Mamici si bebici din Pitesti 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor, pe unde ati disparut iar?
Am uitat sa va spun ca sunt tare fericita de cand s-a dat drumul la centura, o iubesc de-a dreptul mai ales ca o vad de la geam din bucatarie si nu imi vine sa cred ca am apucat sa traiesc o asemenea fericire. O asteptam de ani de zile.
Maya cum este fara zgomot de masini? Parca traim si noi acum in civilizatie, nu?
Haideti, mai treceti pe aici si voi.
Carla o sa te exmatriculez ca nu ai mai trecut de 100 de ani.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

E vis fara zgomotul ala asurzitor de tiruri, claxoane etc. Cum am ajuns pe pagina 3? Fetelor ce faceti? Eu de colo, care nu am timp deloc. Ana e o nebunica, tranteste tot ce-i iese in cale, imprastie toate jucariile prin casa, mananca pe unde apuca, e jale. Fac ordine de 2 ori pe zi, cand doarme ea si degeaba. Acum ii mai ies maselele jos si le jeleste de nu mai pot de oboseala si stres. Nu poate sa doarma prea bine noaptea.
Mirela tu cum te mai descurci? Ti-ai gasit doctor?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

La multi ani Andrei de Lavinia si Andreea de Mihaela_p

nov 2007

Mergi la inceput

Fetelor unde ati disparut de atata timp? Am ramas singura pe aici? Inseamna ca daca eu plec o luna se va inchide subiectul.
Mai dati si voi un semn de viata.
Carlaaaaaaa nu te-am mai auzit de 100 de ani, unde ai disparut?

nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
rares este un terorist si jumatate. de 3 saptamani merge, sau mai bine zis alearga, singur prin toata casa. abia am asteptat momentul asta si uite ca s-a intamplat in sfarsit!!! totodata au inceput si greutatile mai mari pt ca si prostiile sunt mai multe ca inainte. s-a rasfatat in ultimul hal, desi am mai pus din cand in cand bataia pe el si urlete non stop la el cu "acolo nu e voie" si tot degeaba. baiatul face numai ce vrea el, tranteste tot ce prinde, scoate totul din sertare, are o placere nebuna sa bage mana in wc si sa se joace cu manutele in apa, sa rupa hartia igenica bucatica cu bucatica si sa o arunce in wc sau pe unde apuca, sa desfaca la cosul de gunoi sa vada el ce e acolo si sa scoata galeata in casa, plus sticle, borcane si tot ce se mai poate... de adormit mai mult in brate si sa gandesc cu groaza ca am 3 luni deja de sarcina si in curand nu voi mai putea sa il car pe el in brate prin dormitor pana adoarme si nu stiu ce e de facut in privinta asta... de mancat are si zile bune si zile rele, dar nu ma mai preocupa asa de tare capitolul asta.
voi cu ce va mai "laudati?"
anca la multi ani pt erika sa iti traiasca sa fiti o familie fericita, sanatoasa si mosul sa va aduca tot ce va doriti pt anul urmator!!!

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela multumim mult pentru urari. Noi am chefuit pe 1 si pe2, iar saptamana asta am fost cumintele!
Fetelor pe unde umblati?
Ce vaccin se face la 1 an? Iar dupa?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Anca, cu mii de scuze, urez si eu piticii tale care a devenit majora, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Am intrat totodata sa va urez de pe acum Sarbatori fericite si un an mai bun!Noi ne facem deja bagajele, vineri vom decola spre Spania, mi-e o frica de mor de avion dar ma imbarbatez singura. O sa imi fie dor de voi, dar si asa vad ca voua de mine nu va este nici acum. Mai dati si voi pe aici din cand in cand pana nu este inchis subiectul.
Pupici la toate mamicile si la toti puiutii mai mari sau mai mici

nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Tamina multumim din suflet!
Va dorim si noi distractie placuta, o vacanta ca-n povesti si Sarbatori fericite!
Noua sa sti ca o sa ne fie dor de voi.
Fetelor ce faceti? Pe unde sunteti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu mai intru cand pot, dar de postat e mai greu, de cand Ana experimenteaza mersul singurica. Iar daca ma prinde la calculator, vrea si ea si ma musca de maini sa nu tastez, numai ea are voie:). Am tot iesit pe afara de cand cu zapada, am fost si in oraselul copiilor, la strand, am facut poze cu bradutul si cu ursuletul, prin mall la reni si la saniuta. Foarte frumoasa atmosfera asta de Craciun, Ana e fascinata de zapada si de luminite. Bine ca nu mi-a racit deloc pana acum, sunt f incantata, asta inseamna ca are imunitate buna, ca numai seara am iesit si era cam ger. Am fost si la tara la taiatul porcilor de vreo doua ori si tot asa, nici macar un stranut, nimic. S-o tina tot asa!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

buna dimineata fetelor! iata mai trec si eu pe aici;
tanima, probabil deja ai plecat,sper sa te distrezi si rares sa fie cumintel; te asteptam cu povesti din spania.
pitestencele

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput