Imi cade f. rau parul!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Ancuta-Maria spune:
Alina sin Manchester? OAre ne cunoastem? ![]()
Fetelor din UK, nu am timp sa citesc din urma...imi cade si mie rau parul...recomandati'mi va rog un sampon/tratament bun!
andreea81 spune:
Eckho, poate e prea devreme sa ma pronunt, ca abia am inceput sa folosesc un sampon cu Ginseng, iar inanite de spalare imi fac un tratamentul de care ti-am pomanit in alt mesaj: ulei de ricin, ulei de in, alcool si altele. Samponul are 250 de ml si costa 16,5 Ron. Sa vedem dupa mai multe spalari ce se intampla. Oricum nu imi mai pun in cap nici un sampon de "firma" nici sa ma tai...poate din cele destinate bebelusilor.
eckho spune:
quote:
Originally posted by andreea81
Eckho, poate e prea devreme sa ma pronunt, ca abia am inceput sa folosesc un sampon cu Ginseng, iar inanite de spalare imi fac un tratamentul de care ti-am pomanit in alt mesaj: ulei de ricin, ulei de in, alcool si altele. Samponul are 250 de ml si costa 16,5 Ron. Sa vedem dupa mai multe spalari ce se intampla. Oricum nu imi mai pun in cap nici un sampon de "firma" nici sa ma tai...poate din cele destinate bebelusilor.
Nici alea pt bebelusi nu sunt lipsite de chimicale. Daca dai un search pe net o sa gasesti toate chimicalele nashpa din produsele de frumusete. Te sperii. Cele mai multe informatii se gasesc in engleza. In romana n-am gasit mare lucru.
http://www.naturalenergies-online.com/whats_in_name.php
Ancuta, nu cred ca ne cunoastem ca eu nu cunosc niciun roman pe aici.
pupici
Alina
mcm spune:
A incercat cineva sampoanele de la Himalaya Herbals? Au o gama de pastilute si siropuri pe baza de plante si mai nou au scos pe piata si sampon. Ma gandesc ca ar avea ingrediente naturale si nu ar fi atat de chimicalizat ca un sampon obisnuit.
www.articoledepetrecere.ro
Ninia81 spune:
Buna fetelor!
In ultima vreme parul meu nu mai cade in asa fel incat sa ma sperie. Se pare ca a fost de vina stresul. Acum m-am linistit si este mult mai bine...Sigur cea mai mare problema este stresul...
Va pup pe toate.
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
alinush_77 spune:
BUNA FETELOR.
Pana acum 2 saptamani imi cadea f f f tare parul, mai ales cand il spalam(CU PUMNII),eram disperata,parul meu este f lung si o ajuns atat de rar. Am incercat o gramada de tratamente luate de la farmacie care intr-un timp m-or ajutat, dar de data asta nu si-au mai facut efectul ,la inceput am crezut ca este din cauza vopsiri (ma vopsesc blonda) , dar sa adeverit ca nu este asa. Dupa nenumaratele incercari (si cheltuieli pe deasupra,ca au costat o avere) care nu au avut nici un rezultat am apelat la un dr. dermatolog foarte renumit(cica face minuni) ,care mi-a spus ca am dermatita,(o iritatie a pielii capului )si lipsa vitaminelor din organism . Am facut tratamentul care mi-la dat cu sampon de la DUCRAY, o spuma OLUX si niste pastile INTEGRATOARE ALIMENTARE cu fier .... Dupa 2 zile ce am inceput tratamentul nu imi mai cade parul, dar....am facut o infectie a pielii capului(furunculi)si acum iau tratament cu antibiotic... Deci cat sunt de buni dar mai dau si ei gres dar problema cea mare o trecut.
Deci totusi singura solutie este sa apelati la un doctor dermatolog
Amethyst spune:
Buna,
stiti cumva daca se poate lua ceva impotriva caderii parului in timp ce alaptez? imi cade foarte rau parul de cand am nascut si as vrea sa stopez aceasta cadere dar nu cred ca pot lua orice daca alaptez.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Ninia81 spune:
Ametyst, am gasit o reteta scrisa de o fata care este tot in perioada alaptatului si are probleme cu parul...uite reteta scrisa de ea
"am cumparat de la de la magazin gen plafar sau cu produse naturiste radacina de brusture(100 g) si ulei de masline extravirgin(iti trebuie 200 ml).Am pus radacina in ulei intr-un vas pe care l-am asezat in alt vas cu apa calda (se fierbe pe baie de aburi) si l-am fiert asa vreo 3 ore din momentul in care a inceput uleiul sa fiarba.Dupa ce s-a racit am scos radacina si am filtrat uleiul pe care l-am pus intr-o sticla de bere(de sticla maro)trebuie sa fie sticla inchisa la culoare.Cam cu o ora inainte de baie ma frectionez pe pielea capului cu acest ulei,dupa care imi pun o punga pe cap si un prosop ca sa nu patez hainele...Acum nu mai am probleme cu caredea parului ci din contra incep sa imi indesesc parul.....
Sper sa iti fie de folos!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
heleny spune:
Sau puteti folosi sampoanele URTEKRAM . Sunt foarte bune si chiar au efect. Pe mine nu ma mai convinge nimeni sa trec din nou pe altceva.