FIV 134

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Kora , mie nu imi raspunde nimeni la IDS , sun de luni in continuu pe 2 nr de tel , ba imi intra faxul , ba robotul , am vb cu dr. Matei si ea mi-a zis sa vin sambata intre 8-13 , dar am vb numai pt spermograma , dar o sa imi fac si analizele daca fac recoltari. Trebuie sa fac programare pt spermograma si la IDS , cum fac ? sau este suficient ca am vb cu dr, Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MIRELA, cand am aflat de ureaplasma inainte de punctie, ET, noua dr. ne-a spus sa iau doar eu antibiotic, sotul, nu.

Cellu 23+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Mirela,
scuze daca iti raspund fara sa cunosc toate detaliile,
poate nu am citit tot de pe forum.
1. Suna medicul ginecolog si intreaba-l.
2. Daca nu poti varianta 1, calculeaza tu raportul risc-beneficiu.
Nu stiu cat de grava e boala sotului tau si daca e obligatoriu
sa ia Cefalexin, dar daca e posibil, cu siguranta e de preferat
sa nu ia antibiotice cu 2-3 zile inainte de punctie
(respectiv de la momentul ultimei voastre legaturi intime inainte de interventie). Nu stiu cu certitudine 100% dar mi se pare f posibil ca antibioticul sa afecteze calitatea spermatozoizilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cellu, Diana_d, multumesc pentru raspunsuri. Si mie mi se parea normal sa nu i-a nimic inainte, am vb si cu Nusy, dar am sunat-o pe Dascalescu si mi-a zis ca sa le ia linistit, ca spermatogeneza dureaza 72 de zile si nu conteaza ce ia cu o saptamana inainte. Nu are mare lucru, o mica infectie in gat, dar dr de familie a zis sa ia totusi antibioticul ca sa nu se extinda. De asta mi-e teama sa nu-i fie mai rau pe zi ce trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Mirela_1aveam cam 80 dar acum stii cum e, depinde in ce zi, dupa cate zile de stimulare, etc. Nimic nu e comparabil, asa ca mergi mai departe. Ti-a zis dr. sa faci estradiolul sau ai facut de capul tau, ca am vazut ca la Giuli nu prea iau asta in considerare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

sotul meu a luat 5 zile inainte de punctie unidox ca asa ne-a dat doctorul. adica asa dadea la toata lumea am impresia, pentru ca retele erau deja scrise cand ajungeam eu.
eu am intrebat de ce si mi-a zis "ca sa fie sperma curata".
deci nu cred ca vor fi probleme de la cefalexin.

Mergi la inceput

Kitta, da, depinde de z de stimulare, eu eram in z. 7. Nu se cer analizele la Giuly dar daca vrei sa le faci dr ti le citeste. La primul FIV i-am zis dr. ca stiu ca se face estradiolul si ca vreau sa-l fac si bineinteles ca l-a citit. Acum la al 2-lea, m-a intrebat ea daca pot sa le fac (mai ales cu antecedentele mele) dar era de la sine inteles ca da. Sunt sigura ca daca vrei sa le faci, Big M se va uita pe ele. Dar sa fiu sincera, dozarea estradiolului nu cred ca a ajutat-o pe dr mea, poate doar i s-a confirmat ce a vazut pe monitor. Cred ca mai important e in cazuri de hiperstimulare si la mine nu se pune problema. La primul FIV in z 7 aveam estradiolul 98 si la sf stimularii vreo 750. Rezultat: 2 ovocite. Iar progesteronul este, asa cum zicea si Marrina, sa vada daca nu a rams vreun chist restant. Pt z. 11 mi-a zis sa repet doar estradiolul. Pt linistea ta, daca vrei, poti sa ti le faci. Cand mai mergi la prof?

Mergi la inceput

Merci, PSJ, unidoxul e tot un antibiotic? In orice caz chiar daca mie mi se pare pe dos, daca embrioloaga a zis ca nu-i nici o problema inseamna ca nu e, stie ea mai bine. Si daca voua chiar v-a recomandat dr...e clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

e doxaciclina, adica substanta activa e aceeasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

LilianaFi, felicitari si sarcina usoara! sa ai un bebe sanatos si la termen!
Mirela1,multa bafta! sa ajungi pe lista burticilor!

Succes tuturor fetelor in focuri si va astept pe listuta la "Gravidutze prin FIV"! haideti ca noi am cam nascut pe-acolo si trebuie completata listuta cu nume noi!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput