informati-ma; cancer la 23 de ani!
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
Ciao Catalina! Ce mai faceti? Cum este Bogdan?
si aveti grija de voi!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
AmethystRain spune:
Buna, Aida, ce faceti? Cum e puiul?
Bogdan face cure in continuare, RMN-ul i-a iesit curat,continua tratamentul de la dr Chirila, a fost la un control la Viena...Continua chimioterapia si se simte rau in zilele cand i-o administreaza,leucocitele-s cam putine...Stii cum e, GREU, GREU! Speram sa se finalizeze cu bine, totul sa ramana doar o amintire. Si asta sper sa i se intample si Emmei.
Pupici, numai bine.
gabialbici spune:
Nu stiu de ce nu s-a mai raspuns la acest subiect de mult prea mult timp... Sper sa fie totul in regula pentru celor dragi lui aidaciolac si AmethystRain, sper din tot sufletul.
Am descoperit tarziu forumul, poate, totusi, nu mult prea tarziu.
Pe scurt, prietena mea, Emilia, 36 ani, mama a doi copii superbi de 3, respectiv 8 ani, a fost dignosticata in august 2009 cu meduloblastom si operata la Bagdasar. Operatia a fost o reusita si, printr-o sansa am reusit sa ajungem la o clinica de prestigiu, Anadolu Medical Center din Istanbul, pentru radioterapie si chimioterapie cu Temodal. Datorita problemelor aparute pe parcursul tratamentului, acesta nu a putut fi finalizat, mai ramanand 4 sedinte de radioterapie. Astfel, din cauza trombocitelor scazute (21000 in data de 09.11.2009), Emilia impreuna cu sotul ei s-au intors in tara pentru a rezolva aceasta problema (costurile in Turcia fiind mult prea mari pentru posibilitatile lor materiale). Din doctor in doctor, din sfat in sfat, din noroc in noroc, au ajuns la spitalul Fundeni unde a fost internata si unde i-au fost transfuzate multe pungi cu sange pentru cresterea fortata a trombocitelor. Trombocitele stagnau, cresteau spectaculos de la o zi la alta (practic se dublau de la 15000 cat ajunsesera intr-o zi!!!), apoi s-a constatat si ca nivelul leucocitelor scadea dramatic. In cele din urma s-a hotarat sa se faca o punctie pe coloana pentru a se face investigatii suplimentare. Astazi la oara 10 a venit rezultatul: celule atipice in maduva osoasa. Mi-e groaza sa ma gandesc ce inseamna... Sa fi regenerat atat de repede tumoarea? Sa se fi extins... ?!?!? Nu pot sa accept ca aceasta fiinta incredibil de buna trebuie sa plnga ca nu isi poate creste copiii. Mai departe de momentul acesta, de starea asta de constienta, nu ma pot gandi... Imi doresc doar sa-i fie bine...
Sper sa nu fi gresit cand am scris pe forumul acesta. Imi cer scuze tuturor daca am gafat in vreun fel si le doresc tuturor sanatate. Imi permit si un mic sfat: lasati in urma toate problemele, bucarati-va daca sunteti sanatosi si puneti mare pret pe sanatate, atat cat va sta in putinta, macar...
Lorenza spune:
Dumnezeu e mare si bun si precis se gandeste la voi,asa ca nu disperati!Nu stiu ce insemnatate are rezultatul analizei ,dar sper ca totul sa se termine cu bine!