Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzica spune:
Miha si mie mi-ar trebui femeie ca nu mai pot sa imi fac lucrul de Ioana. Cand ma vede la calculator vine si trage de mine iar cand doarme ba nu am chef, ba fac altceva.
Pensii private vi-am oferit si eu, dar nu a zis nimeni nimic. Probabil toate facem pensii...
adablackcat spune:
Alina, mi-a zis Iulia ca n-a vrut sa se duca langa Dragos ca i-a fost rusine.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Am facut comanda de 135 euro, la care mi-au adaugat 16 euro. Pentru ce oare?
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Salutare!
Ada, se adauga o taxa de ambalare la fiecare comanda, nu stiu cat la suta din valoarea comenzii.
Gabi, Cristina, si Calin face pensii private.
Mai, nici eu nu mai pot face nimic de Adelina si acum ma termina cu somnul ei de jumate de ora. Mai vine Adina de 2 ori pe saptamana si o scotae la plimbare, dar acum vine frigul si nu mai pot sta afara asa mult plus ca incepe si ea facultatea si nu mai poate veni. Cand e treaza nici eu nu pot sta la calculator ca trage de mine si plange, daca stau cu ea in camera e ok, dar sa nu fac nimic.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Sara buna!
M-am apucat de aerobic!!! Azi am fost prima zi, la Palatul Copiilor, si e super ok. O sa merg de 3 ori pe saptamana pana ma obisnuiesc, apoi sper sa pot merge zilnic, mai ales ca orarul e de la 7.30 la 8.30 seara. Imi tremura toate cele
de Mara
POZE
pufymic spune:
Helau!
Fetele nici eu nu mai pot face nimic in casa de Nicolas!Asa ca nu sunteti singure in situatia asta!
Flavia ai vb cu Cristina?Ii duc eu pachetul sau i-l trimiti pe tren?
Clau zi-ne continuarea la povestea "gradinita" cum a fost azi??
Sunt obosita de pic......revin maine cu forte mai proaspete...sper....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Somleac spune:
Si Matia a fost super carait si marait astazi. Nu-s din ce motiv. In plus am primit si prima tura de nervi cu temele. Doamne e numai a 3-a zi de scoala si-mi vine sa-mi iau campii. Pe astialalti nu-i mai dau la scoala pana implinesc 20 ani.
Azi am fost la medic cu bunica-mea ( 84 ani) . E mortala si o iubesc la nebunie. Printre altele o intreaba medicul ce o mai deranjeaza. Ea zice ca nu poate dormi. Medicul zice " da ce faceti de nu puteti dormi?"La care buna-mea zice " Fac planuri de viitor, domnu doctor!"
Ioana tot n-ai spus doarme Alesio la gradi sau nu?
Maria Rubi esti tare. Tine-o tot asa. Nici eu nu mi-am facut gimnastica azi, dar dimineata n-am auzit ceasul, iar dupamiaza am alinat bebe plangacios si am facut teme. Cat despre soacra sa intreb la a mea in bloc daca nu mai este apartament liber? Sta la Tg. Mures.
Na, noapte buna va doresc.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
gabitzica spune:
Neata!
Eu ma simt ca porcul, mi-a recidivat raceala, asa ca tusesc, ma doare capul si am muci la greu. Deja m-am saturat , ca de 3 saptamani tot asa
Diana asteptam impresii si poze din concediu!
maria_rubi spune:
Neatza!
Gabi, imi pare rau ca nu te simti bine . Copii sunt si ei raciti?
Am o febra musculara....tare faina-i . Merg maine iar, imi place mult si sper sa ma si tina!
Ce frumos e afara! Se inscrie cineva la plimbare pe mal?
de Mara
POZE
alinamoro spune:
Buna dimineata!
Ce super e afara si eu mi-am uitat caruciorul in masina.
Gabi, multa snatate!
M-am trezit si eu cu nasul infundat si durere de gat, nu stiu ce urmeaza.
Diana, ai venit si nu dai nici un semn?
Carmen, iar dispari toata saptamana?
Cristina, vad ca esti tare entuziasmata! Trebuia sa iei o lingurita de zahar imediat dupa aerobic sa nu ai febra musculara.
Ioana, cum e Alesio cu dormitul la gradi?
Clau, nu ne-ai mai zis daca tot asa cuminte a fost Raul la gradi ca in prima zi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze