FIV 134
Raspunsuri - Pagina 19
aniast72 spune:
Dragele mele, am revenit si eu dupa o lunga absenta motivata sa va multumesc pentru toate urarile de dupa nastere. Am fost alaturi de voi la intalnirea de pe 3.09, am vazut fotografiile si m-am bucurat sa vad ca ati fost tare multe si v-ati simtit bine.
Andrada, pe cand o noua intalnire? 
Noi suntem bine, suntem cam lenesi la mancare, ne-am obisnuit razgaiat dar o sa crestem si ne facem cuminte.
Am pregatit si cateva fotografii cu bb si cu o mama zombie aici
Va pup si va urez bafta multa tuturor fetelor in tratament si celor care asteapta rezultate.
Andreea,
de Vladimir Constantin
miha2004 spune:
Salut fetele mele dragi si harnicute, am aparut si eu din cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o si de doua zile citesc ce ati scris cat am lipsit, abia acum am ajuns la zi.
lilianaFi felicitari si din partea mea,e o adevarata minune ce ti s-a intamplat sper ca DD sa aiba grija de tine pana la sfarsit.
Tin pumnii fetelor care asteapta rezultatul si ma rog sa fie pozitiv.
Despre mine ce sa va spun, mai am 2 pastile de cycloprogynova si astept sa vina ciclu iar miercuri a sa va spun cand o sa merg in ungaria la dr Zadori la un control si in functie de ce zice poate o sa incep fiv nr 3 acolo, daca nu, o sa incerc tot la Timisoara oricum ar fi ceva o sa fac si foarte probabil pana la sfarsitul anului.Va pup pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit.
antosit spune:
Moamaaaaaaa, Andreea ce baiat mare si mumos!Sa va traiasca,sa creasca mare, cuminte,sanatos si norocos!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Desenata spune:
Poti sa ma pui si pe mine pe lista pentru Septembrie-Octombrie cu Dr. Cadesky (Toronto).
KoraPop spune:
puiramy poate un ovar e mai lenes decat celalalt si acum a fost luna lui,iar luna urmatoare vei avea iarasi un FSH bunicel.Spune-mi te rog unde si cu cine vei face FIV ( urmeaza FIV3,am inteles bine?) ca sa te trec pe listuta.Iti doresc bafta multa pe 8 oct si pe mai departe!
miha2004 bine ai revenit din concediu si acum la treaba!Bafta multa si tie la intalnirea cu mr. Zadori!
Aniast cat de frumusel e baietelul tau!!!!Sa-i dea DD numai sanatate si mult noroc in viata!Bine ati revenit printre noi!
Desenata pot si te-am si pus pe listuta,dar nu vrei sa vorbesti mai mult cu noi?De exemplu sa ne spui care sunt problemele voastre de infertilitate, cu ce medicamentatie si cum vei face FIV-ul etc.Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!
lilianaFi spune:
Mirela1 Pussi Antosit Mihaela2004 multumesc din suflet
....eu nu sint prea linistita...nu s-a dublat valoarea betahCG... a crescut doar de la 321 la 514....![]()

BIENCUTA spune:
felicitari andreea!ai un baiat mare si frumos,frumos.sa va traiasca si sa va bucurati de el,iar voi sa fiti sanatosi sa-l cresteti frumos.va pupici pe toti

Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Kytta, Moniland va multumesc!
Zouozounaki foarte bine ca te distrezi iubita si-mi imaginez cat de frumos e la voi, daca inca mai e vreme de plaja. Din nefericire, noi deja suntem imbracati in haine de toamna.
Aniast72 sa-ti traisca baietelul frumos si dulce(am vazut si eu pozele si e minunat!) Si mamica zombie e draguta!![]()
Mirela_1 multa bafta iubita, sa ai nororc cu cei doi foliculi, sa creasca bine si sa iasa doi embrioni perfecti, iar dupa 9 luni, sa te vad mamica de gemeni!(asta i-ti urez!)
Felicia multa bafta iubita!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
zouzounaki spune:
Aniast sa-ti traiasca frumusetea de baietel...ma uitam la pozele cu embrionasii,iar apoi la baietel...e ceva de necrezut...este intr-adevar o minune tot ceea ce se intimpla in burtica mamicii...esti o mamica frumoasa, fericita si implinita...va doresc tot binele din lume...pupici
Liliana nu te intrista...gindeste-te mereu ca totul e bine,ca bebe e acolo in burtica si cu fiecare clipa el se dezvolta si creste...iti dau aici site-ul acesta in care sa calculezi valorile:
http://www.obfocus.com/calculators/betahCG.htm
haide Liliana...vreau sa te vad cu zimbetelul pe buze...totul e bine
***va doresc o duminica linistita si fericita...spor fetelor in plina actiune fiv si mult succes cu reusite..pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
KoraPop spune:
lili totul va fi bine,nu te stresa ca ii faci rau lui bebe!Peste 2 zile mai fa un bhcg,ai sa vezi va creste bine1
Fetelor in "focuri" si cele in asteptare va asteptam cu vesti bune!
Dumineca frumoasa tuturor!
Kora
CARPE DIEM!