Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 5
adablackcat spune:
poze de la plimbare unde am mancat mure.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Cristina , copiii nu sut raciti. Eu stiu de fapt cum am agravat problema... am mancat inghetata si ieri si alataieri aair aseara mi-s fost frig afara. Zici ca e faina febra musculara? vezi tu miine. Ce fain ca faci aproape de casa.
Ada faini fratiorii cum dorm. Mi-ai facut pofta de mure.
Claudelu spune:
ceau!
Am fost plecata de aia nu am dat pe aci. Pana azi totul a mers brici cu gradi, dar azi de cand s-a trezit a inceput sa planga ca nu vrea la gradi. Asta probabil ca am fost eu in Vlaicu. L-am dus la gradi mai mult plangand. Acolo a fost un adevarat circ. S-a agatat de pantalonii mei, s-a dat cu fundu de pamant...offffff. Intr-un final a reusit educatoarea sa-l mai linisteasca si cum s-a intors cu spatele la mine am fugit. Am stat in coltul coridorului si dupa cateva secunde nu i-am mai auzit gurita. Apoi am coborat jos si am asteptat-o pe administratoarea gradinitei care-i o veche cunostinta de familie cu ai mei si mi-a spus ca s-a linistit, i-a dat educatoarea o carte de colorat si a uitat....offffff eu oricum sunt intoarsa pe dos.
A reusit educatoarea sa-mi spuna, asa printre urlete ca e foarte cuminte, ca asculta, ca deja stie o poezie (mie mi-a spus ca n-a invatat nici o poezie
), ca mananca frumos, doar ca atunci cand vine vorba de somn face putin nazuri dar doarme. Aaa mi-a mai spus ca de multe ori merge la ea si o roaga sa-l tina in brate
Ieri cand l-a tinut in brate i-a spus la ureche "sunt ingrijorat ptr mama mea ca nu mai vine" 

Mi-e greu si numai gandindu-ma ca e acolo, dar sunt constienta ca e bine ceea ce am facut si ca acolo e locul lui, dar....numai mama sa nu fi, nu? 

maria_rubi spune:
Alina, pai dupa ce m-am spetit o ora acolo de aproape ca mi-am dat duhul, sa vin acasa sa bag in mine zahar? Mai bine sufar 
de
Mara
POZE
alinamoro spune:
Of Clau, las' ca trece perioada asta de acomodare, stiu cum te simti. 
Ada, ce scumpi sunt fratiorii cum dorm!
Gabi, ce iei pentru raceala?
Calin s-a chinuit vreo 2 saptamani cu tuse si apoi l-am trimis la dr., avea bronsita, da' ce urat tusea
...acum i-a mai trecut, a luat antibiotic.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by maria_rubi
Alina, pai dupa ce m-am spetit o ora acolo de aproape ca mi-am dat duhul, sa vin acasa sa bag in mine zahar? Mai bine sufarde
Mara
POZE
![]()
Doar 1 lingurita mey si asta numai la primele "sedinte", apoi te obisnuiesti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
sau helas.
Alina, m-a avertizat educatoarea ca show-ul va incepe dupa cateva zile, dar nu ma asteptam sa faca in asa hal. Pur si simplu s-a aruncat la picioarele mele si ma tragea de blugi sa nu-l las acolo. am fost gata, gata sa-l iau acasa, dar noroc cu educatoarele care-s mai trecute prin asa ceva si stiu cum sa ii ia 

pufymic spune:
Clau imi pare rau ca si tu treci prin fazele astea....Sunt tare nashpa....te doare sufletul cand ii vezi plangand
...
Las' ca trece si va fi bine!
La noi problema e ca nu vrea in ruptul capului sa doarma la gradi!Asa ca la 1 e acasa....![]()
Educatoarea lui Alesio a zis sa nu-l fortam sa doarma acolo dc nu vrea...macar o perioada, apoi om vedea ce-o mai fi....
Cristina ce fain de tine cu aerobicul!
Flavia sa nu uiti s-o suni pe Cristina si sa va intelegeti.
Ma duc sa termin mancarea
si sa scot hainele de la spalat...La ora 4 avem sedinta cu parintii la gradi!
Cred ca merge Ovi....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
pufymic spune:
Na ca uitai: Ada super fratiorul si surioara adormiti!
Vad ca incepe sa se contureze fabrica...
Asteptam produsele
!
Cine a bagat papucii la inmuiat?Iulia banuiesc...nu?![]()

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
DianaR spune:
Salutare!
Gabi, m-ai prins, m-ai vazut pe messenger?
Ne-am intors ieri pe la 6 dupamasa, a fost f f f fain, as mai fi stat linistita acolo si imi pare rau ca nu ne-am luat 14 zile... Primele zile a fost mai dificil pana ne-am gasit si noi o modalitate sa ne relaxam desi pruncii te solicita la greu... A doua zi ma plangeam la ai mei la tel ca ma termina pruncii dar deja a treia a patra zi nu mai aveam treaba. Timeea a fost monument de cumintenie, a mancat tot asa putin ca acasa si nu prea statea locului sa pot si eu manca linistita dar in rest... A dormit cu ceasurile in carucior, adormea si singura epuizata de apa si nisip, se juca frumos in nisip, in piscina era un deliciu cum se putea arunca in apa fara frica (stia ca eram prin zona sa o prindem), cum o dadeam pe topoganul de copii (singura si o prindea tata-su, avea vreo 3 metri inaltime topoganul) si si pe cel de adulti (maricel...) in brate la mine si ea tot ar mai fi vrut... Urla cand o stergeam si o imbracam in halat. Apa marii era beton, calda, dar f sarata (asta nu le-a prea placut la copii mei) cu panta super super lina numa buna de copii. Plaja frumoasa cu nisip fin auriu. Vladut a fost marait si n-a prea mancat, somnul de dupamasa era un chin asa ca il culcam pe sezlong cand pica de somn, se tot cerea la piscina si nu prea intra de buna voie in mare. Mancare excelenta la gust si cata ai vrut, nu se termina nici macar felurile f f bune si cautate, gaseai din belsug. Hotelul dragut si nou, camerele maaaaaari, cu pat matrimonial, pat de o persoana si o canapea barosana in standard plus patut de bebe. Baie cu hidromasaj.
Serviciile erau punctul slab, destul de neserios personalul si mai ales cameristele, in Egipt erau mai brici. Pahare de plastic refolosibile la plaja care ne-au enervat pe toti in afara de mine care chiar nu am avut nici o treaba cu asta. Restaurante a la carte turcesc si pescaresc, ultimul absolut delicios, servire ireprosabila acolo... Excursie gratuita cu vaporasul hotelului pe mare pana la hotelul frate mai mare, dar cu aspect usor invechit si plaja naspa, in schimb cu un aquaparc bestial... zeci de topogane de adulti si copii, Vladut era absolut innebunit si nu se mai satura, Timeea la fel, eu si Vasile nu mai vorbesc... Ziua cu excursia a fost chiar f f reusita.
Locul de joaca ptr copii cam naspa, in schimb era luna parc (roata, gondola si trenulet) si o chestie gonflabila cu topogane cum gasesti la locurile de joaca acoperite de la noi.
Avionul absolut ok, Tarom, fara nici un fel de probleme, amandoi pruncii au dormit si au fost cuminti.
Incerc sa pun si poze zilele astea. Una peste alta un concediu absolut reusit, hotelul multumitor mai ales raportand pretul la ce ofera. Sigur nu 5 stele dar un 4 plus da.
Am citit in diagonala. Am vazut si ceva poze, sper sa recuperez... La multi ani Nicolas si Ioana! Sa cresteti mari si fericiti!
Revin dupa ce imi mai trag sufletul... Pruncii sunt raciti dar fara febra, iar Timi e chiar bine dispusa si papa.
Va pup, daca mai sunteti curioase de ceva...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete