Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
pussi spune:
anca a mersi! El tot ziicea .. ca am facut eco pe un aparat mai prost, nu pe al lui, ca n-a putut ca prinda bine DPN si CA la Ana...
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
neata
de juma de ora tot citesc din urma....
pussi, eu am facut injectiile alea 1 la 12 ore 4bucati.
erika, nu eu am facut desenul, eu sunt antitalent total in domeniul artistic, in schimb tati........ , sper sa-i semene micuta lui!!!!
intreba cineva ieri de atestatul de puericultura, eu il am de pe la mijlocul sarcinii.
doamne feletlor eri am umblat atat de mult pe jos ca nu mai puteam calca pe talpi ce tare ma dureau!!
contractii am si eu, dar nu ma streseaza!! eu as vrea sa fie bebelina maricica si sa se nasca mai devreme!!! eu sunt nascuta in august, tati in 26 sept si bebe as vrea sa fie in oct!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by creem
Fetele, am uitat ieri sa va spun ca de la mustul ala am avut niste balonari si niste arsuri groaznice...nu va recomand decat putin de pofta..cel putin la mine un pahar a avut un efect foarte nasol.
Iar acum am arsuri de la sucul de rosii!
Eu cand am arsuri pap covrigi si imi trece.Poti incerca...
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Victo spune:
buna dimineata!
va asteptam la o mamaliga cu branza...nu e micul meu dejun de obicei, dar mi-e foame, dle...:)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
loub_erika spune:
bine v-am regasit..,rge,vezi ca tiam trimis raspuns ,sper sa nu te plictisesti de citit !!
Eu m-am tot gandit ce sa fac de mancare...,am ales varza a la Cluj,o sa beau o tona de apa ,dupa varza murata,dar imi era pofta,asa ca ma duc sa ma apuc de treaba...,cu toate ca de cand am aflat ca verisoara-mea a nascut la 32 de sapt,parca nu mai am stare...,parca ma apuca si pe mine toate alea..,eu cred ca tine de fapt de ceea ce gandim!!
32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Victo
buna dimineata!
va asteptam la o mamaliga cu branza...nu e micul meu dejun de obicei, dar mi-e foame, dle...:)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
Nu ma chinui asa de dimineata... sunt moarta dupa mamaliga cu baranza si out fiert...
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
salutiiiiiiii,
noi am fost la dr.( dureri de burtica fara contractii, aparute in aceasta dupamasa) si fetele sunt bine: Ana are 917 gr., Elena 1.170 gr. Colul lung si inchis... o sa mai merg odata saptamana asta si in principiu sambata-duminica fac injectiile de maturare a plamanilor! S-a reconfirmat data nasterii .. 1-2 noiembrie!
revin.. ca inca n-am citit din urma..
Felicitari pt printese!
Elena e chiar grasunica, a mea la 28 implinite avea 1300 gr, asa ca la voi e de inteles sa fie mai micute, fiind doua; dar eu zic ca sunt f bine amandoua.
De ce 1 nov? De ce nu te mai lasa? Am vazut pe National Geographic gemeni nascuti la 38+, natural.
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ellis30+
ancadragoman spune:
Erica pai daca nu ai probleme nu ai cum sa nasti la 32 de saptamani,asa ca da fuga la mancarica si sa ne aduci si noua
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
loub_erika spune:
ok,ancadragoman,am sa incerc sa nu ma mai gandesc la toate prostiile..si sa fiu pozitiva...,am sa va aduc si vou papa bun..!
32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif