informati-ma; cancer la 23 de ani!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Da, Aida,speram sa mearga totul inspre bine, deocamdata evolutzia lucrurilor e pozitiva. Dar e abia inceputul...

Catalina

Dumnezeu lucreaza prin oameni...daca oamenii Il lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aveti idee in ce grad e incadrat? Si cam ce citostatice primeste si schema de tratament?

Sa auzim de bine!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, de la Bagdasar au spus gr 4:( Eu cred ca asta e f rau! A venit cu tumora de la Is de 4,5 cm si -cat l-au tzinut la Bagdasar pt RMN , week-enduri etc-a ajuns peste 9 cm.Crestea f repede:(

E ciudat ca aici nu i-au facut nici o determinare de genul acesta, grad etc. Oricum, radiologul a spus ca biopsia e "urata", dar tot dansa a mai spus ca se poate vindeca.
Nu stiu ce fel de raze face...stiu ca le face cu aparatul Accelerator si ca dureaza zilnic vreo 6 saptamani, 5 min. pe zi. Dr. oncolog mi-a spus ca va sti si va comunica mai multe dupa o perioada de tratament, probabil sa ii vada eficientza. Dansa era increzatoare. Eu sunt genul care vrea sa stie adevarul, oricare ar fi el... si daca nu am date complete, suspectez ce e mai rau. Astept sa vad ce vesti ii da mamei lui Bogdan si, daca nu-s lamuritoare, ma mai duc si eu o data sa vb cu ea.
Ar fi bine venite niste sugestii legate de ce sa o intreb, ca sa imi dau seama de evolutzie...sa nu primesc doar un "raspunde bine" sau "mai putin bine".
Multzumesc,
Catalina

Dumnezeu lucreaza prin oameni...daca oamenii Il lasa.

Mergi la inceput

Stie cineva de cabinetul med. Dragomir? El-medic de familie, Mihnea Dragomir, ea-pediatru, Monica Dragomir. Atzi ajuns la dansii? Cat de multzumite atzi fost?

Multzumesc,
Catalina

Mergi la inceput

Catalina ce mai faceti? Cum este Bogdan?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Buna Aida,

Bogdan prin noiembrie va parasi spitalul...E trist, s-a internat din august. A aflat limpede ce are, crede in vindecarea lui, asa cum totzi credem, citeste Acatistul Sf. Nectarie si merge la Maslu, la spital, in week-enduri nu are tratament si dr l-a lasat sa iasa din spital...Pana acum, a reactzionat f bine la radioterepie, nu are efecte adverse la el, nu a scazut in greutate, analizele la sange sunt deocamdata bune, e foarte bucuros ca cei de la facultate ii permit sa mearga doar la examenele de la master, nu poate sa freceventeze efectiv.
Vom vedea cum va fi in continuare si, mai ales, cum va fi cand va incepe si citostaticele:(
Noi suntem bine, f ingrijoratzi si nerabdatori sa se termine totul cu bine.
Te imbratisez,
Catalina

Mergi la inceput

Buna ziua,

Stitzi cumva daca diviziunea celulara se petrece sub influentza vitaminei B14,sau a intregului complex de B-uri?

Catalina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AmethystRain

Buna ziua,

Stitzi cumva daca diviziunea celulara se petrece sub influentza vitaminei B14,sau a intregului complex de B-uri?

Catalina

... eu stiam de B12 , dar ne-au interzis la inceput toate B-urile si nici ca i-am mai dat ... nici in sucuri , cereale ...

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

B12! Am scris aiurea...Noua de ce nu ne-au interzis?:( In ce-s contzinute B-urile astea? Stiam ca B12 e in carne.
Inca ceva, daca stitzi. Am avut un oaspete in vizita care lua Augmetin (antib. f puternic) pentru stafilococ auriu... Sotzia lui si fata l-au capatat dupa ce au fost internate intr-un spital din Iasi. Si lui i l-au gasit in urma unui exudat faringian.Oare cum se ia? E fata mea in vreun pericol? Dar noi? Netul e sarac in informatzii privind stafilococul asta. Avetzi idee cum sa manifesta?
Multzumesc!
Astept sa imi rapundetzi...sunt stresata foarte!

Catalina, mama papuselei de 2 ani si 4 luni, Iustina

Mergi la inceput

Catalina nu stiu cum se ia stafilococul auriu ...

In legatura cu Bogdan.
Sa nu cumva sa ii scoateti carnea din meniu. Eu asa am facut la inceput desi medicii imi spusesera sa nu scot. Din cauza asta am avut destule probleme cu hemoglobina ... intarzierea curelor ...
Nu are voie acele alimente care au in adaos vit B (sucuri , cereale , ciocolati ...)

Multa sanatate!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput