FIV 134
Raspunsuri - Pagina 4
betty78 spune:
Rami73 multumesc bine!!!!! Este destul de obositor, dar merita. Acum a inceput sa isi faca un program, adica doarme noaptea destul de mult 6 ore, dar in schimb sta la tzitzi de la ora 9 pana la 15, bineinteles cu ceva pauze intre timp...dar obosesc eu. In rest e un dulce, ne luptam cu colicii cand in cand si il apaltez la san.
Incearca sa vezi, daca cei de la Matei Basarab fac analiza asta....3029434. Si eu stau prost cu rezerva de foliculi/ovocite. Am avut un raspuns f f prost la stimulare si prin urmare 3 embrioni.
Pup si multa bafta
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Relya spune:
mirelush injectiile le fac dimineata ( ambele : dipherelinul si gonalul ) iar la eco ma prezint luni pe 24 ( ziua 9 de stimulare ) mai e putin.
Tin pumnii maine la eco.
Betty78
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Mirela_1 spune:
Valeria, merci, m-am linistit.
Relya, asa e, mai e putin, e posibil sa ne intalnim pe la punctii/ ET.
Betty, sa-ti traiasca flacaul. Imi dai si mie sperante, daca ai reusit cu 3 embrioni. Sper sa obtin si eu atatia la FIV-ul asta.
flori76 spune:
Mirela:si eu la prima incercare,am facut ambele injectii(suprefact si puregon) dimineata.Iar ovitrellul(asta am facut eu in loc de pregnylul pe care-l faceti voi)l-am facut seara la orele 22.Deci,nu cred sa fie vreo problema
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Mirela_1 spune:
Merci, Flori. Nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa fie o pauza mai mare intre inj de stimulare si pregnyl.
rami 73 spune:
Mirela, tin pumnii pentru maine !!!
felicia, daca vrei sa-ti dozezi totusi estradiolul (asa, pentru cultura ta generala), fa-o in zilele 7 si 9.
Betty, Relya,
luck, da-ne vesti, ce fac puiutii tai ?
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
rami 73 spune:
felicia, in zilele 7 si 9 de stimulare am vrut sa zic.
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
felicia_ spune:
Rami, z 7 si 9 a CM sau de stimulare?
Relya, deci esti cu o zi inaintea mea si la eco:) Eu merg pe 25, tot in z9 de stimulare.
poze
andriushca spune:
bafta multa, felicia!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Merci, Flori. Nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa fie o pauza mai mare intre inj de stimulare si pregnyl.
ora la care faci ovitrelul se calculeaza astfel incat in max 36 de ore sa aiba loc punctia
adik in 36 de ore de la administrarea pregnylului se produce ovulatia si punctia se pune in asa fel incat sa se incadreze in cele 36 ore
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey