Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, multumesc frumos de urari!

Puiuta e intr-adevar f. papacioasa, ar sta la sin toata ziua. Doarme binisor, cel putin deocamdata. Colici (inca) nu avem, si tare sper sa ne ocoleasca.

Ia sa schimb si listuta, daca tot am gasit o clipa libera.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Buna dimineata si de la noi,desi in MD si RO e deja dupa-amiaza
Nati,da ce repede v-au dat drumul acasa,ma bucur ca e totul bine la voi.
Cind vei putea,sa ne povestesti cum a fost.Cu cine seamana Sofia,e blonda sau bruneta????
Nu stiu care e originea numelui Vanda,dar Sofia pe timpuri se dadea doar la imparatese.(asta mi-a spus-o o bunica a careia nepotica e tot Sofia).Asa ca, bine ai venit printre noi mica printesa Vanda Sofia .
Diana,spor la aranjat prin cabinet,si o saptamina productiva.
Vero,bine ati revenit din vacanta, si spor la lucru.Imi inchipui ce dor v-a fost de Oliver.

Acuma am plecat sa incerc sa fac un pic de ordine dupa un we plin,si sa gasesc un meniu pe ziua de miine.Bay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare moldovence

Nataly bine ai ajuns acasa;ce faci, cum te simti? Ce mai face mica Sofy? Am sesizat o oarecare asemanare intre numele copiilor Vlad si Vanda,si mi se pare atat de dragut
Eu iti doresc multa putere si sa revii in forta, bineinteles cat iti va permite piticuta.

Alincic spor la treaba! mai da-mi si mie putin din harnicia ta

Ii doresc si eu muuulta sanatate si fericire piticutei Olivia, sa cresti maare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Oxi,harnicia asta are ea o ocazie,ca de alt fel ma multumeam cu un bors(de vineri)
Dar deja ardeii umplti sunt in cuptor,pestele e prajit,aripioarele sunt puse la murat si imi termin salata de vinata(momentan o pazesc pe Lori sa adoarma).Spre seara sper sa fac si torturile si s-o termin cu curatenia.
Doamne-ajuta la toata lumea
Cit am scris acest mesaj,a adormit si Loredana noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Ahh da Alincic,m-am prins si euu..ai dreptate, pt.asa o ocazie merita sa stai in bucatarie toata ziua;mmmmmm si ce de-a bunatati faci tu acolo, yammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Si sa fiu si eu o data prima:
LA MULTI ANI LOREDANA SI KATIA!!SA CRESTETI MARI, SANATOASE, CUMINTI, FRUMOASE SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII CELOR DIN JUR!!!
Eu va zic o zi buna si asteptam povestea nasterii de la Nati cind o avea timp si o lasa-o pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Loredana! Multa sanatate si mult noroc! Sa ai o copilarie fericita, sa cresti mandra de familia ta si sa ii bucuri mereu cu realizarile tale! Alina, felicitari pentru asa scumpete mica si felicitari ptr ca sunteti niste parinti de nota 10 de la care oricine poate lua exemplu!

La multi ani micuta Katia! Fie ca primul an de viata sa fie inceputul unei vieti superbe si fara de primejdii. Sa te pazeasca bunul Dumnezeu de tot ce e rau si sa fii mereu fericita alaturi de mami si tati al tau.
Silvia si Mihai, jos palaria pentru puterea de a trece prin toate obstacolele ca sa fiti in aceasta zi o familie adevarata si plina de bucurie. Asa sa fie si in continuare zi de zi: liniste, pace si iubire in familia voastra.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

La multi ani, Loredana si Katia! Sa cresteti mari, sanatoase, pline de noroc si sa le luminati viata celor dragi!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Multumim de intrebare, Amelia pare a fi mai bine, desi inca mai tuseste destul de mult. Am inceput cresa saptamana asta si ma rog sa nu ii revina inapoi.

Natali, bine ati revenit acasa si va doresc o adaptare cat mai usoara. Eu inca de multe ori nu imi inchipui ca la voi in casa mai o mogaldeata mica. Astept cu nerabdare poze.

Veronica, bine ati revenit din vacanta. Astept si de la tine poze.

Tania, ati inceput reparatia?

Diana, iti doresc cat mai putin stress la birou.

Alinka, pupici la printesa mica cu implinirea primei luni de viata.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Revin, ca nu am terminat de spus

Alionuschca, ai o vulpita mica, stie unde e bine. Daca te consoleaza cu ceva, iti zic sa profiti acuma ca peste vreo doi ani o sa vrei sa o tii in brate si nu va dori ea :)

Julia, bine te-ai intors acasa si pe forum. Poze din vacanta aveti? Cum ati suportat drumul?

Rodica, imi pare rau ca Paula e deja bolnavioara, dar cred ca e o chestie aproape inevitabila la inceput. Important e sa se imunizeze cat mai repede.
Si cum asa au batut-o? Vorbeste acolo sa nu mai lase copiii sa o bata ca o sa o traumatizeze si nu o sa mai vrea.

Nati, ma bucur ca ai dat o veste. Sa va fie de bine cu mutarea in casa noua. Pupici printesei nazdravane

Mergi la inceput