Mamici si bebici din Pitesti 4

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Hai ca a trebuit sa plec. Nu putem suferi:mere, cartofi, paine, iaurt simplu, galbenus de ou, ficatei, vita asa ca chiar incepem sa avem probleme cu papa. Nu mancam decat blenduit, bucatelele, oricat de mici ar fi le scuipam imediat. Am incercat, fiind in deplasare, porcaria de branzica de la danonino, iar asta ne-a placut + cascaval. Din mancarea facuta in casa:NIMIC. A...era sa uit mancam numai cu cantecele si pacaleli, asa ca tot lapticul cu cereale de seara e baza.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Felicitari Mirela !!! Chear ca esti o curajoasa ,noi inca nu ne putem decide pentru al doilea ,cu mutarile noastre e cam greu .
La multi ani !! tuturor sarbatoritilor si scuze de intarziere ,dar nu prea am timp un ultimul timp , am inceput lucrul ,si cu Gwendoline in restul zilei ,plus de mancare curat sunt obosita nu stiu ce am dar asi dormi toata ziua ,mai putin va trebui sa incep cartoanele inca o data !!
De joi am o doamna care va veni sa stea cu Gwendoline cat timp sunt la lucru,poate va fi mai usor.

Gwendoline e bine ,sanatoasa si din ce in ce mai energica ;
Ancanu iti face probleme si Gwendoline a avut o perioada nu vroia sa manance nimic si ne_am speriat i_am facut analize de caca si a avut viermisori ,dupa tratament a inceput sa manice bine.

Mersi ca nu ma uitati imi va fi greu iarasi intr_un oras nou dar ma voi obisnui ,sunt obisnuita deja de atatea ori ne_am mutat!Luni se duce Sotul sa semnaze contractul pt Sibiu daca nu se schimba pana atunci ,cu un sot ca al meu se pot schimba planurile peste noapte!
Bun hai ca va las ma duc sa fac de mancare pt a mica ,a pup pe toate!

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
multumesc tuturor pt urari!!!! si eu sper din tot sufletul sa fie fetita, dar acum cum o vrea Dumnezeu! oricum rares se va intelege bine cu bebelusul pt ca e innebunit dupa copii. pupa revistele unde vede copii si se pupa si pe el pe tel sau in oglinda, e super haios.... si cu copii de afara este f prietenos, ii pupa daca il incurajez eu. sper sa ramana asa sa nu se schimbe, ca eu sunt f pupacioasa, il pup de il albesc in fiecare zi!!!!
in privinta mancarii rares bea lapte lactag sau bradet de 1,8 grasime (am inteles ca cel de 3,5 constipa) cu 2 cupe de cereale nutriben dimin la 6-6.30, la pranz si seara cand se culca. dimin el mananca uneori fructe (banana, para, ananas, struguri, compot de gutuie, mai rar mar) alteori omleta de ou cu branzica fagaras sau cu rosie, branza topita, carne de pui fiarta si apoi un pic daca in prajit ca sa aibe totusi gust, depinde ce am prin casa, si indiferent ce ar manca dimin bea si sucul de la 1 portocala (cam 100-120mil) iar dupa-masa mananca in general carne de pui sau ciorbita de pui, de vita, de galusti, depinde ce am in frigider. are zile cand nu mananca fructe dimin si vrea carne si zile in care nu vrea ciorba dupa-masa si vrea fructe. intre mese papa pufuleti, cobrigei, biscuiti sau cate o coaja de paine daca e cald si ii miroase lui. nu e f pretentios si e destul de dolofan. cred ca asimileaza tot ce mananca poate ca si de asta inca nu merge in picioare singur, desi il tin de mana mai mult de forma decat sa il sustin, pt ca ii e frica singur si nu vrea sa faca un pas daca nu e tinut de mana.
va pun poze de la motul lui rares. a ales mingea si icioana. al 3-lea ob nu a mai vrut. http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157602737640424

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

intru si eu printre voi ca s mamica din pitesti!!!

tanima, poate aici reusim sa vorbim mai mult... ca nu am mai reusit de multa vreme.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Bine ati venit Cristina si Bianca.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Cristina esti trecuta in listuta cu Bia, nu lipsiti. Din pacate eu am timpul liber asa de limitat ca desi te vad activata zi de zi pe mess nu intru ca mai rau ma intarat si nu apuc sa vb cu tine 2 minute ca trebuie sa plec. La telefon cat nu doarme Rares nu am sanse ca nu ma lasa si deja am stricat 2 telefoane ca imi trage de fir, iar cat doarme el ma feresc sa vb ca este in hol cam aproape de usa de la dormitorul lui si el si asa este tare simandicos la somn.
Insa tinete ca saptamana viitoare promitem ca iti facem o vizita. Deh, toata vara nu am ajuns cand era caldura aia mare sa stam la racoare in curte, venim acum iarna. Dar la vara urmatoare nu scapi de mine si sa pregatesti si gratarul de pe acum. Pupa Biencuta din partea mea.
Fetele, voi ce faceti? Ati disparut de tot?
Eu trebuie sa incep sapaturile ptr a gasi cresa cea mai buna ptr Rares ca oricum pana ma urnesc eu din loc se face primavara si dupa aceea mi-e teama ca nu mai gasim loc. Trebuie sa caut ceva si in drum spe servici, ca altfel aveam o varianta dar imi este tare peste mana.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

La multi ani ptr o gagica super: Anamaria de Maya pe care o pupam dulce de azi ca poate maine nu apucam sa intram. Rares ii transmite mii de pupici dulci Sa aveti petrecere frumoasa

poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

LA MULTI ANI ANA!!!!!!
Sa fi sanatoasa sa te faci mare si frumoasa !!!!!!!!

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Anamaria

sa fi sanatoasa, sa ai mult noroc si fericire in viata. petrecere frumoasa. mami Maya te asteptam si pe la fulguleti cu noutati despre voi .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Heloooouuuu!!!Pe unde sunteti?
Eu culcai copilu', barbatu' ii la fotbal, facui chiftele si miros ca toate cele (dar de lene am chemat-o pe mama sa ma ajute, nu prea avea ea chef dar pana la urma dupa ce m-a vazut cat ma vait a venit) si acusi plec la leneveala 10 minute ca acum trec cele 45-50 de min de somn ale lui Rares numai sa am norocul sa doarma mai mult ca doar este week-end si numai atunci mai doarme si baiatul meu mai bine, cand e taxu pe acasa de zice ca sunt eu nebuna ca baiatul e cuminte.
Aseara am petrecut in familie la moll a fost prima iesire de genul asta si o vom mai repeta cu siguranta ptr ca ne-am simtit toti bine, Rares s-a dat pe topogan si in uta-uta de s-a saturat, a trantit un geam de la casute vreo jumatate de ora de nu a putut nici un copil sa intre in casuta de el, a alergat prin tot moll-ul si am ajuns acasa cu un mare chef de joaca de nu mai vroia piticania sa se culce.
Asa ac week-end-ul urmator va provoc la o promenada prin mol pe seara. Eeeeee? Cine vine????
Pupici la toate gagicile.

poze diverse

Mergi la inceput