FIV 134
Raspunsuri - Pagina 15
diana_d spune:
Dariela,
esti o scumpa, multumesc pt incurajari.
Da, poate o simpla plimbare nu schimba radical totul, cine stie.
Tratament de sustinere - clasic:
3X2 capsule Utrogestan pe zi.
Din proprie initiativa am luat suplimentar si 1 tb de Duphaston/zi
(e tot progesteron, mi-a fost recomandat de medic in primavara
si l-am luat pt sustinerea sarcinii pana la 7 sapt).
Am luat si Duphaston in ideea ca poate nu mi se absoarbe complet Utrogestanul intravaginal.
Numai bine la toate fetele! 
antosit spune:
Kora, am cerut si antibiograma si daca nu iese nimic primesc banii inapoi.
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Mirela_1 spune:
Anto, Kora, multumesc. Antibioticele stiu ca sunt de evitat pe per stimularii. Bine ca pot sa iau paracetamol, macar. Oscilococcilum e naturist, nu-i asa?
Acum va mai intreb ceva, sotul meu a racit si el (de fapt cred ca de la el ma pricopsesc si eu) si dr de familie i-a dat cefalexim (antibiotice), flamexim si neo-angin. Poate sa dauneze daca le ia acum pana in punctie? Stiam ca spermatozoizii de acum sunt formati cu 2-3 luni in urma, dar totusi ma gandesc sa nu afecteze cu ceva.
Kitta, cat aveai tu valoarea estradiolului cand te puneau cei de la MNL sa renunti? Nu vreau sa renunt, vreau sa stiu cam cum stau.
KoraPop spune:
Mirela pt raceala nu se iau antibiotice,oricum sa ai grija ca la punctie sa fiti ok,fara cea mai mica infectie sau raceala ( mie asa mi-au zis doctorii).Va fi bine,uite ca s-a deschis sezonul gravidutelor!
Kora
CARPE DIEM!
Mirela_1 spune:
Merci, Kora, dar stii cum e, atunci cand te pazesti mai mult se intampla. Sper oricum sa fiu OK la punctie.
cristal1995 spune:
Mirela: shi eu sunt un pic racita, eram chiar mai rau in ziua T-ului, shi doctora mi-a recomandat Aspenter (un soi de aspirina tamponata), a zis ca este buna shi pentru vascularizarea uterului. Am citit shi prospectul shi scrie ca se poate lua pana in trimestrul 2 de sarcina, chiar shi in 3 cu recomandarea medicului ginecolog. Asha ca eu iau asta shi beau multe ceaiuri cu lamaie.
Ca asta imi lipsea acum: raceala. Dar, ma tot consolez ca daca vrea DD sa fie bine, o sa fie. Pupici shi ai grija de foliculii tai, sa iasa doi bebei de toata frumusetzea din ei.
Kora: eu am luat shi iau inca Estrofem. Doctora mi-a spus ca este acelashi lucru cu Cycloprogynova (cele albe). Acum, vom vedea.
Fetelor, multzumesc de incurajari. Inca mai sper, deshi endometrul meu e cam sucit.
Pupici 

Aly
KoraPop spune:
cristal stai in pat la caldurica si relaxeaza-te.In ce data faci testul?Iti tin pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
Mirela_1 spune:
Aly, pai aspenter iau si eu, de cand am inceput stimularea, dar cred ca e cam slabut. O sa beau si ceaiuri cu lamaie, o sa fac bai fierbinti. Deja am facut un pic de temperatura. Tin pumnii sa se prinda bebelusii.
Mirela_1 spune:
Kora, am citit raspunsul de la Aspirante, merci, si progesteronul a fost intotdeauna mic?