Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

PENTRU NATALIA!!!

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Natali! Natali! Natali!
Natali! Natali! Natali!
Natali! Natali! Natali!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nati iti doresc nastere usoara si rapida si un sanatos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alina mie imi place magazinul Burlington ,acolo au tot anul imprejur reduceri.Pijamele si alte maruntisuri i le iau de la walmart hehe.
La volan am avut mari emotii ,eram tare transiparata .Eu am facut practica intr-o parcare de la scoala si mi s-a parut asa mic locul ...ma tot gindesc cum unii conduc cu viteza si mai au timp sa se uite in toate oglinzile Cred ca vor fi luni de zile pina voi incepe sa conduc pe strada ca-s tare fricoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Wau,ce veste ,sincer nu ma asteptam asa de curind.Dorim o nastere usoara si sa aiba grija DD sa fie totul cit mai bine, asteptam vestile.
Alina,da de Burlington am auzit eu ca este fain,si Mariana tot B imi recomanda mereu,doar ca e mai departe de noi si nu prea ajung pe la el.Ar trebui sa dau si eu o fuga pe acolo
Oxi,bine ati revenit,si un nou an cit mai frumos la gradi.
Ai luat pasaportul?

Ma duc sa incerc sa fac un bors,(cit nu m-a apucat lenea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna fetelor.

Ma bucur mult ca avenit mult asteptata zi pentru Natalia.
O nastere usoara si o bebelina sanatoasa si frumoasa,hai mami inca putin si te vedem cu fetita.

Astazi si Alice a implinit 10lunite,tot asa mergem si sintem foarte fericite ca nici in brate nu vrem,eri eram in garaj faceam curatenie cind fata mi-a esit pe dryway si eu dupa ea o fuga inca putin si eram prin sat cu cautarea.
Lilia,asteptam vestile.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Lume, lume......am vesti bune...si se pare ca sunt prima!!!!!
(se datoreaza faptului ca m-a trezit bebelusa mea)

Mesaj de la Natalia:
"Vanda-Sofia a aparut pe lume pe 22 septembrie, ora 3.30, de 3600 g si 50 cm. Si mami, si bb sunt bine."

Bine ai venit pe lume Vanda Sofia!!!!!
Natalia si Dima, felicitari!!!!!!Abia astept sa revii acasa, sa ne povestesti cum a fost totul, ca vad ca iarasi ai avut parte de nastere usoara si sper ca fara dureri!!!!!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

VANDA-SOFIA A APARUT PE LUME PE 22 SEPTEMBRIE LA ORA 3.30, DE 3600G SI 50 CM. SI MAMA AI BEBE SE SIMT BINE.

Este mesajul primit de la proaspata mamica.
Natalia, Dima si Vladut, felicitari pentru noul membru al familiei. Vanda-Sofia sa fie sanatoasa si norocoasa, sa aiba o copilarie linistita si o viata fericita alaturi de fratiorul si parintii ei. Familia voastra sa fie mereu plina de bucurie, liniste, armonie si iubire.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Alinka, mi-ai luat-o inainte, eh... eu m-am trezit demult si nu aveam somn, dar am asteptat ora 6 sa intru pe net.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu daca aflam mai repede postam atunci(de la ora 4), dar fata mea s-a trezit la 2.30 si acum la 6.
Wow ce tare sunt emotionata, nici somn nu mai am......Aud ca si Olivia e de acord, se tot foieste!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput