Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzica spune:
Alina, super ca ti-a venit coletul. Inseamna ca miine ar trebui sa imi vina si mie. Ti-e bun sutienul?
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Ti-e bun sutienul?
Da!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Ioana,daca ti-ai instalat Webshots Desktop,cand intri sa vezi poze pe Webshots,ii dai direct download la poza pe care o vrei si o sa vezi ca incepe sa descarce si iti zice "downloading to the Webshots Desktop...",deci le ia el direct si ti le pune acolo,dar din pacate nu le poti muta altundeva,raman in Webshots Desktop,le poti vedea mari si pune ca wallpaper.Incearca si zi-mi daca ai reusit.
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
Somleac spune:
Na, salut fetelor. Am vazut si eu pozele de la ziua lui Nicolas. Super faine. Ce trupa de copii!!!!
Ioana l-ai lasat pe Alesio sa doarma la gradi?
Ma bucur ca ti-a venit coletul Alina.Poate o sa fac si eu o viyita de instructaj.
Eu azi am stat pana la pranz acasa ca n-am avut tanti. Abia la 13 am plecat la lucru. A fost super, ne-am dragalit cu Matia de vai si amar, profitand de faptul ca suntem numai noi doi.
Cand am venit acasa am profitat de o discutie cu tanti despre fica-sa si nepotu-sau ca sa o intreb daca nu v-a merge sa aiba grija de el cand va implini 2 ani. Si va merge, ceea ce mi se pare si normal , doar ca imi creaza mie o noua si complicata problema.
Deci HELP ME. Am nevoie de femeie care ori sa stea numai cu copilul, ori sa stea cu copilul si sa faca menajul. Ambele imi convin.Daca va sta numai cu Matia atunci voi avea nevoie de cineva si la menaj de 2 ori pe saptamana. Pana la inceputul lunii decembrie trebuie sa gasesc.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
pufymic spune:
Na salutare fetele!
N-am disparut.....am fost doar ocupata cu curatenia(cam o ora), apoi am fost prin oras....si acum dupa-masa am reusit si eu sa dorm!
Flavia super pozele!Si noi ne-am simtit super bine!
Clau .Habar n-am avut ca esti in zona....Daca stiam te convocam la noi...
Alinush ma bucur ca ti-a venit comanda!
Anca asa am reusit deja sa-mi iau pozele ca wallpaper....dar eu vreau sa mi le descarc in calculator......si asa n-am reusit.
Na fug ca fac scandal piticii
PS. Aseara a venit politia la noi la bloc dar nu pentru noi ci la scandalul din fata blocului
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
flavia ramona spune:
Buna seara la toata lumea!
Ioana, spune cinstit ca de fapt a venit politia din cauza noastra, da cum noi plecaseram ... . Ma bucur ca ai reusit sa dormi si tu. Asta inseamna ca Alesio a ramas la gradi, nu? Zii cum e fost.
Miha, nu prea te pot ajuta, ca femeile ce le stiu eu au deja copii in grija. Dar daca aflu de cineva iti spun.
Alina, ma bucur ca ti-a venit coletul. Astept reducerile ca acum urmeaza o groaza de zile de nastere si bugetul va fi serios afectat, mai precis 10 zile de nastere pana pe la inceputul lui decembrie .
Milena, cum a fost la botez? Nu au plecat neamurile?
Cristina, mai e mama ta la tine? Ca nu mai dai niciun semn de viata.
flavia ramona spune:
Alina, am uitat, am studiat ofertele alea, da nu iau nimic pana nu merg in Ungaria sa vad ce gasesc, pt ca ultima data stiu ca era oferta la Cora la scaune. Mersi oricum.
alinamoro spune:
Buna seara!
Noi am fost cu niste prieteni in oras (la Cubul Cocorilor) si am ajuns destul de tarziu acasa.
Ha, deja pe Ada am "fermecat-o" cu LR, azi a pus o comanda ca m-a sunat sa intrebe ce cod de cadou sa puna.
Am pus si eu o comnada azi, dar mai mult pentru copii am comandat.
Ada, l-am intrebat pe Dragos saca a fost Iulia la gradi si a zis ca el i-a tinut loc si a chemat-o langa el si ea n-a vrut.
Miha, nu stiu nici o tanti disponibila, dar daca aflu cumva te anunt.
Flavia, da, s-ar putea sa gasesti in Ungaria scaun mai ieftin.
Ioana, probabil ca atunci incepuse scandalul cand am plecat noi. Da ce nervoasa era o tanti!
Iar ploua...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
nicolas LA MULTI ANI!
ioana sa va traiasca ,sa creasca mare sanatos(ca frumos foc e)si sa aiba noroc in viatza.scuze de intarziere dar acum am intrat pe forum de vineri....am vazut si gasca in poze,tortul superb...ffff frumos!
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
maria_rubi spune:
Salutari!
Mama a plecat azi dimineata spre casa ei, radea barbatu-miu ca asa alerga mama la tren, operata cum e, nu cumva sa-l piarda . Se saturase de stat, saracuta, de o luna si ceva era la noi...
La multi ani, Nicolas!!! Bineinteles ca sunt intarziata ca de obicei.
Acum ca sunt mai libera o sa intru mai des, cu toate ca pensiile astea private obligatorii imi ocupa ceva timp. Vreti careva sa va fac la ING?
Mda, iar mi-a dat laptele in foc, mi-am facut de lucru daca nu am
In alta ordine de idei, MA STRESEAZA SOACRA DE NU MAI POT !!!!! Si ma cert cu barbatu-mio tot la doua zile ca ii ia apararea.....nu stiu cum sa o scot la capat cu el, zicea una din fete mai demult expresia "parca nu i-au taiat cordonul ombilical" si tare adevarata e.... Daca nu ma mai slabeste, o iau la o tura de discutii de se alege praful de toata diplomatia dintre noi
Facuram si noi 8 luni ieri
Pupici.
PS: V-am citit tot timpul, stiu de gradinari, de non-gradinari, de toata lumea, numai ca nu prea am ce comenta. N-am vazut inca pozele de la ziua lui Nicolas, acuma fug sa le vad.
de Mara
POZE