Imi cade f. rau parul!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by andreea81
Voicu-bebi,vreau sa-ti mai spun ceva: atat de la Revalid cat si de la patilele de urzica o sa observi ca atat parul din cap cat si cel de pe corp o sa creasca muuuuuult mai repede....da' daca stau si ma gandesc mai bine, prefer sa ma epilez de 3 ori pe luna decat sa fiu cheala!!!!
Te pup si te felicit pentru sarcina. Sper ca intr-un viitor apropiat sa raman si eu gravida.
~Este mai importanta pacea decât dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atât de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o începem.
andreea...deci revalid e bun dar iti creste par cam peste tot corpul..ar fi cam nasol...nu stiu cum o fi samponul de la vichy si cel de la favisan.cred ca o sa ma duc si eu pe la farmacii sa vad cat costa ,sper ca pana saptamana viitoare sa imi iau
Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Ninia81 spune:
Voicu_bebi, samponul de la Favisan este f. bun. Am auzit k ar fi bun si cel de la Vichy...Dar despre Favisan pot spune ca este f. bun.
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
roxi2004 spune:
buna fetelor - ma alatur si eu clubului - (daca nu cumva il conduc deja ) si pt ca mie imi place sa vorbesc in cifre exacte, vreau sa va intreb cat de mult va cade parul ? Cam cate fire pe zi? Eu de exemplu daca imi netezesc parul sau imi trec mana prin el raman cu pana la 10 fire de par in mana - nu vorbesc de pieptanat sau de descurcat/tras mai tare de el. Si asta cred ca se intampla de o luna. Am mai avut probleme - de la nastere incoace - adica acum 3 ani - dar niciodata asa. M-am tratat cu chelstop(de plante), cu tratamentul de la vichy si a fost ok. Acum nu mai stiu ce sa imi pun in par si nimic. Ce analize ar trebui sa fac sa vad o cauza si la ce tip de doctor ar trebui sa merg? Am luat de-a lungul timpului si pastilele cu urzica, si revalid si vitamine pt par si unghii si ... cam degeaba.
eckho spune:
Moni, iarta-ma ca nu ti-am raspuns mai repede. M-am angajat si nu mai am timp nici sa mor.
Rulzz inseamna rules adica cel mai bun :) Am imprumutat si eu de la tinerii din ziua de azi :)
Nu stiam ca sunt diferite tipuri de urzica. Eu am cumparat ce am gasit la magazin.
Sa-ti scriu o reteta de sampon pe care am facut-o eu. Daca esti in US ai toate snasele sa gasesti toate ingredientele.
120ml of castile soap with any scent is that available – plain, peppermint, eucalyptus.
15g of rosemary - stimulates the hair follicles and helps to prevent premature baldness
15g of sage – has antioxidants and keeps things from spoiling and is antibacterial
15g of nettles – acts as a blood purifier, blood stimulator, contains a large source of nutrients for hair growth
15g of lavender – controls the production of sebaceous gland oil and reduces itchy and flaky scalp conditions
2000 mg of MSM – provides organic sulfur to your scalp, which improves the health and strength of your hair. It also helps to drive herbal nutrient into the skin and follicles where they can do the most good.
one empty 250ml plastic bottle, or any other empty shampoo or soap bottle.
Mix the herbs in a jar, which has a lid. Boil 2 cups of distilled water. Add 3 heaping tablespoons of the mixed herbs into the boiling water. Pull the boiling water and herbs off the stove. Let the herb mixture sit for 30 – 40 minutes. Put the 2000mg of MSM into the herb mixture after 30 minutes of cooling. After 40 minutes and the MSM is melted, strain the herbal mixture into a bowl.
Pour 60ml to 75ml of strained herbal tea into the plastic bottle. Now, pour the castile soap into the plastic bottle. Cap the bottle and shake to mix the ingredients.
The shampoo is now finished and ready for use. Use this as a base for all of the shampoos you make. You can add different herbs as you learn what these herbs do and how they help your hair. You can vary the ingredients according to your taste. But now you have a shampoo that has no additives that can harm you.
Asa cum zice aici poti sa-l folosesti ca baza si sa adaugi ce vrei tu in el. Eu de exemplu de fiecare data cand ma spal separ cantitatea necesara pt o spalare si o amestec cu un galbenus de ou. Am pus si cateva picaturi de ulei de masline. Galbenusul si uleiul le adaug pt ca samponul de baza imi usuca scalpul. Eu oricum intotdeauna am avut probleme cu matreata.
Esentialul insa e ca nu-mi mai cade parul la spalare,doar cateva fire. Cade un pic la periere dar in nici un caz cum cadea inainte. Eu sunt multumita.
Succes daca vrei sa incerci.
Alina
eckho spune:
Alynuta, raspunsul de mai sus e si pentru tine.
Mai adaug retete aici. Scuze ca nu sunt in romana dar n-am avut timp sa le traduc. Daca e cineva care e interesat si are nevoie de traducere, cu toata placerea ajut. Sau poate se gasesc fete pe aici sa ajute 
3 Tbsp castile soap
1 large egg separated
In a bowl, beat egg white until foamy. Blend in yolk followed by the castile soap. Wet hair with warm water. Massage half the egg shampoo into scalp. Rinse well then massage remaining shampoo into scalp. Leave on hair about 1 min. Rinse thoroughly with warm water.
Hair Conditioners
3 tbsp olive oil
20 drops essential rosemary oil
For shine and growth
3 tbsp olive oil
1 finely chopped medium sized root of parsnip
1/2 tsp crushed seeds of parsnip
Boil for five minutes and strain. Adds shine and stimulates growth.
1-2 whipped eggs
1 tbsp olive oil
1 tsp glycerine
Massage into washed hair. Leave at least 15 minutes. Rinse with cold water. Adds moisture and shine.
4.25 oz olive oil
1 whole egg
pinch of salt
4 tbsp apple cider vinegar
1 tsp honey
Use electric mixer on high speed to mix (will produce mayo-like concoction). Massage into dry hair and leave for one hour. Rinse with cold water. Adds protein and shine.
3.5 oz apple cider vinegar or unsweetened apple juice
40-60 drops of essential thyme oil
Mix vinegar/juice and oil. Massage into scalp and leave for five minutes. Rinse and shampoo. Adds shine and combats dandruff.
Otetul de mere il folosesc si eu. E super.
Va pup. Sper sa va ajute. Mai scriu cand mai apuc. Cel mai probabil in weekend.
Noapte buna!
Alina
andreea81 spune:
Voicu_bebi, nu am spus ca iti creste PAR IN PLUS, ci doar ca acolo unde esti epilata, iti creste mai repede! E o diferenta! Insa cred ca fiecare organism reactioneaza altfel.
kid spune:
Si mie imi cade foarte rau parul, mai ales dupa ce am nascut.
Am luat si eu revalid, dar nu am vazut nici o imbunatatire.
Acum tocmai am terminat un tratament Foltene si pot sa spun ca se vede diferenta. La primavara mai fac o tura.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
andreea81 spune:
Kid, ai folosit doar sampon de la Favian sau si capsule(asta daca exista)?
Multumesc.
P.S. Eu am tinut cura de 3 luni cu Revalid capsule si Sampon, dupa care am facut o pauza de 3 luni si iar am inceput...la mine s-a vazut o imbunatatire. Acum am cumparat si un tratament tot de la Revalid, dar sa stiti ca incurca rrrraaaaauuuu parul, mai ales ca al meu este si subtiat mult.
P.S. Sampoanele de la Favisan sunt scumpe?
kid spune:
andreea81 Am folosit sampon Foltene, care e 37 roni si are 200 ml, iar tratementul este 100 roni si are 12 capsule cu care te dai dupa spalare. Eu am folosit cate 2 pentru ca am parul destul de lung, chiar daca am dat doar la radacina, nu mi-a ajuns doar o capsula.
Eu am folosit si balsam cu placenta pentru ca mi se incurca foarte rau parul, dar asta la mine e problema generala, indiferent ce sampon folosesc.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia