informati-ma; cancer la 23 de ani!
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Catalina draga , se pare ca noi nu suntem bine. Si nu suntem bine deloc.
Emma a facut recadere si de data asta e mai intins ca data trecuta , si se pare ca si mai agresiv
Inca nu stiu ce vom face in continuare si ce va fi
si aveti grija de voi
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
AmethystRain spune:
Aida...imi pare rau. Pot sa fac ceva? Sunt in Bucuresti,daca pot sa fac ceva, spune-mi. Poate daca ar tine un regim/tratament precum i l-a dat dr Chirila lui Bogdan...? Zic si eu,nu vreau sa te arunc in sperante desarte. Daca vrei mai multe amanunte, iti spun tot ce stiu...
AmethystRain spune:
Aida, sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la tine. Stiu ca nu reusesc nici 1% sa imi imaginez prin ce treci. Dar nadajduiesc ca totul e va termina cu bine!
Te imbratisez,
Catalina
aidaciolac spune:
Ciao Catalina draga. Cum sunteti? Ce mai face Bogdan?
Noi o sa vedem in 18 martie ce si cum vom face mai departe. Pana atunci asteptam.
si sper din suflet ca sunteti bine!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
AmethystRain spune:
Buna, Aida,
Bogdan mai are doua cure de chimioterapie. Mama lui se zbate sa obtina sponsorizari pentru a-l duce la o clinica sa ii faca determinarea aceea, PECT-ul. RMN-ul arata bine, nu se vede nimic recidivat si sunt optimisti. Pe ansamblu e ok...doar ca e mai distant...Dumnezeu singurul stie ce e in sufletul lui.
Pe tine mi-e si jena sa te scai cu intrebari. Cred ca esti foarte suparata... Daca te pot ajuta cu ceva (inclusiv dr Chirila), sa imi spui.
Te imbratisez, sanatate si Doamne ajuta sa fie totul bine cu fetita voastra,
Catalina
aidaciolac spune:
Catalina dr Chirila este naturist ... ? Daca impune un regim alimentar strict ... cam greu cu copii mici.
Daca stau sa ma gandesc mai bine nu pot sa ii dau tratament naturist. Am gasit in Bucuresti pe cineva care aduce niste pastile din China si am inteles au rezultate bune la tumori ...
Cand am ajuns la Galati am intrebat daca pot sa ii dau ... in concluzie nu prea pot , mai ales ca si ei mi-au dat tratament naturist in pauza.
si multa sanatate , sa stii ca Bogdan o sa isi revina. Va mai dura dar va fi bine.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
AmethystRain spune:
Da, e naturist, da, ar impune un regim (probabil, nu bag mana in foc), nu stiu cat de strict. Pe bogdan l-a ajutat tratamentul dat de acest medic in sensul ca i-a intarit sistemul imunitar si l-a ajutat sa nu ii scada asa mult leucocitele. Eu am incredere in dansul pt ca stiu ca de formatie e internist, se ocupa de centrul paleativ " Sf Irina" (bolnavi de cancer in stadiul terminal) si stu ca e apropiatde biserica ortodoxa (in speta de batranul parinte Iustin Parvu de la Petru Voda). Pentru mine asta a fost garantia ca nu e genul acela de... vraci, stii si tu, care profita de necazul si disperarea oamenilor.
Despre medicamntele din China, nu am auzit, dar poate fac bine, daca sunt din plante. Ce ati facut la Galati?
aidaciolac spune:
Catalina noi cu Fulga am vorbit cand Emma s-a imbolnavit (am intrebat-o pe mama) si stiu ca in prima faza vroia sa ne dea tratament , dar s-a razgandit ca e prea mica si are prea putine kg (22kg avea , iar acum dupa 2 1/2 ani are 21 kg )
La Galati ... citeste te rog la subiectul ei ca sa nu mai scriu inca o data
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
AmethystRain spune:
O, sunt asa ametita! Habar nu aveam cine e Fulga, intru direct pe pagina aceasata , sa vad vesti de la tine si atat, nu ma mai plimb pe forum.
Aida, cu Nova Vita ati incercat ceva? Am pe undeva datele de contact ale ing Aosan, a vb sotul meu o data cu el la telefon, pt Bogdan. Sotia lui e medic, fiica la fel, cred ca sunt oameni seriosi, nu vanzatori de miracole. Si stiu ca e in judetul Timis, deci ft aproape de tine. Cand a vb Vlad cu el (cu acordul dr-lui Chirila), Aosan a spus ca vindecase o fata, adolescenta de meduloblastom, vroia chiar sa ii dea nr de tel al fetei, pt a se convinge. Poate are si pt Emma vreo solutie.