informati-ma; cancer la 23 de ani!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dar pe noi nu ne-au lasat sa dam cu unguent cand am facut radioterapia !!!!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami21 spune:

Pe noi ne punea sa spalam locul pe care se facea radioterapia cu apa si sapun, dupa care sa dam cu alifie de galbenele, oricum a mers, nu sa ars deloc locul respectiv

Mergi la inceput

Pai nici la noi nu s-a ars si am facut 43G in 27 de reprize si nu am dat cu nici o alifie

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Lui Bogdan i-au recomndat Bepanthen. Incepe radiatiile de luni, i-au facut determinarile si simularea. O sa ii ducem si un unguent cu SOD , luat ca filole de la Institutul Cantacuzino (antioxidant radioprotector). Oare se va arde? El e blondutz...Eh, numai bine sa fie...Nadujduiesc ca toate astea vor ramane doar o amintire si o luare aminte.
Va imbratzisez, dragelor.Sanatate si necazurile departe de voi!
Catalina, mama papuselei Iustina

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de spital/clinica de oncologie din Paris? In afara faptului ca ar costa enorm...Intreb si eu. Sau macar imi datzi o idee de unde as putea afla cat mai multe informatzii?
(de preferat in engleza, dar sotzul meu rupe si ceva franceza, asa ca ar merge...)Ma gandesc, poate e pe forum cineva din Frantza.
Multzumesc mult de tot!

PS: Aida, votzi atzi facut tratamentul numai la Budapesta? Ai un termen de comparatzie, fatza de alt spital din Romania?

Nu ma intzelegetzi gresit, am incredre in dr de la IOB! Am intzeles ca lucreaza dupa protocoale internatzionale. Dar as vrea acele informatzii!!!

Mergi la inceput

noi am facut chimio si radioterapiile aici la Timisoara. In toata tara se folosesc protocoale internationale. Nu este nimic diferit din ce se face in Franta sau in Ungaria.
O diferenta ar putea fi in aplicare.
Dar sper ca nu.

Daca vrei sa iei legatura cu o clinica straina , te sfatuiesc sa dai o cautare pe google.
Trimiti scrisori traduse , in engleza e bine , si periodic retrimiti pt confirmare de citire.

Mult succes si multa sanatate!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Fetelor...care ati trecut printr-o asa greutate....Vi s-a intamplat vreodata sa va dea medicul banii inapoi? Sau sa nu accepte "atentzia"?
Bogdan as a patzit...cica "vorbim la sf razelor"- si i-a returnat banii primitzi...Or fi iesit prost ceva analize? Nici nu ma pot duce sa sacai pe nimeni , ca ma asteapta un fund de usa, am vazut eu cum se colaboreaza cu apropiatzii pacientului... E un semn rau? Sau poate ma agit degeaba? O fi pur si simplu un om f corect? Atunci, de ce nu i-a refuzat de la inceput?
Poate e ceva ce imi scapa...Dintr-o ordine care nu tzine de mine...
O seara linistita.
Catalina

Mergi la inceput

Am intalnit destui medici care sa nu accepte bani sau dar. Zici ca a acceptat si dupa ti i-a dat inapoi? Dupa cat timp?

Sanatate!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Uh!!! Am respirat usurata...Nu e nimic rau. A vb mama lui Bogdan cu medicul...Pur si simplu s-a lipit Bogdan de ea, asa cum se lipeste de toata lumea:)
La vreo 2 zile a dat banii inapoi, Aida.
Cat sunt de pripita si prapastioasa!

Mergi la inceput

Eu am multa incredere in oameni si cred ca in curand va disparea de tot mita din sistemul sanitar.
Ai vazut? Este bine si va fi bine. Trebuie sa fi mai increzatoare.

Se vede treaba ca ati dat peste un medic care are si suflet.

Multa sanatate!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput