Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Erika, tu aveai doua verisoare foarte insarcinate? Sau le-am incurcat eu? Chiar ai o burtica mare, la mine intre saptamanile 30 si 34 a crescut cel mai mult, si inca n-am ajus la 100 cm :)

Fetelor, azi mi-am luat niste pantofiori de catifea marimea 40! Eu purtam 38. Imi vine sa rad de necaz. :))

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

O sa fiu f sincera. Sunt atat de incapatanata si de mandra incat nu cred ca voi apela la nimeni. Stiu ca o sa-mi fie f greu, ca o sa am zile cand o sa simt ca o iau razna, insa sunt convinsa ca ma voi descurca. Am un exemplu de putere si vointa in jurul meu: fina mea, fata simpla de la tara si fara nici un pic de experienta in cresterea copiilor, l-a nascut pe finutul meu la 30 de ani. Cu cateva luni inainte de nastere s-au mutat la Bucuresti (datorita serv sotului). Aici nu cunostea pe nimeni, in afara de mine si de sotul meu. Sotul ei lucra cam 12 ore pe zi iar noi eram super ocupati cu serviciul si nu ajungeam decat o data pe luna pe la ea. S-a descurcat extraordinar. Acum finutul meu are 2 ani si jumatate si este un super baietel. De asemenea, ei au o situatie financiara f proasta si stau intr-o garsioniera inchiriata super mica. Deci a infruntat multe probleme si lipsuri.
Concluzia este ca sunt convinsa ca o sa ma descurc singura.

quote:
Originally posted by Victo

fetelor, chiar asa..voi veti apela la cineva sa va ajute la inceput, dupa ce nasteti..eu stiu..2-3 saptamani?
mie imi vine greu s-a trambalez pe mama de la braila pana aici..
plus ca vorbiram azi cu dnu' designer si nu cred ca va fi gata locuinta pana nasc..bine, noi mai avem probleme si cu firma constructoare, ca nu e izolat bine acoperisul..etc.etc.. asta insemnand ca vom ramane tot la socri inca vreo luna dupa ce va veni bebe...pana pe la inceputul lui decembrie. si deci, eu voi fi cu soacra, ca vreau ca nu vreau..bine, ne intelegem noi..poate imi va fi mai bine asa..ce sa zic si eu..doar ca as fi vrut mai multa liniste atunci.
c'est la vie...pas rose..:)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Roxxy 29+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

vasari,nu ...,cea care a flat acum ca e insarcinata la 37 de sapt e o nepoata din partea sotului din Franta...,iar cea care a nascut azi noapte e o verisoara de la Tulcea,care a nascut la 32 de sapt..,o fetita in loc de baiat..,inca nu am aflat si alte detalii,kg.cm,etc,important e ca e sanatoasa..,atata doar ca taticul cica cauta putulica...!! Ea a facut doar 2 ecografe 2D si alea nu recente,deci probabil ca au vazut cordonul ombilical in loc de putulica...,asta e..,doar ca e ciudat cand te obisnuiesti cu ideea ca e baiat si iese fata!! Au fost multe cazuri de genul asta,chiar am doua prietene care au patit la fel ,au crezut ca au fete si au nascut baieti,dar sanatosi si frumosi,ce mai conteaza!!!
Eu oricum de fiecare data cand merg la ecograf cer sa-i vad budunica pe tot ecranul ca sa fiu eu sigura!!

31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

roxxy80,asa zic si eu,in momentul de fata ,ca am sa ma descurc...,sincer dupa 5 ani de asteptare,in care visam cum ar fi sa tin si eu copilasul nostru in brate,nu ma sperie nimic,chair sunt pregatita psihic ptr orice ar fi..!!
In spital cand am sa nasc am de gand sa o am pe mama in camera cu mine,ca sotul nu va putea sta tot timpul...,ptr ca voi face cezariana si voi avea nevoie de ajutor...,plus ca tipul de camera imi permite si o persoana in plus ,cu masa si cazarea deja inclusa in pretul camerei...la euroclinic Bucuresti,deci de ce nu?! Iar dupa aceea in functie de cum imi revin dupa cezariana...,imi intru in functiile de mamica!!

31+ Angelina

Mergi la inceput

gata,am schimbat semnatura,azi am terminat 32 de sapt,superrrrrrrrr!!

32+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

In legatura cu ajutoare dupa nastere.....eu oricum stau cu socrii si deci as avea un ajutor, dar in primele zile tot o voi aduce pe mama ca ma simt mai in largul meu cu ea si stiu ca pot sa fac ce vreau si sa ii cer ce vreau fara sa ma simt prost. Acuma nu stiu sigur in ce masura chiar voi avea nevoie de ea, dar ma voi simti eu mai bine psihic stiind-o langa mine, dar oricum voi incerca sa invat sa ma descurc cat mai repde singura.

In we i-am avut in vizita pe parinti impreuna cu bunica mea care de vreo 2 sapt si-a gasit de lucru : impleteste hainutze pt bebelina . A venit cu ce a facut deja sa imi arate si m-am indragostit pe loc. Le-a luat inapoi ca nu erau chiar terminate toate si nu am apucat sa fac poze, dar va promit ca atunci cand le voi avea definitiv va pun poze. Sunt niste bijuterii nu altceva. SUPERBE. Abia astept sa o vad pe bebelina imbracata in ele.

Eu va pup si va urez noapte buna. Ne retragem la patut.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

bb_yasmi,ti-am admirat opera de arta de pe burtica..,imi place ca ai imaginatie nu gluma..si mie imi place sa pictez dar inca nu am incercat pe burta..,trebuie ne-aparat sa o fac si pe asta,ca tare haioasa arati!!
Dany2007,frumoase hainute...,eu una nu ami am rabdare cand va vad pe voi cate ati luat deja....,abia astept sa merg la ExpoBaby,am o lista...,lungaaaaaaa!!!

32+ Angelina

Mergi la inceput

noapte buna alfa_anca,sa visati frumos ...si ma bucur ptr ca ai asa o bunicuta...,eu nu mai am bunici de mititica...,asta e..!!

32+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii,

noi am fost la dr.( dureri de burtica fara contractii, aparute in aceasta dupamasa) si fetele sunt bine: Ana are 917 gr., Elena 1.170 gr. Colul lung si inchis... o sa mai merg odata saptamana asta si in principiu sambata-duminica fac injectiile de maturare a plamanilor! S-a reconfirmat data nasterii .. 1-2 noiembrie!

revin.. ca inca n-am citit din urma..

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

cred ca ma duc sa vad ce mai e pe la TV,ca se pare ca am c-am ramas singurica pe aici...,ne re-intalnim maine la cafeluta si laptic cu cacao!!,noapte buna!!

32+ Angelina

Mergi la inceput