FIV 134

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Rami, sa dea Domnul sa fie bine.
Corneliareli, intre ovitrell/pregnyl stiu ca trebuie sa fie cam 36 ore (in mod sigur voi face pregnylul seara). Mi-era teama de per intre ultima injectie de stimulare si pregnyl. Ma gandeam ca n-am ales bine injectarea dimineata. Dar dupa cum am vazut nu sunt singura care a facut asa.
Felicia, Rami se refera la z 7 si 9 de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mirela_1 deci eu am avut 3 embrioni, dintre care la mai putin de 48 de ore, unul avea 5 celule, altul 4, iar ultimul 2. Iar foliculi am avut 7 super babani, tinand cont ca in z 7 de stimulare aveam deja foliculi de 21, dar nu se stie ce s-a intamplat, pentru ca ovocitele din foliculi nu am fost mature. Deci ai toate sansele

Relya multa bafta scumpo!!! iti doresc din tot sufletul sa reusesti!

Rami73 ce se mai aude la tine?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

2 ovocite s-au fecundat asa ca azi dimineata aveam 2 embrioni.
Maine m-au chemat la ET.Mie mi se pare cam repede dar ziceau ca avand in vedere ca doar pe astia 2 ii avem nu are rost sa mai stam sa vedem cum se dezvolta si cred ca au dreptate.
Multumesc tuturor fetelor care au fost alaturi de mine

mirela1 , felicia , rami 73 , flori 76 , relya

si multa bafta tuturor fetelor in focuri.
De maine o sa-mi iau concediu si o sa fiu mai aproape de voi.
betty 78 si cum ai reusit pana la urma ??? Si eu am avut 11 foliculi , 6 ovocite dar mi-au spus de la inceput ca 2 din cele 6 sunt imature si se pare ca alte 2 erau in aceeasi situatie , rezultand astfel doar 2 embrioni.
Fetelor
spuneti-mi va rog utrogestanul trebuie luat la ore fixe si cat trebuie sa stai intinsa dupa administrarea lui ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

LUCK ,succes maine ,sa se prinda bine embrionii,si ii vedem (in poze)

Mergi la inceput

Luck nu stiu exact cum am reusit!!! Pur si simplu...am stat acasa o saptamana, dintre care 2 zile prin pat, am baut 2-3 litri de ceai verde cu aroma de vanilie, m-am lasat de fumat si de cafea, nu am facut efort deloc, nici macar nu am ridicat o sticla de 2 litri, cred ca nimic special. Si pe toata perioada am fost sigura ca nu o sa reusesc, mai ales ca in timpul tratamentului am lucrat pana la extenuare pana seara la 9 - 10, fugeam intre intalniri sa imi fac injectiile, etc.
Cred ca cedl mai mult conteaza mostenirea genetica..la mine a fost vorba de lipsa trompelor, uter perfect, ovulatie prezenta.
Deci nimic special

Eu mi-am pus utrogestanul la 8 ore fix cate 2 si chiar radea o prietena de mine care facea si ea FIV la vremea aia, ca ma sculam noaptea sa imi pun utrogestanul ovule. Stiu ca alte fete puneau de 3 ori pe zi cate 2, dimineata, pranz si seara.

Sper din suflet sa reusiti toate sa va impliniti visul.
pup la toate fetele

bulinutza noastra

Mergi la inceput

betty 78
mi-ai mai dat un pic de speranta.Ai stat in pat doua zile si apoi ai mai miscat un pic prin casa nu ? Utrogestanul ti-a spus cineva ca e bine sa-l iei din 8 in 8 ore ? Ti-ai transferat toti 3 embrionii ? Maine am sa va spun si eu in cate celule sunt divizati.Am inteles ca e bine sa bei 2-3 litri de lichid , crezi ca e mai bun ceaiul verde ?
Scuza-ma de avalansa de intrebari dar de maine o sa fiu si eu la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Avem o singura inimioara care bate.Doamne ajuta sa fie bine pana la capat.
Va pupic dulce si va tinem pumnii!

6+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

luck miscat prin casa inseamna pe canapea, fara efort, plimbari prin casa, etc.
Utrogestan-ul la 8 ore mi-a fost recomandat de medic, iar eu am luat in plus si materna vitamine
Toti 3 i-am transferat.
Despre ceaiul verde am inteles ca nu ar fi f recomandat, dar eu din ala am baut si anume cel cu aroma de vanilie.
Nu mai stau, ca acum il am pe bebe agatat de tzitzi la alaptat.
Multa bafta, si sa te vedem la odisee.

bulinutza noastra

Mergi la inceput

betty
iti multumesc tare mult si inca o data sa-ti traiasca bebe Mario Alexandru si sa va bucurati de el.Am vrut sa te intreb in urmatoarele zile ,dupa cele 2 de stat in pat , ai stat tot prin casa sau ai mai iesit la plimbare putintel? Utrogestanul l-ai luat la ora 8 / 16 / 24 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Mirela-1eu eram in Z3-4 a CM dupa ce intrerupsesem AC inainte de CM. Deci rezultate exacte, FSH - 30.6 mui/ml si LH - 20.06 mui/ml. Tu tot la Giuli le-ai facut? Eu in alte parti aveam alte valori, dar ce e drept acum 1 an si nu dupa atatea bombardamente. Tu i-ai aratat dr. rezultatele? Ce a zis?
Asteptam vesti bune de la eco maine!

Mergi la inceput