Imi cade f. rau parul!!!!
Raspunsuri - Pagina 8
andreea81 spune:
Voicu-bebi, si eu iti recomand pastile de urzica de la Laboratoarele Medica. Sunt romanesti, sunt bune si nici nu costa asa de mult ca cele de la Harmony Lyne sau Wallmark. Oricum trebuie sa le luati pe o perioda mai lunga de timp, la mine asa se vad rezultate...deci timp de 3 luni, cate 3 pe zi, si apoi cu o pauza .....Stie cineva vreun plafar sau vreo farmacie unde se prepara sampoane de par? Sincer, eu nu mai cred in nici o reclama, oricat de frumos ar mirosi ele!
voicu_bebi spune:
da asa e andreea,mai mult e reclama de ele . nici macar nu sunt bune..uite eu am luat garnier fructis si vreau sa iti zic ca ma mananca parul si imi face matreata,asa ca deja nu mai cred nimic cu reclamele astea .
mersi de raspuns. o sa iau si eu pastilele de urzica,dar am inteles ca si produsele de la vichy ar fi bune...
mmultumim oana de raspuns...da e ceva mai scumpt foltene dar macar sa dea rezultate
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

Alynutza spune:
quote:
Originally posted by eckho
Eu una am inceput sa-mi prepar singura sampoane si sa folosesc numai chestii naturale, ca diferite uleiuri pt hidratare si demachiare. Am aruncat toate sampoanele, cremele, demachiantele, gelurile de dus si cate altele. Sa vedem ce efect o sa aiba. Parca nu mi-a mai cazut parul asa rau data trecuta la spalat.
Alternative exista; trebuie doar sa avem vointa.
Va pup.
Cum iti prepari sampoanele si din ce? Pe mine m-ar interesa.
Cat despre urzica, eu nu mai stiu ce sa zic, am mai avut problema asta, am luat urzica si s-a rezolvat, acum a inceput din nou sa-mi cada parul destul de tare, deja iau urzica de mai bine de 2 luni si nu vad nici un rezultat.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
RalMar spune:
Voi nu aveti pielea uscata de la pastilele de urzica? La inceput luam 3/zi cum scria in prospect dar incepuse sa mi se usuce pielea foarte tare. Acum iau doar 2/zi, si vad ca nu mai am probleme. In plus, am mai rezolvat o problema foarte enervanta cu aceste pastile: constipatia. Ma simt foarte bine cu ele. Tratamentul se face doar 3 luni, sau se poate si mai mult?
Anderra spune:
Bebi, eu pastilele de urzica le iau de la Plafar, intr'adevar nur ecomand nimanui sa ia 3 pe zi, usuca pielea.
Atat vichy, sampon energizant impotriva caderii parului (cu etiketa rosie-grena) cat si sampon crema impotriva caderii parului de la favisan (de la mag anturiste) sunt f bune.
cornelianeli spune:
fiolele sunt de la wella din gama SP
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Bebi, eu pastilele de urzica le iau de la Plafar, intr'adevar nur ecomand nimanui sa ia 3 pe zi, usuca pielea.
Atat vichy, sampon energizant impotriva caderii parului (cu etiketa rosie-grena) cat si sampon crema impotriva caderii parului de la favisan (de la mag anturiste) sunt f bune.Anderrusha Nice To Meet You ...Here
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
anderra,saru'mana de raspuns
..cel de la vichy il pot lua de la farmacie nu? am mai auzit si eu de cel de la favisan dar nu stiam cat e de bun.merci de sfat. noapte buna!
Sotie fericita si in curand viitoare mamica

andreea81 spune:
Voicu-bebi,vreau sa-ti mai spun ceva: atat de la Revalid cat si de la patilele de urzica o sa observi ca atat parul din cap cat si cel de pe corp o sa creasca muuuuuult mai repede....![]()
da' daca stau si ma gandesc mai bine, prefer sa ma epilez de 3 ori pe luna decat sa fiu cheala!!!!
Te pup si te felicit pentru sarcina. Sper ca intr-un viitor apropiat sa raman si eu gravida.
dana d spune:
Andreea, daca o sa ramai gravida dupa nastere o sa ramai si cheala...
Eu aveam un par.. o frumusete: des, ondulat si lung. Dupa prima sarcina la cateva luni a inceput sa-mi cada foarte mult asa ca pe la 1 an coada mea era mult mai subire decat inainte de sarcina si l-am tuns. Din pacate au trecut 13 ani de atunci si am mai nascut o data dar parul continua sa cada mult si deja se vede mult prea bine pielea capului deasupra fruntii. Cand e ud ma sperie cat de rar e in zona aia...parca ar putea fi usor numarate firele de pe un cm patrat.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA