FIV 134
Raspunsuri - Pagina 14
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
[orange]AncaW. mai era si motivul nr.3 pt care eu mincam mult..in afara elevitului si a bibilicii......
Sa avem o toamna cu burtici...
Pai cred ca asta e explicatia pentru care am intrat in normal. Adica, nu mai imi este foame la fiecare 5 minute. Sunt fericita pentru tine si esti exemplu clar ca minuni exista. Felicitari, inca o data!
Eu joi fac histeroscopia si, sper, ca dupa asta, sa intru in linie dreapta.
O zi frumoasa tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
dariaioanaxx spune:
psj- vreau sa aflu amanunte, cu cine ai facut FIV sau ce ti s a intamplat?mersi pt. rasp.
kora-ai dreptate ca noi trebuie sa hotaram dar voiam niste pareri, mai ales despre Medsana, dar dupa ce mi a spus psj ca totul depinde de cand au embriologii chef sa vina...de c doar cele doua clinici, pt. ca in Ungaria am mai fost si chiar cand sa primesc unda verde pt. FIV au aparut niste complicatii si la Medsana ma tratez la dna dr. Protopopescu pt. complicatii (chisturi seroase de or. hormonala) si asta este situatia...oricum mai vedem ce se va mmai intampla si mersi pt. rasp.
succes fetelor!
daria
Relya spune:

SUPER VESTE , Liliana
!!! Sarcina usoara si la termen ! un copil sanatos , frumos si norocos sa ai

Diana D ma gandesc la tine si tin pumnii.
Luck
, 
Mirelush, Doamne Ajuta sa fie macar unul norocos
pup fetele
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
antosit spune:
Buna dimineata!
Anca iti tin pumnii joi, sa scapi repede si cu unda verde mai departe!
Zouzoulem-ai adus cu picioarele pe...nisip
!pt. la anul nu mai vesez decat la un concediu de maternitate!![]()

Pussicuto ce fete mumoase!!!Ce fetisoare dulci au...![]()
![]()
!
Fetelor in tratament,punctii, et,asteptarea rezultatului...mult noroc!
Eu azi ma duc sa imi iau rezultatul de la analiza de secretie pt. ca am impresia ca m-am intors din concediu si cu o amintire neplacuta...doar nu puteam sa vin acasa cu mana goala,am cules eu ceva de pe nisipul Greciei!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
KoraPop spune:
Anca bafta multa joi,sa ne spui cum a fost si sa vii cu vesti bune si amanunte cand dai startul!
Antosit dar ce banuiesti ca ar fi in neregula?Doamne da sa te inseli si sa ai rezultat bun la secretie!Te asteptam cu rezultatul.
ioanap76 are azi punctia ( in Ungaria).Doamne ajuta Ioana!

Kora
CARPE DIEM!
Dariela spune:
Liliana - Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos. 

Vrem si noi o minune ca a ta!
Cristal - Bebelini lipiciosi.
Dianad - Nu te mai supara. Nu cred ca o plimbare usoara poate dauna. La primul FIV am procedat la fel ca tine, la al doilea am stat numai in pat si rezultatul a fost tot ala. Incearca sa ramai optimista. Ce tratament de sustinere ai primit? 
dariela
lilianaFi spune:
Zouzounaki Antosit Mirlela1 Nusy Kitta Relya Rubia diana_d Aldolina Adhnana bubuka Flori Moniland Dariela multumesc din tot sufletulfetelor pt felicitari si tare m-as bucura sa vi se intimple si voua acelasi lucru,multa bafta 
Anca Wish multa bafta la HSC,te asteptam cu un rezultat optim 
kora...ieri eram euforica,azi am revenit la normal...datorita antecedentelor proaste(cu 2 sarcini pierdute)inca nu sint in al noulea cer,poate voi fii dupa inca 8 luni...acum am emotii pt betahCG pe care il voi face miine,sper sa se dubleze sa pot respira linistita pt inca citeva zile...aaaaaa...cit despre un test din urina facusm luni (dupa ce simbata am avut citeva secretii bej-maro) si era II ...bucurie doar o fractiune de secunda,apoi am zis ca daca suprefactul e similar gonadotropinei a dat rezultat fals,apoi ieri m-am dus la dr.de frica sa nu fii fost CM secretiile avute(mai avusesem in trecut astfel de CM) si ma speriasem crezind ca pierd fiv-ul,neincepind stimularea...si apoi surpriza...acum am scapat de stresul de a ramine gravi si am intrat in celalalt:de a nu pierde sarcina...chiar daca ma simt f.bine pt moment...culmea ca zilele trecute nu mai intrasem pe net deoarece am fost racita serios cu febra chiar...sper sa fie bine ! Iti doresc din tot sufletul sa vezi cit de curind mult visatele liniute rosii 
Sa avem o toamna de burtici...
Mirela_1 spune:
Feli, urmatoarea eco e luni si dr spera ca luni sa fie si ultima zi de stimulare (z 11).
Kitta, nici nu stiu daca stau mai bine ca data trecuta sau nu. La primul FIV aveam 3 foliculi (pe ov drept) un pic mai mici decat acum, dar si un estradiol mai mic in z. 7 (98, acum e dublu). Aunci au recoltat 2 ovocite si au iesit 2 embrioni, unul bun celalat mai ametit. Acum sper macar sa iasa 2 ovocite bune adica sa obtin maxim.
Rely, multumesc, tu cand mergi la eco? Cred ca luni, nu? Poate ne intalnim, eu o sa fiu pe la 18:30 acolo.
Ioanap76, bafta multa azi, sa ai ovocite de calitate.
Fetelor, mi se pare ca am racit putin si fac un pic de temperatura. Ce pot sa iau in faza asta? Doar ceai cu lamaie?
antosit spune:
Mirela si eu am racit inainte de punctie si am luat OSCILOCOCCILUM si multe ceaiuri.
Kora m-am pricopsit cu o secretie mai abundenta si cu ceva inflamatie "in zona", sa vedem ce iese la analiza!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
KoraPop spune:
Mirela pana la punctie si antibiotice se pot lua,chiar e recomandat cu cateva zile inainte de punctie,dar pt o simpla raceala nu se iau antibiotice ci paracetamol,ceaiuri cu miere si cam atat.Aspirina eu iau acum dar mi-a zis dr. ca inainte cu 2 zile de punctie sa o opresc.
Anto nu cred sa fie mare lucru,vreo raceala ceva.Poate se rezolva cu niste ovule de polygynax,dar mai intai sa vezi despre ce e vorba.Iti face antibiograma daca gaseste ceva,nu?Bafta,sa fie totul bine!
Kora
CARPE DIEM!