Imi cade f. rau parul!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Multumesc mult, Draga Kid!! O sa o incerc si pe asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

andreea81, scuze abia acum am vazut mesajul tau , asa ca am sa-ti raspund acum. Eu dintotdeauna am avut par de pisica, dar in ultima perioada imi cadea f. mult doar prinzand varfurile cu mana strangeam o mana de par ceea ce nu mi s-a intamplat pana acum(nici macar dupa nastere). Poate sa fie si datorita anotimpului (de obicei cade toamna si primavara) dar si din cauza stresului, chiar daca ne gandim ca nu avem motive sa fim stresate, organismul lucreaza.
Asadar la o luna de tratament am remarcat ca nu imi mai cade parul decat la spalat, iar daca il strang cu mana si trag de varfuri s-a micsorat si nr. firelor care se desprind (4-5 fire), in plus am un bretonel scurt (proaspat iesit gen puf)ceea ce n-am mai avut demult, sper sa dea roade pana la urma, mai am insa 8 fiole de folosit(evident nu o sa fac parul ca al Tinei Turner) dar macar sa nu mai cada si sa se mai intareasca un pic. Nu stiu insa daca dupa terminarea tratamentului de 18 fiole trebuie sa fac pauza sau sa-l folosesc in continuare, am sa ma informez la farmacie.

Mergi la inceput

Cortez, tu la cat timp te speli pe cap? Nu stiu ce sa mai incerc: capsule Foltene sau capsule Vichy.....o sa le iau si eu pe rand....Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

Andreea81, iti spun, nu mai folosi sampoane de larg consum cu chimicale in ele. Du-te la plafar sau magazine naturiste si cumpara-ti din ingrediente naturale. Mie nu-mi mai cade de cand folosesc sampoane naturale.

Mergi la inceput

Eckho, sa stii ca mare dreptate ai! O sa-mi caut sampoane naturiste!Multumesc mult de sfat. Acum imi fac un tratament cu o solutie alcatuita din ulei de in, ricin, alcool, urzica. Imi cam blegeste parul, dar macar de nu mi-ar mai cade asa de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Alina mersi de reteta. Din pacate nu cred ca voi gasi aici sapun de care spui tu si nu stiu ce este aceea MSM si de unde se poate procura.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

andreea - poate ca nu iti mai cade parul atat de mult pentru ca nu mai are ce sa iti cada , Glumesc, dar acesta este cazul meu. Mi-a cazut atat de mult, incat acum nu prea mai are ce sa cada!!!! Am inceput acum un tratament cu aredei iute - cica activeaza circulatia capilara si nu mai cade, ba din contra, are rezultate miraculoase in cresterea parului (cica.. ) Vom vedea. Dupa cat timp ar trebui sa vedem rezultate???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxi2004

andreea - poate ca nu iti mai cade parul atat de mult pentru ca nu mai are ce sa iti cada , Glumesc, dar acesta este cazul meu. Mi-a cazut atat de mult, incat acum nu prea mai are ce sa cada!!!! Am inceput acum un tratament cu aredei iute - cica activeaza circulatia capilara si nu mai cade, ba din contra, are rezultate miraculoase in cresterea parului (cica.. ) Vom vedea. Dupa cat timp ar trebui sa vedem rezultate???

Hai ca esti tare!!! Pai solutia de ardei iute nu ai cumparat-o cu niste niste indicatii? Sau ti-ai facut-o singurica? Sa ma anunti cand o sa ajungi asa:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Originally posted by eckho

Andreea81, iti spun, nu mai folosi sampoane de larg consum cu chimicale in ele. Du-te la plafar sau magazine naturiste si cumpara-ti din ingrediente naturale. Mie nu-mi mai cade de cand folosesc sampoane naturale.

ECKHO
multumim de retete, da ai dreptate sampoanele din comert sunt pline de chimicale, eu folosesc sampone naturistice insa chiar mi-ar place sa folosesc sampoane facute de mine in casa, imi place asta la nebunie, toata ziua numai asta as face, pacat ca trebuie sa mai merg si la serviciu...
o sa imi procur si eu ingredientele de care zici tu, insa sunt nelamurita cu un lucru ce inseamna MSM, tu de unde le cumperi de la magazine cu profil naturist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

am cumparat-o de la plafar dar pe indicatii sunt alte chestii... gen reumatism, inducerea sevrajului la alcoolici si tot asa. Nu spune nimic de par - dar am gasit pe alte topicuri sau pe alte pagini internet ca ar fi foarte bun. L-am combinat pana la urma cu tinctura de urzica in proportii egale si m-am frectionat la radacina parului. Am stat cca 2 ore si m-am spalat. Daca cautati, veti gasi tinctura de mesteacan, de urzica, de lavanda, si cea de ardei iute - toate ar fi foarte bune. Iar despre cea de ardei iute a scris cineva anul trecut ca a vazut pe cineva caruia ii crescuse parul pe chelie (un barbat .. ) asa ca ... eu incerc cu asta.
Si cu vitamine si minerale - iau cu pumnul - ca nu mai stiu ce imi mai lipseste ..
Te anunt cand voi avea parul ca shakira ...
Mult succes la toata lumea ..

Mergi la inceput