FIV 134
Raspunsuri - Pagina 21
zouzounaki spune:
tot eu
Flori ...inhibarea are rolul de a bloca ovarele sa produca singure...un fel de menopauza falsa...stimularea ajuta ovarele sa produca mai multe ovule...deci mai multe sanse...odata ce ai embrioni congelati,nu mai este nevoie de aceasta tactica de inhibare si stimulare...nu mai este nevoie sa produci ovule si apoi sa le fecundezi,etc ca sa produci embrioni...deja ei sint congelati de data trecuta..deci pregatiti sa fie introdusi direct in uter...de aceea este nevoie doar de niste vitamine,progesteron...sper ca am explicat binisor
si ca am raspuns exact la ceea ce vroiai sa stii mai bine
..pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
dream1971 spune:
Buna seara la toata lumea!
M-am intors din vacanta si acum ma pregatesc de un "nou inceput". Nu am reusit sa citesc tot ce-ati scris cat timp am fost plecata. Ati fost tare harnicute
Am "scanat" insa putin si ma bucur tare mult de vestea de la Liliana.
FELICITARI LILIANA, 

este intr-adevar o minune ce ti s-a intamplat pe care o meriti din plin dupa tot ce-ai patimit pana acum. Iti doresc sarcina usoara si dusa pana la final si un bebe sanatos. Stiu ca stressul este mare si de acum incolo dar incearca sa-l reduci de dragul lui bebe. O sa fie bine!
Am vazut ca mai sunt fete in "focuri" Va tin la toate pumnii si
sa fie bine. Revin dupa ce reusesc sa citesc din urma toate vestile...
Va
pe toate si numai bine.
Dream
dream1971 spune:
Buna seara la toata lumea!
M-am intors din vacanta si acum ma pregatesc de un "nou inceput". Nu am reusit sa citesc tot ce-ati scris cat timp am fost plecata. Ati fost tare harnicute
Am "scanat" insa putin si ma bucur tare mult de vestea de la Liliana.
FELICITARI LILIANA, 

este intr-adevar o minune ce ti s-a intamplat pe care o meriti din plin dupa tot ce-ai patimit pana acum. Iti doresc sarcina usoara si dusa pana la final si un bebe sanatos. Stiu ca stressul este mare si de acum incolo dar incearca sa-l reduci de dragul lui bebe. O sa fie bine!
Am vazut ca mai sunt fete in "focuri" Va tin la toate pumnii si
sa fie bine. Revin dupa ce reusesc sa citesc din urma toate vestile...
Va
pe toate si numai bine.
Dream
zouzounaki spune:
Dream
bine ai revenit din vacanta....iti doresc ca acest nou inceput sa dea roade sufletului,vietii si pintecului tau...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
flori76 spune:
Zouzou:pai da,cam asa credeam si eu ca o sa se intample avand in vedere ca am deja 5 puisori la congelator.Dar mie mi-au dat tratament cu suprefact 0,5ml timp de 14 zile,apoi merg la ecografie si in functie de ea o sa-mi spuna ce fac in continuare(dar din cate am inteles o sa fac inca o tura de suprefact,doar ca-mi mai micsoreaza doza).De asta zic ca m-a cam blocat si ca nu mai inteleg nimic.Oricum,dr mi-a spus ca aproximativ pe 20 oct o sa am puiutii in burtica.
Ma bucur din toata inima ca te-ai hotarat sa faci din nou fiv.Iti tin pumnii si ma rog sa decurga totul bine.Te pup dulce 
Dream:bine ai venit din vacanta,sper cu forte proaspete pentru noul inceput 
P.S.Deci,broscuta mea este testoasa,dar e numai unaaaaa 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
zouzounaki spune:
Flori chiar ciudat cu suprefactul asta...asta n-are rol de inhibare?? la care medic faci ET? poate totusi asta este procedura..chiar nu stiu ce sa zic...poate maine iti vor scrie si fetele care au facut ET cu congelati...oricum va fi,eu iti doresc sa aduci pe lume puiutii si sa te bucuri de ei o viata intreaga
...chiar sint in ceata acum ..ce nevoie este de inhibare???![]()
flori76 spune:
Zouzou:fac aici,in Islanda ET.Chiar ca sunt curioasa ce o sa-mi zica si fetele maine....
P.S.Ti-am vazut pozele:sunteti tare frumosi amandoi,iar peisajul este de vis(eu ador marea,plaja,nisipul...) 

Edit:vad ca numai noi doua mai bantuim pe aici la ora asta ![]()
Flori
------------------------
Noi
zouzounaki spune:
multumesc mult,si voi sinteti foarte frumusei
...al meu este la servici pina dimineata..si eu n-am somn fara el...asa ca il astept pina dimineata la 7...pina atunci gatesc pe maine
ma mai uit la un film,citesc ceva...la voi este aceeasi ora?
flori76 spune:
Poti sa stai treaza pana la 7 dimineata?
Si nu numai sa stai treaza,dar mai si gatesti???Nu de alta,dar mie mi-e o lene nebuna sa gatesc si ziua,dar noaptea..Doamne fereste! ![]()
La noi e abia 21.25,de asta-mi "permit" eu sa bantui pe forum...Dar la voi ce ora este?ca mereu am vazut ca tu scrii foarte tarziu in noapte...
Flori
------------------------
Noi
zouzounaki spune:
este 00:26...de obicei intru tirziu ca ziua iesim afara la plimbare sau la plaja...azi am fost doar la plimarica...intru de obicei f tirziu dupa ce imi termin gospodariile prin casa
...imi fac antrenamentul pt cind vine bebe
..la voi este inca devreme...deja e frig la voi?banuiesc ca da...