Mamici si bebici din Pitesti 4
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ralu80 spune:
Se pare ca nu mai incep job-ul...de fapt m-am enervat asa tare pe ei, ca nu vreau sa ma mai intorc, si-mi voi incepe o afacere...am deja o idee, o cofetarie, dar ceva mai aparte, cu prajituri cum erau odata si torturi speciale...momentan nu stiu mai nimic despre aceea afacere si trebuie sa incep cercetarile...si pe urma fuga dupa finante.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralu80 spune:
Dariana sa faci bine sa mai treci pe la noi si mai ales sa ne mai trimiti poze cu scumpa de Gwendoline...va cam mutati, ca tiganu' cu cortu'...bravo tie ca poti sa te adaptezi, eu una sunt imposibil de urnit, noroc ca nu e cazul.
valipop spune:
La multi ani si tot binele din lume il doresc puiutilor nascuti in oct. -cu scuzele de rigoare pt. intarzaiere.
La multi ani si celor care se numesc sau au persoane dragi cu numele de Dumitru/Dumitra.
Stau f. prost cu timpul si nu prea am mai intrat pe net, Zoe si-a schimbat programul, de cateva sapt. se scoala noaptea de mai multe ori, dimineata foarte devreme 5.30-6, ziua doarme putin (max 2 h)in doua trei reprize.Bonus ca vrea sa mearga in picioare si trebuie sa o tii de maini, altfel se catara singura si cade, trebuie sa-i iau ham ca m-a cocosat. Maria cu scoala dus-adus, teme, etc.Casa casa, barbatul barbat. Noroc ca ma mai ajuta mama si sper sa isi revina pitica la obiceiuri mai bune.
Altfel sanatosi, voinici.
la toata lumea
mirela0521 spune:
buna fetelor!
vreau sa felicit toti sarbatoritii de cand am lipsit pana acum, imi pare rau ca nu am urat exact in zilele acelea, dar asta este situatia, sper sa ma intelegeti.
imi cer scuze ca nu v-am mai scris dar am fost ocupata. in primul rand vreau sa va anunt ca sunt insarcinata in aproape 2 luni si mi-e rau tot timpul, mi-e greata non-stop si mi-e foame continuu. parca e mai rau ca la rares. ori unde se acumuleaza si oboseala de rigoare!!!! deh, asa e cand ai un copil mic care inca nu merge singur in picioare, desi are 1 an si 2 luni, dar in schimb ridica mana in sus si trebuie sa mergi unde vrea el ca altfel e belea!!!!! am avut si motul, a iesit super super bine atat din pinct de vedere al petrecerii cat si a banilor primiti neasteptat de multi (traiasca rudele darcine!!!!!), am scapat si de examen cu chiu cu vai asa ca sper sa va vizitez mai des de acum in colo.
rares doarme ziua cate 3 ore intr-o singura repriza doar cu un singur bazait, dar se impaca repede, si adoarme singur. ii schimb pampersul, il asez in patut, il bag in sacul de dormit, ii pun bibe cu laptic in brate, trag draperiile sa fie intuneric, bag interfonul si camera de supraveghere in priza si eis afara din camera. din dormitorul alaturat il vad pe camera cum trage la bibe si se freaca la ochi si suge pana termina lapticul. in caz ca nu adoarme mai gangane ceva in interfon pana adoarme. abia apoi intru sa ii scot camera si sa ii iau bibe din patut, dar las interfonul in priza sa il aud. abia apoi pot sa ma apuc de spalat vase, intins rufe sau facut mancare si cu putin noroc ma mai intins si cate 20-30min in pat. seara e mai nasol ca uneori nu adoarme dupa ritualul asta si ma striga prin interfon sa vin la el, asa ca il mai iau putin in brate si ma mai plimb cu el 5 min, apoi il asez in pat si se mai fataie un pic pana adoarme, iar in cel mai rau caz ma cheama iar si trebuie sa stau cu el in pat pana adoarme. noapte insa se mai trezeste urland, nu plangand, cu urland ca in gura de sarpe dar banuiesc ca e de la dinti. atunci trebuie luat in brate si calmat, dupa care adoarme la loc. face asta cem de 3-4 ori pe nopate in ultima perioada, dar inainte avea nopti in care se trezea de maxim 2 ori ca sa bea apa, uneori nu se trezea nicioadata, decat la 5.30-6 dimineata ca sa pape lapte. deci e cumintel cu somnul in general. as putea zice ca e chiar copilul model la faza asta. problema e ziua ca ma termina de nervi la cate prostii face si cat ma oboseste. plus ca daca nu faci ce vrea el urla de zici ca il bate cineva cu fierul incins!!!!!!!!!
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mayaione spune:
Mirela asa se explica absenta ta pe forum, ai avut treaba muuulta cu sotul tau:)). FELICITARI!!!! Sper sa fie fetita, sa ai pereche! Si esti o mama curajoasa, eu nu ma mai vad in stare de al doilea. Ana ne mananca urechile cu nebuniile ei, de-abia astept s-o vad mare.
Dariana de ce plecati??? Imi pare rau ca nu am avut timp sa ne cunoastem mai bine, dar Sibiul nu e asa departe, poate ne mai vizitam din cand in cand, sau ne intalnim la Piscul Negru sau Balea, sa fie la mijlocul drumului=)). Pup-o pe Gwendoline si mi-e dor de voi!
Tanima ai facut vaccinul? Cum e Rares?
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
tanima_i2002 spune:
Mirela felicitari ptr noua sarcina. Cu asa copil cuminte te cred si eu ca ti-a dat mana sa mai faci unul asa de repede, ca daca Rares al meu ar dormi 3 ore si ar fi linistit si noaptea zau de nu as face maine altul, dar momentan nu ma incumet, desi nu vreau sa ma opresc la unul, in nici un caz, desi sotul meu nu mai vrea alt copil. In ce priveste mersul in picioare, nu fi suparata, nu merg ei altii care sunt sanatosi, dar Rary care a avut pribleme. Fizioterapie mai faceti? Noi nu am mai fost la control de la 10 luni jumatate, tot de atunci Rares a inceput sa mearga in picioare, desi nu avea deloc stabilitate cand statea pe loc, acum deja alearga nu alta, dar nu se ridica singur de jos decat daca se tine de ceva, important este ca se descurca. Pe zi ce trece este mai stabil si prinde mai mult curaj, ceea ce nu face decat sa ma bucure ca renunta usor usor la mersul de-a buselea ca mai scap si eu de spalatul pe jos ca spal si de 2 ori pe zi.
Vali te cred ca esti obosita fiind mama la patrat, si pe deasupra si sotie, ca doar sotii nostri sunt cel mai greu de multumit, cel putin la mine asa este, el este tot timpul nemultumit daca nu este mancare, daca seara la 11 noaptea ma apuc sa fac curatenie sau mancare, daca il trimit sa faca ceva, imediat se enerveaza, mai ales daca trebuie sa renunte la telecomanda ptr a ma ajuta cu ceva.
Maya am facut vineri seara vaccinul si a fost ok, a plans doar cand i-a bagat acul, in rest nimic, a facut un pic de temperatura noaptea si a doua zi, dar f f f putin, era numai cald la tample si maini, i-am dat numai 2.5 ml de nurofen si i-a trecut. Reactia cea mai placuta de la vaccin a fost ca sambata si duminica a dormit 2.5 ore dimineata si inca 1 ora pe seara plus cate 11 ore noaptea, dar azi s-a gandit ca a trecut perioada de vaccin si a recuperat nesomn din zilele trecute, nu de alta dar am ramas singuri acasa si sa ma amarasca pe mine, asa ca a binevoit sa doarma numai 40 de minute la pranz, acum doarme dar nu cred ca bate ora.
In rest sunt tare multumita de cum mananca, zilele astea i-am dat si tort de mere din care a savurat cu placere. Inca nu ii dau cu sare iar de zahar nu abuzez, ci doar asa ocazional. Am inceput sa ii dau mar ras cu biscuite si nu este f incantat dar papa, de vreo 3 saptamani ii dau zi banana cu lamiie si vad ca a inceput sa o accepte, tot saptamana trecuta i-am dat citrice dar i le-am intrerupt ca s-a oparit la fundulet. In rest nu i-am introdus nimic nou, decat in supita i-am batut un ou ca pana acum ii dadeam doar galbenus. Mananca foarte bine lactate, seara ii dau de cateva zile cereale cu lapte si fructe de la bebelac dar sunt tare suparata ca au zahar in ele, nu am mai gasit de la Topfer si nu am mai ajuns prin Gavana sa cumpar, iar nestle nu am incredere in ei, nu stiu de ce nu ii agreez ca brand, asa ca poate data viitoare o sa trec pe milupa, desi cele cu fructe si alea au zahar.
Cam atata despre noi, eu sunt din ce in ce mai ocupata, desi a venit si mama mea si practic ar trebui sa am mai mult timp, nu prea am solicitat-o si nici nu a avut timp, ba din contra noi am ajutat-o pe ea si ii facem zilnic cumparaturi, ea face putina curatenie in apartament si ceva renovari.
Va pupam si ne suparam tare pe voi daca nu mai dati pe aici, ba chiar o sa va dam o bataita. Dariana te asteptam pe la noi in continuare sa ne mai povestesti despre voi.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
mayaione spune:
Ana nu a agreat cerealele de la nicio firma, nici Topfer, nici Bebelac, nici Milupa. Asa ca am renuntat la idee, ii plac fulgii de porumb de la Sanovit, dar ii dau f rar, cand imi aduc aminte sa mai cumpar. Biscuitii ii plac f mult, am gasit unii fara zahar si ii adora. Nu se omoara cu ce e dulce, are tendinta sa consume ce e acrisor sau putin sarat. Acum cred ca ii mai iese un dintisor ca a plans f mult in seara asta, ne-a disperat, are deja 8, cand o mai lua pauza??? Si mai sunt atatia de iesit, offf!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
tanima_i2002 spune:
La noi au inceput sa apara maselele ca ciupercile dupa ploaie. Acum 2 saptamani una, azi alta si deja mai are 2 umflate. Iar la tinti stam tare prost: numai 4.
Si mie imi plac cerealele de la sanovita, eu mananc din cele cu musli si i-am dat si lui Rares de vreo 2 ori dar nu agreeaza laptele de alimentara, se pare ca pe cel de la bebelac nu l-a refuzat. Este primul lapte pe care il mananca dar si incearca ce este drept, pana acum nu i-am dat altfel de lapte si cereale ii cumparam numai fara lapte ca puneam de la mine.
Biscuiti eu ii iau din cei simpli sau populari se mai numesc care contin f putin zahar (poate chiar deloc) si sunt f buni. Se gasesc la kg si mai mananc si eu si chiar si tati cu lapte dimineata. Am incercat si cu din astia dimineata dar nu a vrut nici asa cu lapte, ci numai cu mar se pare sau ii mai dau in mana si ii plac ca sut tari sa ii roada. A mai descoperit piscoturile dar nu ii dau ca sut prea dulci si nu vreau sa se invete cu dulciri, dar i-am dat de vreo 2-3 ori si le-a mancat pana la ultima frimitura de cautam ca nebuna sa vad pe unde l-a aruncat si nu gaseam nimic pe nicaieri.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
ralu80 spune:
Felicitari Mirela...esti o curajoasa...sa ai un bebe sanantos si cu pasarica
ank999 spune:
Felicitari Mirela! Sa ai un bb sanatos, cumintel si frumos! Stiu ce inseamna sa-ti fie tot timpul greata, asa ca-ti doresc sa-ti treaca cat mai repede! Si ce cumintel e Rares! Sa-ti traiasca si sa o tina tot asa.
Dariana sa nu pleci de langa noi! Pentru noi ramai tot o mamica de Pitesti. Pupam Gwendoline.
Ralu succes cu afacerea.
Maya, Tamina am luat aminte la ce mananca scumpiceii vostri si mai incerc si eu. Noua ne plac cerealele, mai ales cele de la nestle cu banane. Astea-i plac cel mai mult si laptic papam doar nan ca altceva nu vrem sub nici o forma.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6