Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Pussi na ca ne luam de manuta de-a binelea ...si eu tot balanta
Sambata aveam o nunta si o sa mearga sotul singur ca este un var de-al lui iar pe 6 oct la cea de-a doua nunta o sa merg ,daca nu nasc pana at,ca este la sora mea si na nu poate sa lipseasca tocmai motul
Eu am facut eco la 28 si 3 zile si avea 1220 de grame
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
dany2007 spune:
Neata si de la noi!
Fetelor nu stiu ce am de 2 zile beau apa f multa.Si nu am mancat nimic dulce.Ieri cred ca am baut peste 3 litri de apa.Credeti ca e vreo pb?
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
ancadragoman spune:
Dany este f bine stai linistita.
Ramo daca o sa ramai acasa sigur te plictisesti
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
pussi spune:
Ramo mersi. Imi fac probleme pt. Ana ca-i mai micuta .. Elena vad ca-i grasunica bine!
ancuta vezi daca nu esti VIP.. mergeai la nunta cu salvarea dupa tine ... preventiv
dany .. sarat ai mancat? eu oricum beau multa apa! Daca n-ai edeme bea cat poti!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi puteam sa merg si cu pompierii dupa mine ,nu de alta dar poate am nevoie de descarcerare ,dar nu ma risc
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Ramo daca ramai acasa te plictisesti de moarte.. cumpara carti, filme.. fa chef cu toate prietenele, cheama-le la tine la si barfe.. c-o sa mori de plictiseala
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Asa ma gandesc si eu,ca o sa ma plictisesc...Aici macar mai vorbesc cu unu,altu...Oricum pe la 12 ma duc acasa...dar nu mai pot sta pe scaun...nu stiu ce e cu mine...am o stare de nervi parca,parca am limbrici in...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani
dany2007 spune:
Fetelor nu am maincat deloc sarat (desi imi place)si de asta ma sperie setea mea de necontrolat. Merg prea des baie si nu imi convine.
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
alfa_anca spune:
Pussi si Elena mea la 28 de sapt fix avea 1185g, deci si Elena ta e in grafic. Acuma ca Ana e mai mica eu zic sa nu iti faci prea mari probleme, nu toti cresc la fel, nu poti sa le faci pe amandoua de 4 kilograme ca iti rup burta. Asa ca stai linistita dc si dr ti-a zis ca sunt bine amandoua.
Anca 33+ Elena
poze
creem spune:
Fetele, am uitat ieri sa va spun ca de la mustul ala am avut niste balonari si niste arsuri groaznice...nu va recomand decat putin de pofta..cel putin la mine un pahar a avut un efect foarte nasol.
Iar acum am arsuri de la sucul de rosii!