Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
pussi spune:
Bb atunci il mai intreb odata, poate n-am inteles eu bine!
ellis mersi! de lasat ma lasa pana stau fetele, dar e riscul crescut de nastere prematura din cauza faptului ca nu doar sarcina gemelara... mai e si placenta previa... si astea doua combinate cresc riscul + ca deja eu am avut contracti!
victo si noi vrem... diseara il punem pe tati sa ne faca
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
erika, vasari multumim... eu tot speriata sunt.. ca daca ar fi sigur ca e totul ok nu m-ar pune sa fac injectiile de maturare a plamanilor!
cu balanta... e o zodie frumoasa eu sunt balanta!
BURTICA ROZ
Injectiile de maturare a plamanilor se fac oricum persoanelor cu risc de nastere prematura; daca treci de 36 de saptamani nu se mai fac, ca de atunci sunt plamanii total functionali.
Ellis30+
pussi spune:
ellis... cica asta e prima runda.. la 32 de sapt. o sa mai fac o tura.
BURTICA ROZ
Victo spune:
irinuco...ma sa stii ca cel putin la mine e cam greu cu dansatul avand burtica..am fost la un ultim chef cu colegii acu 2 luni!-deci aveam burta mica- dar mi s-a
parut f obositor!
io stiti ce acitivtate productiva am in dimineata asta? spal rufe. nu eu, fizic, ca masina..dar la mine nu e simplu...nooooo..stau cu urechile ciulite..si ma duc din 5 in 10 min sa ma uit la ea, ca sare programele de numa si ma trezesc ca in 15 minute cica "a terminat'
cum intentionam sa ne luam alta pt casa noua..iar n-am chef de dat bani pe reparatii..:(:(
dany 2007, nu cred ca e nicio problema..mai nasol e la mine, ca nu prea beau apa..:(:( asa ma fost toata sarcina..mi se face rau de la lichide.:(asa ca o sa am un bebelus cu pielea creata, probabil..:(
Ramo, asa e cum zice ancad cu plicitiseala..eu sunt acasa de 2 luni..dar acu mi-a cam ajuns..ma cam plictisesc de numa..:(
fetelor, nu eliminati sarea de tot din mancare, pt ca ea contine iod.or m-am uitat si elevitul nu contine iod. pot interveni ulterior probleme cu tiroida.
creem, mami, eu am observat ca arsurile astea n-au regula.eu mananc cam la fel zilnic..adica zilnic de ex, mananc rosii, fructe- cam aceleasi-adica mere si struguri..cd vor ele apar..asa vreo 3 zile si nopti la rand..apoi fac o pauza inca vreo 4 zile si tot asa. la voi nu e la fel?
sa incerc sa-mi fac programare la tuns..sa ma fac bella..numa ca hairstilistu' meu e greu d eprins la telefon....si n-am chef sa cobor dealu' sa ma duc pana la coafor. caci clujul asta e plin de dealuri...iar eu stau pe unul dintre ele..:)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
Pussi ma bucur ca fetele sunt ok si poate ti-a dat injectiile ca sa stati linistiti in caz ca se intampla ceva neprevazut.
Vasari felicitari ptr grasunica.
Pufule sa il stapaniti sanatosi.
Rox nasoala faza cu alarma.
O zi buna la fete
Na ca uitasem ,a zis dr ca daca pot sa nu ma duc la astea doua nunti pe care le am ar fii super bine
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Si eu am avut o nunta in we si nu m-am dus, imi pare rau, dar e mai bine pt bebica mea; stai linistita in patut.
Ellis30+
pussi spune:
ancuta pe mine ma enerveaza statul la pat si din motivul ca n-am cumparat pt. Tuste mare lucru.. doar haine! cand o sa le cumpar? O sa fug din spital sa-mi cumpar vanita.. saltele patuturi..
BURTICA ROZ
ellis spune:
Eu am o perioada in care printesa se misca mai putin si tare nu-mi place si ma ingrijoreaza...S-o fi intors in vreun fel si nu o mai simt eu bine?
Daca o gadil sau o ciocan se intinde un pic, pe urma iar sta linistita.
E ok?
Ellis30+
Roxxy80 spune:
Neata, burtici. Ce active sunteti in dimineata asta. Ne-am trezit si noi de vreo ora. Am bagat rapid vreo 3 sandvisuri cu branza si un pahar de suc natural. baiatul meu doarme pentru ca azi-noapte a avut program de topaiala in burtica.
Pussi, Matei avea la 26 de saptamani 900 de grame, cu marja de +/-50 de grame. Eu cred ca e super la tine, dat fiind faptul ca sunt 2.
Azi ma simt cam lenesa. Cred ca sotiorul meu o sa vina totusi maine din delegatie. Il asteptam azi, dar l-au trimis si la Cluj. S-au gandit ei ca daca tot e in Targu Mures, ar putea da o raita si prin Cluj. Mi s-a luat sa stau singura, sa dorm fara el. E adevarat ca imi tine fie-meu de urat , dar mor de dorul lui tati.
Roxxy 29+Rares Matei
ancadragoman spune:
Pussi eu nici hainute nu prea am,dar stau sa fac 36 de saptamani si pe urma plec la cumparaturi
Ellis este normal ,probabil s-a intors ea intr-o pozitie in care nu o simti prea bine
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
pussi spune:
Roxxy te astept cu alte titluri de carti!
Ancuta eu stau pana la 34 .. si dupa la cumparaturiiiiiii!
A cumparat cineva de la Sensiblu produse Mustela pt. BB?? E o gentuta ( cu 3 produse in interior)acum la promotie cu 83 Ron?
BURTICA ROZ