Aradence minunate! (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, dupa cum povestesti tu se simte ca a fost un concediu reusit! Ma bucur si astept pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, ma bucur ca ati avut un concediu reusit. Asteptam poze. Da, te-am vazut aseara pe mesenger.
Clau, si eu am trecut prin ce treci tu acum. Parca se rupe ceva in tine cand il vezi cum plange si trebuie sa il lasi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am vorbit cu el la telefon si mi-a spus ca a invatat doua poezii. Mi le-a si spus, frumos si cursiv
Mi-a spus mama ce i-a mai spus educatoarea.... ca n-a mai plans dar nu ca n-ar fi vrut dar n-a avut loc de alt copil si ca a fost foarte atent la poezie si a fost primul care a spus-o imediat. L-a laudat chiar ca are o memorie buna!

Si ca sa-mi linistesc sufletul mi-am luat un parfum Ultraviolet de la Paco Rabanne

Ada, sunt draguti foc fratiorii cum dorm ei impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, bine ati revenit!
Am inteles ca v-ati distrat bine, v-ati relaxat si ati avut un concediu super. Asteptam pozeeee!

Clau, felicitari lui Raul cel istetel!
Dragos nu vroia sa-mi spuna nicio poezie de la gradi, nici de la serbare, de fapt nici acum nu-mi zice.

Ioana, nu ati incercat sa-l lamuriti pe Alesio sa ramana la gradi, sa stea in pat si sa nu doarma, doar sa stea cuminte pana dorm ceilalti copiii?, sigur l-ar apuca somnul si pe el.

Ada, mi-a zis Dragos ca a intrebat-o pe Iulia azi daca-si mai aminteste cum i-a turnat lui si la Alex(a lui Miha) nisip in cap.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana ma bucur ca ati avut un concediu reusit!Zi-mi si mie cum ai reusit sa nu te mai lasi cotropita de prunci?Adik cum ai reusit sa te relaxezi?

Gabi cum te simti?

Clau sa folosesti sanatoasa parfumul!

Alinush am incercat prin toate caile posibile sa-l lamurim pe Alesio sa doarma la gradi dar nu reusim nicicum si pace!Asa ca mai asteptam un pic.....

Na va pe toate ca noi plecam azi la tara!Week-end placut sa aveti!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ioooaaaaa, ce febra am!!!! Abia ma misc si azi am iar aerobic

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutari,

Diana, asteptam poze din concediu. Ma bucur ca v-ati simtit bine cu totii.

Clau, parfum zici?

Noi am fost ieri pe mal dupa ce am fost la Teba. Ne-am intalnit cu Cristina, Nico, Claudia si inca cateva gagici cu bebei. mama ce fain a fost. Azi mergem iar, de data asta per pedes, ca e faina vremea. Cine mai vine? Eu ma intalnesc cu Nico la 3:30 la autogara si de acolo mergem pe jos impreuna.

Am fost de dimineata la analize cu Bogdi. I-am luat urina fara probleme, iar acolo i-au luat sange fara plansete, dar se pare ca dupa 4 luni jumate inca are anemie. mare lucru nu s-a modificat. E normal ca dupa atata fier sa fie cam in acelasi stadiu analizele?

Pe mine m-a pocnit raceala. Gabi, te-ai gandit sa nu fii singura, nu??? Imi simt capul ca un balon, nasul infundat si inca doar putini muci, da o stare de rahat. Ma scuzati de exprimare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Poate venim si noi la plimbare, numai ca Iulia doarme pana pe la 5 dupamasa, asa ca nu stiu cand ajungem. Nasol ca sunteti racite! Sanatate multa Gabi si Flavia!!!

Am fost si eu ieri la Teba si am gasit doua tricouri si o bluza Iuliei, o bluza si un body lui Vladut, si de restul (pana la 100) am luat hainute de fetita ca naste sora-mea in dec. Abia astept, ca mi-e dor de bb mic.

Azi n-am dus-o pe Iulia la gradi ca n-am avut cum, nici eu nici Teo. Asa ca se cearta pe aici cu Vladut de numa! Alina m, mi-a zis Iulia ca a intrebat-o Dragos. M-am enervat rau pe ea ieri ca n-a manccat nik la gradi. Si am culcat-o fara sa-i dau mancare nici acasa. Aseara am fost cu ei la Grand Center la joaca. Ce se mai poate distra si Vladut acolo!

Diana, si eu vreau sa vad poze dintr-un concediu asa reusit! Si sunt si eu curioasa cum te-ai relaxat cu piticii... Dupa primele 2 zile ai vazut ca stau cuminti si se joaca in nisip si nu te-ai mai stresat?

Flavia, Iuliei n-am reusit sa-i luam sange pentru analize decat foarte putin. A urlat si s-a zbatut cat a putut de tare.

Clau, succes in continuare cu Raul la gradi!

Carmen, inveti pentru examen?

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am mai validat o comanda pe LR cu ceva fuste si masina de facut paine, ca de ceva vreme vroiam sa-mi iau.

Imbrac copiii si pleccam si noi pe mal.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor sunt happy!!!!Am luat 10 la licenta!!!!Maine am prezentarea lucrarii si gata!!!Asta daca nu ma gandesc ca ma asteapta masterul
pupici la toate si la copilasi

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput