Mamici si bebici din Pitesti 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ne provoci la un mall?
Hai sa-ti zic una buna: am fost si noi aseara.
Ce pacat ca n-am stiut ca sunteti si voi.Noi insa nu ne-am mai jucat am iesit la o pizza la Springtime.De obicei ne jucam dar aseara ne era tare foame si am mers direct sa mancam.
Poate ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Buna...nu am intrat de ceva timp....
Nu stiu daca am sarit cate ceva din ce am citit ..dar are cineva copilul la cresa?Inafara de mine....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Scuze pt intarziere, dar nu am uitat:Ana. Sa fi sanatoasa, cuminte, desteapta, norocoasa si frumoasa! Maya sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

La multi ani Anamaria, cu intarzaiere, si din partea noastra. Iti dorim sanatate, noroc, fericire si bani tie, lui mami si lui tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
La multi ani Ana, sa cresti mare si cuminte si sa se bucure mami si tati de tine!
fetelor cred ca mi-ati deocheat copilul ca de miercurea trecuta incoace Rares nu mai adoarme cu chiu cu vai. il pun in patut cu bine in jur de 10 seara si adoarme cu "cantec" abia pe la 12 noaptea. m-a terminat de nervi si pe mine si pe tati. sper sa ii treaca faza asta mai repede. ca sa nu mai zic ca se trezeste de 4-5 ori pe nopate din nou. si tin sa precizez c nu se vede urma de dinte sau masea. de mancat nu mai cooperam deloc. fructe sa nu vada, iaurt la fel si mai nou nici carnita nu mai vrea. ne hranim mai mult cu pufuleti si biscuitei in ultimul timp. si laptele de rigoare.
haide ca va las ca m-am plans destul pe aici.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mirela oare asta i-a afectat pe toti Raresii? Uite ce am scris eu aici

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Multumim de urari! Nu am mai avut timp sa intru pentru ca duminica au avut si nasii botez si am fost obosita rau. Cand intru in posesia pozelor o sa postez sa imi vedeti printesa.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Mirela oare asta i-a afectat pe toti Raresii? Uite ce am scris eu aici

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

am citit ce ai scris si nu stiam daca sa rad sau sa plang pt ca acelasi soi de TERORIST este si rares al meu. face numai ce vrea el, mananca numai ce vrea el si cand vrea el. imi aduc aminte de vremurile bune cand papa tot ce ii puneam si cum deschidea singur gurita lingurita dupa lingurita, unori nu apucam sa umplu lingurita ca el si deschidea gura, iar acum o inchesteaza de imi vine sa ii rup gura/buzele incercand sa i-o desfac cu lingurita si am inceput sa casc si eu gura o data cu el de cat ma concentrez sa ii dau sa manace. am impresia ca daca o deschid eu o deschide si el
aseara am crezut ca dau cu el de pamant. a baut el bibe frumos si apoi a inceput frichineala in patut. se dezvelea, incerca sa arunce plapumioara din pat, se ridica in picioare si ridica un picior peste patut sa se dea jos. am iesit de cateva ori din camera ca sa nu pocnesc (mi s-a mai intamplat de cateva ori sa ii dau 2-3 palme la fund si m-a mancat gura sa ma plang la o vecina si acum de fiecare data cand ma vede nu mai are ce sa ma mai intrebe decat "ai mai batut fata copilul, mama denaturata ce esti" (si zice asta de fata cu oricine este in preajama, asa ca cred ca mi s-a dus faima in cartier ca imi "omor" copilul in bataie). nu m-ar deranja ca nu se culca la timp pana la urma, dar macar sa stea in pat langa mine daca in patut nu vrea, sa cante sa vb sa faca ce vrea el dar langa mine nu sa ma escaladeze ca sa se dea jos si sa faca tampenii. si mai ales cand stiu ca eu sunt insarcinata si mi-e rau non stop si fac eforturi suplimentare, va rog sa ma credeti, sa il plimb pe el cate 5-10min in brate (are peste 12kg, deci va inchipuiti ce greu imi este), si el in loc sa stea linistit se franguie si ma impinge si ma loveste cu picioarele si mainile pe unde apuca ca sa nu mai stea in brate dar nici jos nu vrea, atunci cum sa nu te ia nervii si sa mai gandesti rational??????????

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani Ana, sa fii sanatoasa si cuminte (iarta-ne, te rugam, pentru intarziere)...La multi ani tuturor celor care serbeaza azi ziua onomastica.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mirela sa stii ca o palmuta, 2 peste pampers i-am mai dat si eu, si asta nu cred ca ma face mama denaturata...tu oricum esti o curajoasa...mie mi-e teama cu inca un bebe, nu neaparat pentru ca nu am ajutor, ci pentru ca mi-a fost asa rau cand am fost insarcinata, ca nu eram in stare sa fac nimic, doar zaceam...iar acum cu Riana nu prea as mai avea cum sa zac...la faza cu somnu nu stiu ce sa zic...ziua ma pun eu in pat, ma fac ca dorm(de multe ori chiar adorm), Riana se joaca si intr-un final vine langa mine in pat si adoarme...seara e mai usor, nu se mai da jos din pat ca sa se joace, ci doar se frichine pana adoarme...astept momentul cand va adormi singura la ea in camera, dar cred ca mai e pana atunci.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput