Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

BINE AI VENIT VANDA SOFIA!!! NATALIA - RECUPERARE USOAR SI BEBE CUMINTE SI MANCACIOS!!!

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Bine ai venit pe lume Vanda-Sofia!!!!!!!!!!!

Natalia si Dima, va urez din toata inima sa va bucurati de acest miracol nou in fiecare zi, sa fie sanatoasa, sa va umple casa de zambete si impliniri alaturi de Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit pline de vesti frumoase!!!!

Natalia, felicitari pentru noua comoara Sa va fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Recuperare rapida si bebic mancacios!

parca voiam sa mai zic ceva dar am uitat bucurandu-ma de vestile de aici...sper ca sunteti toate bine..si puiutii la fel...Mi-a fost dor de voi...

Un weekend cat mai placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Fetelor, se pare ca a plouat numai cu fetite pe aici vara asta
Alinkav, cu intarziere, felicitari pentru puiutul Olivia , probabil e fetita mare deja

Rodica ti-am vazut si papusele tale...sa-ti traiasca, sunt tare frumusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Wow,wow,wow ce bucurie si ce veste de dimineata!!!

Natalia felicitari pentru comoara,bine ai venit pe lume Vanda-Sofia,sa fii sanatoasa,papacioasa,cit mai linistita pentru recuperarea mamicai!!!!!

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor!
Cu ce vesti frumoase am inceput weekendul
Nataly revin si aici cu urarile de bine si felicitari MARI pt.asa o realizare mare.Iti doresc sa te refaci cat mai rapid si in primul rand un bebe sanatos si frumos si papacios
Si ce emotii mari am avut cand am aflat vestea cea mare ca nici nu ma mai lua somnul dupa aceea,parca nascusem eu..apropo ambele nume sunt atat de frumoase ca nici nu stii cum sa-i spui; te asteptam sa revii cat mai curand si sa ne povestesti cum a fost

Alincic inca nu am luat buletinul,off ca greu se mai misca astia,cica e din cauza ca a trecut politistul de sector pe acolo la apartament si nu m-a gasit,deaceea s-a lungit atat.Oricum noi i-am explicat dupa aceea ca nu putem sa stam acolo inca,ca se face reparatie si e imposibil sa stai in acest moment; ne-au promis ca pana miercuri e gata.
Davina,sorry ca sunt tare uituica uneori,stiu ca m-ai intrebat daca mi-am vopsit parul.Da,de vreo doua luni m-am facut asa,nu este brunet,ci un saten asa mediu..e adevarat ca in poze pare mai inchis decat il am eu.Imi place culoarea si demult imi doream o nuanta de saten sau blond mai inchis,ceva mai spre natural si mi-a iesit exact cum imi doream..imi place ca parca straluceste..cel putin la soare
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ce veste minunata!!!

BINE AI VENIT PE LUME VANDA-SOFIA. SA FII UN COPIL FERICIT, SANATOS SI CUMINTE! FELICITARI PARINTILOR SI FRATIORULUI PENTRU MICA COMOARA! SA VA TRAIASCA!

NOI NE-AM MUTAT LA CASUTA NOASTRA. ACOLO NU AM NET INCA.NOI SUNTEM BINE, CU EXCEPTIA FAPTULUI CA CAMI ARE DISBACTERIOZ.
PUPICEI LA TOATE

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!

Azi Olivia mea a implinit prima ei luna!!!!Ce repede a trecut timpul.....

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

wow ce veste minunata ...

Natalia si Dima felicitari pentru minunea mica ,sa va fie sanatoasa,frumoasa,desteapta si norocoasa.Iti doresc refacere rapida si sa va bucurati cit mai mult de aceste unice momente
Ati ales un nume foarte frumos ,te asteptam sa ne zici povestea nasterii ,cum a reactionat Vladut la surioara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Felicitari Olivia cu o lunita ,Alina mai pune niste poze cu micutza in blugi

Tania si mie imi place parul dupa ce e vopsit ca luceste .Trebuie sa-l vopsesc si eu ca mi s-a uscat si asprit de la decolorat si tratamentele de par nu-mi ajuta.Mie imi place pe sezonul racoros parul mai inchis si pe caldura cu mai deschis Ce mai face Chris ,i-a fost dor de gradinita >?

Mergi la inceput