FIV 134

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cellu Andicu multumesc din suflet pt felicitari...

...eu miine ma duc sa repet beta hCG,sper sa se dubleze valoare,macar sa stiu ca am plecat bine la drum...am emotii

Sa avem o toamna plina de "burtici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andicu, multumesc, vrem si noi sa venim la gravidute prin FIV, poate reusim, cine stie, mai ales ca s-au eliberat si niste loacuri acolo.
Liliana, tin pumnii sa se dubleze valoarea.
PSJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca Wish am vazut abia acum ca m-ai sunat aseara,scuza-ma, dar nu am auzit telefonul.Mai suna-ma daca vrei sa ma intrebi ceva.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Mirela_1 tinem pumnii sa fie bine

Adhnana 37+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mirelus tinem si noi pumnii!!!
liliana te astept cu valoare mare.. cel putin dubla!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da, Kora, eu eram. Tocmai iesisem de la medicul de familie.

Am fost sa iau trimitere pentru histeroscopie si, daca tot eram acolo, am zis sa-i spun ca voi veni cu o scrisoare medicala pentru a-mi compensa gonalul. Mi-a zis ca NU SE COMPENSEAZA decat in cazurile problemelor endocrinologice.
Ca in lista de compensate are un asterisc in care se face mentiunea asta. Daca vin cu o derogare de la casa de asgigurari, nu va fi nicio problema.

Ce naiba mai e si asta ca eu nu inteleg nimic!!!
Stiu ca si voi ati avut probleme, dar ati reusit pana la urma?
M-a enervat tonul vocii lui si ma privea de parca as fi avut un tupeu nebun sa merg acolo cu o asemenea pretentie.

Voi ce ziceti?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna!
LilianaDoamne-ajuta!
Fetelor, stiu ca multa ne confruntam mai rar sau mai des cu infectii vaginale provocate de candida.Eu chiar m-am procopsit de curand cu ea si am tratat-o cu:Flucovim 150 doza unica (cate una eu si sotul!),crema Lomexin (pt. sot!) si crema vaginala GYNOFORTdoza unica pt. mine.Este un tratament destul de scumput, cam 60 ron dar eu sunt foarte multumita ca de aseara si pana acum cand va scriu simptomele neplacute au disparut total!!!....bineinteles ca va doresc sa nu aveti nevoie, dar cred ca este un tratament bun si rapid si merita tinut minte!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

FETELOR

Am nevoie de ajutorul vostru.Am reusit si m-am programat la dr care mi-a zis ca in vederea inceperii urmatorului Fiv trebuie sa refac analizele ca nu erau actualizate de 1 an jumatate.
Le-am facut si mi se pare sau FSH e cam marit, de aceea vreau sa-mi dati si voi o parere:

Prolactina - 12,1
LH - 12
FSH - 26,1
Estradiolul- 5,6

Va rog ajutati-ma!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca acum ca am vorbit si la telefon sper sa te descurci cumva ori cu trimitere de la endocrinolog,ori schimbi medicul de familie cu unul mai "binevoitor" care va vrea sa te ajute,orice e posibil daca vrea sau daca e "stimulat" cum trebuie Cu progesteronul injectabil ai rezolvat,ca am uitat sa te intreb?
puiramy parerea mea e ca FSH-ul si LH-ul sunt cam mari,eu imi fac probleme de FSH-ul meu care a ajuns acum dupa 5 luni de la primul FIV nereusit la 11,35...Poate dr. tau iti va da AC cateva luni si daca se va face analiza inhibina B la Bios Diagnostic cum se tot zvoneste ar fi bine sa o faci,pt ca aceasta analiza e relevanta pt rezerva ovariana,FSH-ul poate oscila de la o luna la alta,poate fi scazut in unele cazuri cu AC,deci nu e 100% relevant.Monitorizeaza FSH-ul si LH-ul cateva luni,poate vor scadea.Ce scrie la valorile de referinta pe fisa ta si in ce unitati de masura sunt date rezultatele?Estradiolul mpoate e 56,nu 5,6,nu???Tu cand vrei sa faci FIV?Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Kora PopPe fisa rapoartele de referinta nu corespund cu FSH imi apare ca valoarea e mai mare decat ar trebui.La ultima analiza mi-a iesit FSH 12,6 si dr zis ca nu prea e bun dar avand in vedere ca la ambele Fiv-uri am avut 11 si 12 ovocite a zis ca nu e de speriat si cum ai zis si tu poate oscila analiza de la luna la luna.Sunt programata pe 8 oct si daca e ok ma apuc imediat de FIV adica la sf lunii oct.Oricum vreau sa o sun pana pe 8 sa vedem ce zice.Multumesc de rasp.

Mergi la inceput