Mamici si bebici din Pitesti 4

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetelor va urez de pe acum Craciun fericit!!! Azi plec la mama si nu stiu daca mai am cum sa intru pe net. Va pupam si va dorim prichindei cumintei de sarbatori!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Sarbatori fericite, un mos darnic si un an nou plin de bucurii...noi ne imbarcam acum spre Maramures...multi pupici de la noi.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Va pupam si va uram tuturor sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

La Multi Ani pe 2008! Cum ati petrecut de Revelion fetelor? Ana s-a trezit la 12 fara 10 si a trecut in noul an alaturi de mami si tati, era f fericita, in special cand vedea focurile de artificii. Sunt insa destul de obosita, incerc sa-mi revin la programul normal, azi a plecat si mama de la mine si mi-e greu. Ma obisnuisem sa stea ea cu Ana.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI,MAMICI SI PITICI!
2008 SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

tatianaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
unde esti? nu te ai intors?????
nu ne spui cum a fost calatoria?????

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetelor!!
LA MULTI ANI!!!!!!!Si tot cee ce va doriti!

Scuze ca nu am mai trecut dar am fost foarte ocupata inainte de sarbatori am inceput "lucrul" acas si inainte de sarbatori toata lumea a vrut sa se faca frumoasa!!
Gwendoline e bine si sanatoasa ,am fost la bunici din Fraanta de sarbatori,i_a placut foarte mult!

Noi tot in Pitesti suntem nu mai pleam nici unde sotul si_a prelungit contractul cu inca 3 ani asa ca ramanem cu voi!

Inca nu am apucat sa ciesc tot asa ca nu stiu cam nimic ce se intampla pe aici
AAAA MAYA scuze ca nu tečam sunat inapoi dar am sa te sun !!Sper ca ANa e bine si deabea asteptam s_o vedem!!
Bun va las trebe sa citesc tot ce ati scris!!!!!

Va pup pe toate si bun venit celor care au venit in lipsa mea!

Gwendoline

Mergi la inceput

Aaaaaa, ce ma bucur ca ramaneti pana la urma in Pitesti. Si noi de-abia asteptam s-o revedem pe Gwendoline!
Rares nu te-ai intors? Sau te lasa mami prin Spania?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Salutare mamici si bebici! Va doresc (desi cam tarziu) un an nou plim de bucurii, cu sanatate, fericire si bbei cumintei!
Dariana ne bucuram mult ca ramai cu noi!
Mirela ce faci? Cum merge sarcina?
Noi mergem de la 1 an si o saptamna si mai nou ne si cataram pe orice, asa ca mami ne pazeste tot timpul. De mancat...mai putin si mai rarut, avem la 1 an si o luna 9.5 kg. La prostii in schimb...sefa!
Pupam ca teroristul e in zona...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Cum am ajuns fetelor tocmai pe pagina 4? Ia trezirea...bagati bebeii la patut si hai pe forum!
Tatiana nu te-ai mai intors? Sau vreti sa obtineti cetatenia spaniola?
Mirela cum decurge sarcina? Rares ce spune de bebe?
Ank pupici Ericai! Ainia ce-ti mai fac minunile?
Vali, Lavyada, Carla pe unde umblati fetelor?

Povestea nasterii

Mergi la inceput