FIV 134
Raspunsuri - Pagina 3
Mirela_1 spune:
Luck, iti doresc sa ai 4 embrioni frumosi si dornici sa ramana la tine in burtica.
Kitta, eu nu inteleg, in ce zi erai cand ai facut hormonalele? Mie mi-a iesit FSH-ul 44 si LH vreo 20 in z 2-3 de CM (dupa AC). Dar ce-i drept in dimineta aia (inainte de recoltare cu vreo ora jumate) bagasem 5 menogoane si un diphe. Asa ca sper sa fi fost asa de la injectii. Vad eu maine la eco.
Lili, in legatura cu inhibinaB, eu am sunat la Bios si nu mi-au confirmat ca vor face analiza asta. Cica vor sti ce analize fac pe la sf lui octombrie. Dar mai intreb eu maine, cand merg sa fac estradiolul si progesteronul.
Flori76, bafta, eu zic ca endometrul de 11mm e OK. Eu l-am avut mai mic si mi s-a zis ca e bine.
Kla78, bine c-a venit CM-ul. Ai avut aceleasi emotii ca si mine. De acum bafta la stimulare.
felicia_ spune:
Luck, tin pumnii sa obtii embrionasi de calitate!
Kla, bine ca a venit, in sfarsit! Se pare ca ne-am "decalat" putin, dar lasa ca incepi tratamentul si vor creste foliculii ca fetii frumosi!
Mirela, bafta maine la eco! Sa vii cu vesti bune! Nici eu nu am nici un fel de simptom ca ovarele s-ar fi trezit, dar ma cam esteptam la asta, organismul meu e mai "insensibil" si nu prea imi da semanale.. sau nu stiu eu sa le citesc!
Flori76, bine ai venit in gasca de sept-oct!
Fetelor, am si eu vreo doua intrebari:
1. mie nu mi s-a zis sa fac hormonalele in z2 (e adevarat ca, facand protocolul lung, eram pe injectii cu diphereline... ) oare ar fi trebuit?
2. a mai inceput cineva stimalarea cu endom de 5mm? Rami zicea ca dupa inhibare ar tebui sa fie de 1 mm...
3. aseara am facut a doua injectie cu menogon, iar dimineata am vazut pe chilot o pata maronie.. ce-o fi?
Apropo de injectii: aseara a facut sotul meu prima injectie intramuscular din viata lui, iar eu am fost cobaiul! S-a descurcat f bine, a fost putin surprins cat de usor a intrat acul
poze
lilianaFi spune:
Moniland asa se intimpla....cind nu trebuie vine rapid si cind trebuie uita sa mai vina...cred ca e inteligent si se joaca cu noi dindu-si seama ca e atit de important pt noi
Flori ...endometrul 11 la ET e perfect,multa bafta!
Mirela1 multa bafta la echo de miine,teasteptam cu vesti bune
Kla ma bucur ca ti-au venit uratii rosii,multa bafta in continuare,asteptam noutati vineri,pina atunci un
...eu inca astept CM...
Numai bine tuturor...
Mirela_1 spune:
Feli, merci, sper sa gaseasca ceva de-un FIV-ulet. Bafta si tie.
In legatura cu analizele, la Giulesti nu se cer. Eu m-am oferit sa mi le fac de la primul FIV si dr a fost de acord sa se uite pe ele bineinteles. Si bineinteles ca ce a vazut la eco s-a potrivit si cu valoarea estradiolului, deci doar i s-a confirmat. Asa ca nu-ti fa nici o problema. De data asta mi-a zis sa fac si progesteronul. Dar ei sunt suficient de experimentati si probabil nu au nevoie de analize. Estradiolul cred ca e mai important pentru a observa din timp o eventuala hiperstimulare.
Cu endometrul, zicea MOana odata ca trebuie sa fie < 5mm. Daca erau probleme nu te lasa sa incepi. Felicitari sotului...si cobaiului ca a fost cuminte.
Mirela_1 spune:
Off Lili, si la tine intarzie? Las' ca vine. Si eu am stat stresata pana a venit. Si chiar si dupa, ca la cum a venit....
rami 73 spune:
Betty, cred ca nu e Kora prin zona, ea se ocupa de modificarile la listuta. Tu ce faci, cum te descurci cu bb Mario ?
KITTA, stai calma, nu te mai stresa ca n-ai de ce.
luck, bravo pentru ovocite ! Iti tin pumnii sa iasa macar 2 din ele !
felicia, nu te mai ingrijora cu endometrul ca e ok. Si eu l-am avut in jur de 3 parca dupa inhibare. Nu-ti imagina ca o sa creasca in acelasi ritm pana la sfarsit, eu cred ca la punctie va fi numai bun. La unele creste mai repede, la altele mai lent, important e ca valoarea la punctie/ET sa fie ok.
lilianaFi, kla, Mirela,
Am sunat si eu la Bios sa intreb de inhibina b, fetele care raspund la telefon evident ca nu stiu nimic, Cocei insa a vorbit cu Mihaela, sefa de acolo. In afara de persoanele din conducere, nu cred sa mai stie cineva cu precizie ce analize se vor introduce din octombrie.
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
flori76 spune:
Liliana,Felicia,Mirela sar'mana pentru primire.
Ce ma bucur ca-mi ziceti ca e bun endometrul de 11 mm...Sper sa fie la fel de bun si data asta(mi-au spus ca vor avea mai mult control asupra lui).
Acum cateva minute am facut si eu prima injectie .Sper sa fie cu noroc de data asta si sa nu mai fie nevoie de alt tratament.La fel va doresc si voua,tuturor care sunteti in focuri acum sau care va pregatiti.
In alta ordine de idei...eu cred ca fac protocol diferit de al vostru(protocol se numeste si acum cand fac doar ET? ).De ce?Pentru ca din cate stiu,voi incepeti tratamentul in ziua 21,iar eu am inceput in ziua 1(ca mi-a venit si CM tot azi).
Luck,te asteptam cu vesti despre embrionasi.Doamne ajuta!!!
Liliana,tin tin pumnii sa vina uratii mai repede,sa scapi de stresul asta
Relya,cum stai cu stimularea?
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Relya spune:
felicia eu am o zi de stimulare in plus fata de tine si tot nu simt nimic prin burta. Asistenta care imi face mie injectiile mi-a spus ca de prin ziua 7 de stimulare incepi sa simti ovarele.
mirelush tu cum te simti ? esti avansata ai 6 zile de stimulare
luck Doamne ajuta !
Flori ma bucur ca ai primit asa repede unda verde !
Rami, Kla, anto, liliana, Kora ,nusy, moniland si restul fetelor de la subiectul asta
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Mirela_1 spune:
Relya, hi hi, avansata. Sa vedem maine daca am produs ceva. Tu cand mergi la eco? Cand iti faci injectiile, dimineata sau seara?
Fetelor mi-a mai trecut una prin cap. Eu fac injectiile dimineata (ambele), nu dau planurile dr peste cap? Cat trebuie sa treaca de la ultima injectie de menogon pana la pregnyl? Ca la cum se fac punctiile la Giulesti (dimineata) pregnylul ar tebui sa-l fac seara. Mi-e sa nu dau in hipestimulare daca voi face pregnylul in aceeasi zi cu menogoanele.
Flori, eu nu stiu cum e la ET, din a ce zi se incepe. Poate iti raspund fetele care au facut doar ET.
Rami, acum pricep, deci degeaba o sa le intreb eu maine ca nu vor sti. Atunci asteptam si vedem.
valeria72 spune:
Mirela si eu am facut dimineata menogon si la 12 noaptea pregnylul asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji
Aspiranta la titlul de mamica