FIV 134

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

mirelush eu trebuie sa fiu acolo pe la ora 3 dupa amiaza. Sper ca voi intra in jur de ora asta , pt ca mi-a schimat programarea de pe 20 pe 24 si m-a ingramadit acolo peste alte programari. Acu nu-i o problema ca am avion inapoi pe la ora 21. Intre n-am ce face...

toate fetele

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

LILIANAFI, FELICITARI, SA AI SARCINA USOARA SI LA TERMEN Dupa ce iti trece socul sa vii la odisee!

CRISTAL, tinem pumnii sa se lipeasca puiutii! Iar pe 2 oct. sa raspunzi la apel, la odisee!
DIANA, sa fie cu ochisori, la fel, te asteptam la odisee!
LUCK, cred ca ai puiutii in burtica acum!
MIRELA pt foliculasi!
Multa bafta, tuturor fetelor!

Si eu sunt racita. Cred ca bantuie viroza!

Cellu 23+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mirela da,a fost de exemplu la ultima analiza 0,50;cred ca se considera pana la punctie faza foliculara cand trebuia sa fie intre 0.00-1.13 ( pe fisa mea de la IDS).

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Mirela da Oscilococcilum este naturist.Eu as zice sa renunti insa la baile fierbinti!!!!
...in alta ordine de idei, am fost si mi-am luat banii inapoi pe antibiograma pt. ca analiza mi-a iesit ok!Am doar o ametita de candida, cu ce sa o mai tratez????

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anto m-am gandit ca ar putea fi vorba de candida;ovule lomexin asociate cu niste pastile antifungice ( oral) si unguent clotrimazol,pt sot numai unguent.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora !

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Betty, multumim frumos am sunat la clinica aceea, insa nu fac deocamdata analiza, desi se afla pe lista. Cica sunt prea scumpi reactivii...

Mirela

Diana d, nu te mai gandi la nici un FIV pe cm natural, pentru ca vei reusi acum ! Te rog sa fii optimista, o plimbare cu siguranta nu ti-a facut rau.
La Giulesti se pot face astfel de FIV-uri "naturale" la recomandarea medicului care te urmareste si daca el decide ca e cazul (de obicei se face dupa un esec la FIV clasic si daca s-a obtinut productie proasta de ovocite). Costul e intr-adevar 350 eur si include punctie, FIV si ET. De asemenea, daca nu se gaseste ovocit la punctie nu platesti nimic. Procedura e intr-adevar convenabila, imi pare rau ca mie n-au reusit sa-mi ia banii de data asta.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: pt punctie trebuie sa ai si trimitere de la dr si adeverinta de la serviciu? Ca sa stiu sa mi le iau din timp...

poze

Mergi la inceput

Felicia da, ai nevoie de:buletin, trimitere si adeverinta!Bafta!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Anto, baile fierbinti fac rau la foliculi/ ovocite? Ca nu mai fac nici o baie atunci.
Relya, inseamna ca nu ne intalnim, ca eu ajung pe la 18:30. Bafta, sa-ti gaseasca foliculi buni.
Kora, da si al meu a fost 0,xx in z. 7. Mi-a zis ca trebuie sa fie mic. Pt z. 11 mi-a dat sa dozez doar estradiolul si ma gandeam daca are sens sa mai fac si progesteronul, ca am uitat sa intreb.
Rami, Cellu
Fetelor, va mai intreb o data, poate stie cineva, daca sotul meu ia antibiotice pana in punctie, ii va afecta proba? E un antibiotic usor, cefalexim.

Mergi la inceput