Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

FELICITARI NATALIA,DIMA SI VLADUT!!!!!!!!!!PENTRU COMOARA CARE A VENIT IN FAMILIA VOASTRA! SA VA UMPLE INIMILE DE BUCURIE SI SA FITI CEI MAI FERICITI PARINTI SI FRATIOR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Bun venit, micuta Vanda Sofia!!!
Sa ai o viata frumoasa alaturi de parinti si fratior!!!

Nati, Dima si Vladut multe felicitari pentru fetita,
sa va traiasca si va bucurati de ea in orice zi!!!

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04) & DELIA PATRICIA (25.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

La multe luni, papusica Olivia!
La noi nimic nou, Paula e plina de muci dupa o sapt de colectivitate si vineri a batut-o un baiat, nu stiu de ce... Ea e mai moale de felul ei si cred ca au simtit-o copiii, asa ca nu m-ar mira sa mai aud ca a mincat bataie...
Iulia, ce bine ca ai dat un semn!!! Mersi de cuvinte frumoase... Tu ce mai faci??? Cum te simti? unde sinteti?
MamaNati, multa sanatate la pitica!

Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04) & DELIA PATRICIA (25.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Deocamdata sunt bine Rodica , multumesc de intrebare...de curand ne-am intors de pe taramurile romano-moldave, cam istoviti de atatea drumuri lungi si multe, dar a fost frumos, special pentru Adrian...acum incercam sa ne readaptam dupa atatea plimbareli, plus serviciul care trebuie onorat pana in luna a 8-a de sarcina...mai e un pic, imi astept cumintica randul
ptr Paula sa scapati repede de mucusori, probabil o sa va mai chinuie un picut pana se obisnuieste in noul mediu...cum s-a adaptat din punc de vedere al limbii vorbite? probabil si din cauza asta e mai moale, dar sa o imbarbatati, va prinde ea la curaj...
multa sanatate si o seara frumoasa langa buburuzele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Felictari Natalia pentru micuta bebelusa - muuuuulta sanatate intregii familii, putere lui mami si tati si muuulta cumintenie si maaare ajutor din partea lui Valdut

Eu sint pe aici - intimplator am intrat sa vad ce faceti - sa spun ca la mine e bine - dar tot binele se rezuma la ,, in brate,, toaaaaaaaaaaaaata ziua. Nu intru deloc pe forum - la mamici nu mai scriu, in casa e mare taraboi si eu is nicacaia - asta eu pe nota optimista. de cin s-a mutata Ilinca in brate - mai optimiste note nici nu au cum sa fie.

Cind incepem sa ne coborim la podele intru pe forum. Tot zic sa gaesc macar o secunda sa intru la moldovence, ca la mamici simt ca n-o sa mai am timp sa scriu.

Unica mea distractie, pauza, odihna dureaza cite 30 minute de 2-3 ori pe zi si atunci cad in fotoliu si incerc sa savurez un ceai verde.

Da e bine- suntem sanatosi si asteptam ceilati doi dintisori care ne-au dat si un hematom micut la gingie si respectiv nopti nedormite si zile capricioase.

Fetelor va pup si cuprind pe toate - si sa nu ma dati disparuta eu sunt cu gindul aici si nu ma pierd de moldovence ci doar stau cu plodul micut in brate

raspund doar la ultima intrebare care o citisem de la Alincic - daca sotul a locuit la Buiucani - da a si invatat la scoala nr.4 - acum acolo locuieste doar socara(si ma bucur)

(mesajul lui Alinicic a fost ultimel mesaj citit pe forum si retinut in intrebarea -in rest gasesc timp si recuperez)

Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III, luna IV, luna V

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Astazi am ramas singurica acasa pe vre-o 3-4 ore,si am profitat sa ma relaxez intr-o baie cu uleiuri si o masca(din iaurt nat.) pe fata.
Sotul m-a atentionat,ca ma lasa singura sa ma odihnesc, nu cumva sa ma apuc de curatenie (cam asta imi trecuse mie prin cap).

Julia,ati reusit sa luati si un pic de caldura de pe meleagurile natale??? Bine ati revenit la "casa" voastra si la locul de munca.
Apropo,ai facut ultrasunet cind ai fost in tara? stiti cine este acolo in burtica?
Alionusca,mersi de raspuns.O prietena de-amea l-a recunoscuut pe sotul tau(cind admiram pozele voastre de la botez),si ea a trait la buiucani,se pare ca au fost si intr-o scoala.
Rodica, Paulei.Sper sa nu mai aiba asa experiente cu bataia
MamaNati,felicitari cu intrarea in noua casata,sa aveti numai clipe frumoase .Sanatate multa micutei
Felicitari Oliviei,cu lunita implinita,sa cresca mare si sanatoasa
Oxi,Davina,si mie imi place cum arata parul dupa ce il vopsesti.Abia astept si eu sa mi-l vopsesc intr-o culoare mai reusita.
Lilia,cum se simte Amelia,i-a mai scazut tusea si febra?

Acuma ma duc sa pun la fiert cartofii pt pireu,caci curind soseste trupa
Un sfirsit de duminica cit mai frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

VANDA-SOFIA, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa,norocoasa, sa aduci numai bucurii parintilor si fratiorului.Sunteti o familie foarte frumoasa si in formatie completa de ieri.
Natalia, recuperare rapida si da-mi voie sa-ti spun:esti fenomenala, la juma' de ora de la nastere tu ne dadeai deja minunata veste.Jos palaria!
Noi azi dimineata ne-am intors din vacanta, am avut parte de o vacanta foarte frumoasa, doar ca ne-a fost foarte dor de bebe, il vedem in fiecare copilas si mi se umpleau ochii de lacrimi ca nu-l aveam langa mine.
Va pup!
PS:multumesc pentru voturile si pentru cuvintele frumoase cu ocazia aniversarii

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare, fetelor. Multumesc din suflet tuturor pentru felicitari si cuvinte frumoase! Din pacate, nu am timp dau raspunsuri personalizate. Azi am ajuns acasa si am inceput sa ne adaptam usurel la viata in patru.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bine ati revenit acasa, Natalia si bb Vanda!!!!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
BINE AI VENIT PE LUVE VANDA!!SA AI PARTE DE O VITA FERICITA ALATURI DE FRATIOR SI PARINTI, SA LE ADUCI NUMAI BUCURII.
NATALI FELICITARI, SA-TI CREASCA PUIUTA SI SA FIE TARE PAPACIOASA.
Ma bucur ca insfirsit va-ti intilnit si ca aveti o familie in formula completa.Bine ati venit acasa.
dupa cum vad io pariul la cistigat Elena cu Alina(davina) si o leaca si Alinca ca ea tot vroia parca pe 22 sa parieze.
La multe lunite Olivia, sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa.
Mamanati felicitari cu mutatul.
Veronica nu tiam zis da eu tot ti-am votat piticul dulce.
Eu imi cer scuze ca asa tirziu cu felicitarile, dar acasa nu sa conectat la net calculatorul, iar la servici, neam mutat in cabinet nou si am avut de aranjat, inca nu am terminat dar iau o pauza.
Lilia cum se simte Amelia?
Gata va las si ma duc la treaba.
O saptamina frumoasa va doresc.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput