu tine urmatoarele 9 luni.
Aldolina spune:
Buna dimineata fetelor!
Denisa73, sa dea DD sa fie bine si peste 8 luni sa iti tii in brate puiul!
Cristal, asteptam vesti de la tine, sper ca ai puiutii in burtik.
Luck, mult noroc la ET, sa fie cu ochishori.
Pup toate fetele fara exceptie si va doresc mult noroc in special celor care sunt in tratament sau asteptare in perioada asta.
Multi pupici.
KoraPop spune:
O intrebare off-topic: Stie cineva la care laboratoare se pot face analizele platite de guvern( acelea cu taloane) daca medicul de familie e din alt oras?
Kora
CARPE DIEM!
Adhnana spune:
Kora eu analizele alea platite de guvern le-am facut la Medlife.
Adhnana 36+ Alexandru
antosit spune:
Buna dimineata!
Luck pt. un et cu reusita!
Kora m-am vazut pe listuta, multumesc...dar te rog modifica la dr. pt. ca eu sunt la dr. Niculescu+Cocei.
Zouzoule tot la plaja?
Pussicutelorx3!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"