Imi cade f. rau parul!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

FETELOR, va dau un sfat , nu va mai luati tratamente dupa auzite sau care le-au facut alte fete.DUCETIVA LA DERMATOLOG ca va da el in functie de ce problema aveti.Asa cheltuiti o gramada de bani si nu au nici un efect.Si eu am incercat o gramada de tratamente experimentale si nu au adus la nici un efect,asa ca am apelat la dermatolog si nu mare mi-a fost mirarea ca dupa tratamentul dat de el(pt ca fiecare are alt motiv pt caderea parului)nu imi mai cade parul.V-am pupat si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Masca de par: 1 galbenus + 1 lingurita vit A + 1 lingurita ulei ricin + 1 lingurita ulei de masline + 1 lingurita zeama de lamaie + 1 lingurita miere + 10 picaturi spirt medicinal. Se amesteca toate astea, se pun pe parul umezit, se freaca bine pa pielea capului si se lasa 30 de minute. Se face de 2-3 x / saptamana sau cand aveti timp.
Garantat nu va va mai cadea parul, creste mai repede si mai sanatos :-)

[ Cele cu ten gras pot pune albusul ramas pe fatza, e o masca f buna, restul de fete le pot congela pt bezele :-) ]

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Salut,
din pacate ma confrunt si eu de multa vreme cu aceasta problema.
Am incercat pe rand mai toate retetele de pe aici si nici una nu da rezutate pe termen lung .
Vorbesc de : Gerovital, Vichy,Foltene,Capsule cu urzica...inclusiv maionezele cu ou, ricin ..etc.
Am inceput sa studiez problema serios si am constat ca sunt doar cateva tratamente medicale care sunt avizate de FDA ca fiind eficiente.
Minoxidilul asociat cu Spironolactona a mers in cazul meu ( tratam recomandat de medic ), dar numai dupa 6 luni de trat.
Am mai citit pe internet ca ar mai fi un piaptan cu laser ( Laser coomb ) care e de asemenea avizatFDA si care da rezultate.
In rest toate sunt apa de ploaie, rezolva doar situatiile care s-ar rezolva oricum de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikkk spune:

quote:
Originally posted by alinush_77

FETELOR, va dau un sfat , nu va mai luati tratamente dupa auzite sau care le-au facut alte fete.DUCETIVA LA DERMATOLOG ca va da el in functie de ce problema aveti.Asa cheltuiti o gramada de bani si nu au nici un efect.Si eu am incercat o gramada de tratamente experimentale si nu au adus la nici un efect,asa ca am apelat la dermatolog si nu mare mi-a fost mirarea ca dupa tratamentul dat de el(pt ca fiecare are alt motiv pt caderea parului)nu imi mai cade parul.V-am pupat si multa bafta

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikkk spune:

salut!fetelor eu sunt noua aci!scuze ptr e am trimis!am trimis aiurea!danet...stai asa ca m-ai impresionat! :) "Minoxidilul asociat cu Spironolactona a mers in cazul meu ( tratam recomandat de medic ), dar numai dupa 6 luni de trat".zi-mi mai mult!ca am citit si eu dar am auzit ca nu mai ai voie sa mai faci copii cica afecteaza fetusii1zi-mi te rog cum ti-a prescris medicul cate comprimate mg? zi-mi te rog si f interesata...multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Eu am avut un par bogat frumos...pana cand la o varsta frageda mi-a luat Dumnezeu mintile si am facut un permanent, dar cum nu e suficient sa fii imprudenta odata, am mai facut unul, ca deh se ducea primul
Ce a ramas era ok, frumos in continuare, dar cadea intr-una, nu ingrijorator insa. Pana la un punct cand iar a inceput sa cada de m-am speriat. Am depistat cauza zic eu si am schimbat vopseaua, apropo sa nu utilizati Palette...e groaznic de puternic. Am trecut la cele fara amoniac. S-a mai imbunatatit treaba dar nu prea. Am zis ca tot de la vopsea, e...acum de cand am ramas insarcinata - evident nu m-am mai atins de vopsea dinainte de conceptie, imi cade intr-o veselie...ce a mai ramas, ca ma mir si eu ca mai are ce sa cada.
M-am speriat rau cand am ramas cu un pumn de par in mana la spalat, si m-am tuns mult mai scurt. Acum imi urasc coafura, parul cade in continuare si de la doctorita mea am primit raspunsul :din pacate probabil o sa mai cada :(.
Eu am multe prietene care au nascut, sunt pe aproape sa nasca etc., toate mi-au spus:sa vezi ce par frumos, ce unghii tari (cu asta au avut dreptate :)). Oare isi revine parul dupa nastere? Macar asa cum era... Nu stiu de sampoane impotriva caderii parului, nu as vrea sa faca rau lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

as vrea sa impartasesc si eu experienta cu caderea parului, a durat citeva luni si a disparut de la sine, sau poate nu, dar sa va povestesc

am observat ca incepe sa cada, la inceput mai putin doar la spalat, apoi mai des, de aveam fire pe haine, pe tastatura etc, acum vreun an cind umblam cu tatal meu prin spitale la radioterapie si chimioterapie...incepusem sa gindesc ca poate au vreo legatura radiatiile care le facea tata, desi nu stateam in sala cu el in mom iradierii, doar pe linga...ma rog, perioada a coincis cu descoperirea unui nodul la san, dureri mult mai cumplite decit de obicei la ciclu, si aparitia unei iritatii pe piele, pitiriazis (nu psoriazis) rozaceu, care a disparut fix dupa 6 saptamani, cum mi-a spus doctorul ca o sa dispara...ei bine dupa citeva luni nu mi-a mai cazut parul, dar eu am inceput cu investigatii si am descoperit ca am endometrioza( chisturi mari pe ambele ovare de natura endo) si am inceput sa iau anticonceptionale

gindind acum in urma, cred ca o explicatie pt caderea parului ar fi in primul rind stresul si apoi dezechilibre hormonale si poate combinat si cu imunitate scazuta

am spus la inceput ca a trecut de la sine, pt ca nu am facut nimic pt par, adica nu am mers la dermatolog si nu am cumparat sampoane speciale, ca n-aveam timp de asa ceva atunci...ah, si tot in perioada aia, daca ati mai auzit asa ceva, imi miroseau unghiile de la maini parca a migdale...mi s-a intimplat odata la servici sa rod o pielita care ma deranja si nu mi-a venit sa cred, era pregnant mirosul...chiar nu stiu ce inseamna asta, mai ales ca acum nu mai am asa ceva

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

Imi cer scuze ca n-am raspuns mai repede. De cand cu serviciul asta nu mai am timp nici sa mor.

quote:
Originally posted by andreea81

Eckho, sa stii ca mare dreptate ai! O sa-mi caut sampoane naturiste!Multumesc mult de sfat. Acum imi fac un tratament cu o solutie alcatuita din ulei de in, ricin, alcool, urzica. Imi cam blegeste parul, dar macar de nu mi-ar mai cade asa de mult!

~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

Andreea, ce se mai aude? A mers tratamentul? Ti-ai cumparat sampoane naturiste?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Alina mersi de reteta. Din pacate nu cred ca voi gasi aici sapun de care spui tu si nu stiu ce este aceea MSM si de unde se poate procura.

Alynutza, intr-adevar nu cred ca se gaseste sapunul ala in Rom. Cat despre MSM uite aici un exemplu. Poate il au la farmacie. E bun sa-l iei si asa ca minerale.
http://www.goodnessdirect.co.uk/cgi-local/frameset/sect/SVMMM-MSM.html

Dar sa stii ca se poate sa te speli si numai cu galbenus de ou amestecat cu infuzie de plante. Am incercat eu si chiar iti curata parul. Singura mea pb cu amestecul asta e mirosul de ou: barbatu-meu il uraste, nici nu se apropie de mine. Asa ca a trebuit sa renunt.

Am renuntat si la reteta aia ca imi facea matreata. Acum mi-am cumparat sampon natural de la un health shop. Nu-mi mai cade parul dar matreata tot am. Perseverez cu samponul asta pe baza de tea tree, poate cu timpul scap de ea. Mentionez ca oul nu-mi facea matreata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Loma

quote:
Originally posted by eckho

Andreea81, iti spun, nu mai folosi sampoane de larg consum cu chimicale in ele. Du-te la plafar sau magazine naturiste si cumpara-ti din ingrediente naturale. Mie nu-mi mai cade de cand folosesc sampoane naturale.

ECKHO
multumim de retete, da ai dreptate sampoanele din comert sunt pline de chimicale, eu folosesc sampone naturistice insa chiar mi-ar place sa folosesc sampoane facute de mine in casa, imi place asta la nebunie, toata ziua numai asta as face, pacat ca trebuie sa mai merg si la serviciu...
o sa imi procur si eu ingredientele de care zici tu, insa sunt nelamurita cu un lucru ce inseamna MSM, tu de unde le cumperi de la magazine cu profil naturist?

Loma, eu am cumparat MSM de la un magazin naturist. Sapun la fel. Dar se gasesc si pe net. Poti sa faci comanda. Ma gandesc ca se gasesc mai usor in Canada decat in Rom.

Eu folosesc produsele 'Faith in Nature' (http://www.faithinnature.co.uk/) acum, de lene , si sunt multumita. Cand eram acasa imi placea sa incerc sa-mi fac singura produsele. Acum numai de asta nu mai am chef cand vin asa obosita

Pupici la toate,
Alina

Mergi la inceput