FIV 134
Raspunsuri - Pagina 20
lilianaFi spune:
Zouzounaki multmesc mult de incurajari,chiar face bine la bibilica,iti urez sa iei startul ultimului fiv,celui norocos...numai bine 
kora multumesc de incurajari,l-am sunat ieri pe Tutu (mare OM) si mi-a zis sa stau linistita,sa fac ce imi zice el si totul va fii bine...ca atunci cind nu se dubleaza,dar totusi creste ca la mine pot fii ceva probleme in sarcina,dar cu un tratament adecvat se depasesc...acum de ieri fac si pregnyl,aici am intrebat dr.,dar a zis ca e suficient progesteronul si nici pt dureri nu mi-a dat nimic pt ca sint normale,or fii dar eu il ascult pe Tutu si voi lua no-spa si magneziu,trebuie sa vina din tara,aici nu exista(intre timp iau buscopan-un fel de scobutil)...sa vedem cum va fii de data asta...am uitat sa il intreb pe Tutu,daca faptul ca faceam suprefact de 10 zile e de vina in ce priveste nedublarea beta hCG 
NUMAI BINE TUTUROR....
flori76 spune:
Bravo Lili!Uite ca apar vestile bune rand pe rand.MA bucur din suflet ca Tutu a reusit sa te linisteasca.Pupici si bafta multa in continuare.
Koricica
,prezent la raport
Am facut azi a5a injectie si ma cam doare oleaca ovarul.In rest...toate bune,astept cu nerabdare ziua in care o sa-mi iau puisorii acasa.Am emotii insa cu decongelarea.Emotii MARI!Sper din tot sufletul sa fie bine.
Zouzou
Ce bine trebuie sa fie sa fie cald si bine,sa mergi la plaja...la noi sunt 7 grade si un vant.......
Pupici si va astept cu vesti bune
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
cristinici spune:
Liliana Fi felicitari sa fie intr-un ceas bun.
Aniast ce baietel frumos ai! Daca e un pic neastamparat , nici nu ma mir la cat de plimbareata ai fost cu el la purtator (cand va merge va sti si sa conduca).
Puiramy , gata te apuci de treba.
Bafta tutror fetelor care sunt in plina desfasurare a procesului "FIV", ca eu am cam ramas in urma cu stirile. Oricum astept numai rezultate pozitive pt incurajare.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
zouzounaki spune:
Lili multumesc din suflet pt urari
flori76 
***o seara si o noapte de vis va doresc*** 
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
fetelor am o intrebare...off ca s-a spus aici si s-a raspuns de o mie de ori
...mi-a venit CM in seara aceasta la ora 21:00,exact la 28 de zile(rosu)...care este Z1?de cind trebuie numarate cele 21 de zile..de azi sau de maine??multumesc frumos,anticipat

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
puiramy spune:
KoraPop Da ai inteles bine, urmeaza Fiv 3 cu Dr Laura Dracea la Giulesti,daca nu sunt probleme in octombrie.
Cristinici Salutari! Dupa cum vezi ma apuc de treaba.Tu pe cand?
esaria spune:
Buna seara
am si eu o intrebare: pentru pregatirea FIV+ICSI trebuie sa fac mai intai histerosalpingografia?Sotul meu are oligoatenoteratozoospermie....severa Pt ca am auzit ca e dureroasa si trebuie sa ti-o faca un dr priceput, nici nu stiu pe unde sa ma mai duc...
http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png
flori76 spune:
Zouzoule,eu parca intelesesem de la fete ca daca CM vine dupa orele 16,ziua urmatoare este considerata ca fiind ziua 1.Sper sa nu gresesc.Dar de ce numeri cele 21 zile?Incepi un nou FIV? Daca da,tin pumnii sa fie totul bine de data asta si sa te vad gravidutza 
Puiramy,Doamne ajuta sa poti face fiv-ul in octombrie si sa fie fiv-ul norocos 
Fetelor,va rog,lamuriti-ma si pe mine:care-i faza cu tratamentul asta pe care-l facem inainte de ET cu embrioni congelati?Mi-am explicat in mare cum este cu fiv-ul clasic(treaba cu stimularea si inhibarea),insa acum nu pot sa vad logica acestui tratament ![]()
Si o alta intrebare(puerila de data asta,recunosc ![]()
):era la un moment dat la acest subiect o discutie cum ca nu stiu ce broscute daca ai avea in casa iti poarta noroc in a ramane insarcinata?Intreb pentru ca tocmai am facut si eu rost de una de la prietena mea Nana
si vreau sa stiu daca chiar a fost vb de asa ceva sau am visat eu ![]()
Pupici tuturor si va tin pumnii sa veniti numai cu vesti bune 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
zouzounaki spune:
Flori multumesc frumos pt gindurile bune
...asa este daca totul este ok,peste 21 de zile incep tratamentul..maine dimineata sun la clinica sa-mi spuna ce trebuie sa fac...sper ca tot pe protocolul lung merg...si nu pe cel scurt ca...
...apropo de broscute cica ar trebui sa fie din cele testoase si sa fie 3...mama,tata si copilul si pastrate in dormitor pe noptiera..daca am inteles bine
... si apropo de ET cu embrioni congelati,din cite stiu nu se mai face nici un tratament,doar ceva vitamine....poate iti va spune mai bine Madalina sau Denisa ...pupici